nielot007 Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 ale sie typa uzbieralo :D hcpiter--> na dzien dzisiejszy bede z wami popijac piwko (oczywiscie bezalkoholowe;) ) ja tam moge nawet na laweczce na samym poczatku,bo ile to juz sie na laweczkach zaczynalo imprezy ;)....ehhh te czasy pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 No ja myśle ze mozna najpierw na plenerku na spokojnie a pozniej jak sie ciemno i zimno zrobi mozna wpasc do baru :D Nielot007-No i pozytywnie ;) Razor-Mysle ze propozycja "baletów" około pólnocy dalej aktualna ? ;) P.S-Ale wypas tyle wiary bedzie oby wszystko wypaliło :D Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2005 Aktualizacja listy: Vorek tweety Super_OkO razor kannu nielot007 (?) Slayer2004(?) salvator(?) hcpiter666 Junior mkk3a Plastique -> Mr. Duck MichOO CzaK1: ale następnego to ci nie odpuścim! :) co do ławeczek: czy ktoś z szacownego grona pił piwo za 80zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 Co do miejsca to niedaleko "zmierzchu" jest fajna knajpka "mleczarnia" bardzo dużo miejsca i można łączyć stoły :)W Gliwicach tez jest mleczarnia. Moze siec, heh. A tez ma na scianach ciapki krowie? Chociaz nie wiem czy u nas jeszcze sa, ale kiedys byly. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 Wow za 80 zeta ?:> to chyba jakies zarty ;) a moze za ławki sie płaci ?:> A moze za mandat u strazy miejskiej :>?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2005 Te 80 zeta to za picie (1 piwa) w miejscu publicznym. Chociaż mogłem dostać 150 (jak na początku mi groził), to jednak obdarowałem Pana Wałdzę 80 zł (czyli tyle ile miałem akurat w portfelu), i jakoś obeszło się bez oficjalnych mandatów etc. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 eeee tam tweety nutka strachu nie zaszkodzi :D ja z kumplami pilem kolo szkoly(na jej terenie) czyli gorzej niz na lawce nie mielismy jeszcze 18lat i jakos mandatu nam nie wlepil :D jak bedzie nas duuuzo to beda sie bali podejsc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 hmmm kamerke...moge wziasc..tylko poco...zawsze sie boje ze zgubie cos po pijaku..a gdybym stracil moja mega zajebista kamerke to bym sie zastrzelil. Jezeli ktos wyjawi 10 argumentow za, to moge wziasc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2005 1. fajnie by było zrobić mały showreeel z meetingu 2. w końcu byśmy mieli duży materiał do montażu 3. co za tym idzie można by zrobić pierwszą "Mini bitwę na montaże" 4. zdjęcia są fajne ale w ruchu ciekawiej to wygląda 5. pod wpływem alkocholu ludziom rozwiązują się języki i mówią różne rzeczy warte zarejestrowania 6. pokażesz nam co to za super sprzet 7. na pewno nie zgubisz kamerki - mam gdzies w domu taśme klejącą 8. jesli ją jednak zgubisz to będę wiedział że mam zmienić dostawcę taśmy 9. zrobisz dobry uczynek 10. skończę pisać te pierdoły i wrócę do maxa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 1. fajnie by było zrobić mały showreeel z meetingu 2. w końcu byśmy mieli duży materiał do montażu 4. zdjęcia są fajne ale w ruchu ciekawiej to wygląda 5. pod wpływem alkocholu ludziom rozwiązują się języki i mówią różne rzeczy warte zarejestrowania 6. pokażesz nam co to za super sprzet 9. zrobisz dobry uczynek :D Te punkty są najlepsze szczególnie przypadł mi do gustu nr 5 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 Sorry ze mam post pod postem ale nie mogłem edytować :D Zamieszczam zdjęcie z naszej imprezy grafików i zeby nie było wątpliwosci kto jest kto podpisałem juz zdjęcie ! :D http://img325.imageshack.us/my.php?image=mettingwro5nx.jpg Sorry za jakośc ale robione było cyfrówką :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 to będzie wiekopomna chwila............ :) EDIT: Na fotce hcpitera widać mnie w pozycji zasadniczej na imprezie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 hehe hcpiter przesadziles przeciez ja nie nosze okularow :D hehe i widze ze lubisz rozowe ciuszki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 Gdzies czytalem ze ci kolesie ze zdiecia od razora to jacys serio komputerowi wymiatacze, tacy nie na żarty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalNowak Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 Strach sie bac takich ludzi ;] "Niepozorny", a jak sie obrocisz to noz w plecy, albo kamerke zakosi, wiec super_oko uwazaj bo szkoda sprzetu :] A kamerka jak najbardzie by sie przydala [10pkt tweetiego, chyba wyjasnia dlaczego] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 ci kolesie na zdjeciu to od lewej :Vorek, tweety, super oko i Plastique. Wiem z bardzo dobrze poinformowanych zrodel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 oko - moznaby Ci przyklejic na glowe tą kamerke taśmą klejaca - tak , jak gornicy maja światełka na kaskach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 o, rozpoznałem się na zdjęciu i bez podpisu hcpitter ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 hmm.. moja kamerke to trudno by bylo umiescic sobie na glowie bo jest dosc duza na cyfrowke...jest dosc ciezka adekwatnie do swoich mozliwoci...martwie sie o nia bo to bylo moje mazenie od wakacji ktore sie dosc szybko spelnilo JVC gr4000 i pilnuje jej jak oka w glowie...mam blisko do chaty najwyzej ja odniose...argumenty mnie nie przekonaly...ale wezme..w bitwie bym wzial udzial aby sie zmierzyc na szybkosc montazu ale nie mam czasu. dobra ide filmik zrobic jakis bo nie wiem co.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 No Razor widze ze sobie super poradziłes z tą fotką no i oby u nas tak nie było :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 O, nie bylo mnie "ledwo" miesiac z hakiem i juz spotkanko ;] Teoretycznie mozna mie dopisac do listy, chociaz impreza juz pojutrze. Pozdroofka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 dopiero teraz zauwarzyłem watek jak na stronie głównej ktos dał ogłoszenie :) nie mówie nic na 100% ale moze bede :D o której planujecie koniec spotkania? bo ja sobie musiałbym wsystko zaplanowac o której powrót bo nie jestem z wrocławia a wręcz bardziej z legnicy :D ale chetnie bym przyjechał. tylko musze od kogoś dowód sobie pożyczyc :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zio_mal Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 w sumie jak mi nic nie wypadnie to moze i tez wpadne:) jeszcze troche i trzeba bedzie jakis klub wynajac zeby wszsytkich pomiescic;) heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 5. pod wpływem alkocholu ludziom rozwiązują się języki i mówią różne rzeczy warte zarejestrowania Hehe - SB dziala ;> ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 no to ekipa się powiększa hehe, może byc problem z pomieszczeniem się w knajpie :D dzięki Adek za newsa :-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Qrde przyjechalbym se...tylko kto mnie przenocuje?;] pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 A możeby tak następne w Krku zrobić?? :> :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Pablo nie ty jeden masz taki problem, dla przyjezdnych caly hotel trza by bylo zarezerwowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 30 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Aktualizacja listy: Vorek tweety Super_OkO razor kannu nielot007 (?) Slayer2004(?) salvator(?) hcpiter666 Junior mkk3a Plastique -> Mr. Duck MichOO Wtorek(?) Valery(?) zio_mal(?) punktualnie o 19 na wrocławskim rynku pod pręgierzem :) Vorek zadziałał i jest news na głównej. Vorek na prezydenta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 chyba juz za późno żeby startować, wybory za tydzień..:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalNowak Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Tak sie zastanawiam, gdzie my sie pomiescimy? Plener najprawdopodobniej odpada, bo dzisiaj juz jest kiepsko, a jutro moze lac ;/ poza tym zimno, wieje - to nie warunki na piwko plenerowe ;] Przydalo by sie jakis plan juz teraz zrobic, bo jak spotkamy sie jutro na rynku taka ekipa, to kazdy bedzie mial mase pomyslow ;], znajac takie spotkania i do niczego szybko nie dojdziemy. Dawac propozycje. Jak idziemy taka ekipa, to mozemy zaliczyc 13 [dolna] albo garaz - sa tam kanapy, albo lawki sporej wielkosci, dodatkowo mozna robic manewry ze stolikami [kumpel mi mowil-nie sprawdzone]. Miejsca nie zbyt interesujace, ale przy takiej ilosci osob nic nie przychodzi mi na mysl ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 30 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Vorek: łeee... a ja już wymyśliłem hasło wyborcze: Mental dla wszystkich! :D MichoO: propozycje już padały: Standardowo Altana i PracOFnia ;) dorzucam: Czemu Nie, Czeski Film, Mleczarnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 A ja mowie fuzon - tam jest mnostwo miejsca na takie spotkania - 1 min od pregi, GARAZ kijowa knajpa gdzie ciezko usiasc do stolika w 6 osob bo wszystkie sa 4, a 13 to kolejne sobotnie dicho, chyba ze mi sie powalily knajpy. A najlepiej jezeli chodzi o miejsca to medness, ale pewnie wiekszosci nie przypadnie do gustu, w kazdym badz razie bylem tam 2tygodnie temu z ekipa 30 osob i knajpa byla cala nasza bo nikogo nie bylo tam, no i piwko za 3,5zl. Ale tak czy siak jest za daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 oj panowe ostro w komercje poszli :PPPP Sartr musimy kontratakowac w Krakowie... albo Warszawie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Dokładnie - ale biorąc pod uwage ze wiekszosc z Krakowa wyemigrowała to moze jednak lepiej w Warszawie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalNowak Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Pisalem, ze miejsca [13, garaz] sa kiepskie, ale tyle osob sie pomiesci :p Fuzon w sobote .... fajna sprawa, ale chyba bedziemy musieli zaladowac sie tak ok 17 :D zeby zajac dobre miejsca. Tam bedzie masa ludzi. Czeski Film, gdyby sie zaladowac na sam koniec lokalu i wczesnie to rzeczywiscie moze byc przyjemnie i sie pomiescimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 30 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2005 opcjonuję za Fuzonem. byłem, widziałem :) a zresztą wszystko okaże się na miejscu Hatred: to już nasz trzeci zlot, chyba jesteście w tyle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 my mielismy 2 w krk wiec nie tak do konca :) , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Tweety ma racje wybierzemy na miejscu, ja znam wszystkie wroclawskie knajpy takze moge byc glownym doradca, tzw. MENAGEREM BANI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 30 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2005 ale żaden z newsem na głównej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 HEH tu sie robi jak na ircu...moze jakis kanal niech ktos zalozy, bedzie sie latwiej komunikowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 30 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2005 jest chat na max3d.pl: http://www.max3d.pl/show.php?id=chat zapraszam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 oko - kanal jest od wielu lat :D #maya a takze starszy #3dmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 spoko, jeszcze kilka osob i bedzie mozna wynajac Hale Ludową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 wlasnie sie zorientowalem , ze moze byc problem z miejscem , bo sie zaczyna nowy rok akademicki - i wszyscy sie zapewne juz zjechali do Wrocka, - wiekszosc zapewna skora do zabawy i z zasobami gotowki od rodzicow . :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 khem, edit post. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 No dobra panowie a kiedy spotkanie w gdańsku ? :) Pozdrawiam i miłej zabawy życzę kolegom oraz koleżankom :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Meeeen, mam pytanko: ktoś z Wawy się wybiera? Najlepiej na 4 kółkach z wolnym miejscem? Jakby się zebrało ze 3 - 4 luda z bryczką, i zrzuciło na wachę, to jest to znacznie tańsze niz PKP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Nooo widze ze tu juz sie zbiera duza ekipa :D !! Szogun kombinuj kombinuj moze ktos bedzie jechał z Wawy !!!! :D P.S No a więc do zobaczenia na miejscu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 30 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Shogunn: nie gadaj że planujesz przyjazd do wrocka? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi