Napisano 6 Październik 200519 l Dobra panowie wrzucilem pliczek na serwa jest skompresowany divxem dosyc mocno a i tak zajmoje 128mb - 30 min materialu, wysylam wszystkim wiadomosc na prva z linkiem, jezeli kogos pominalem to niech sie ten ktos odezwie na gg. Jezeli wam nie pasuje wielkosc to moge jeszcze zmniejszyc rozdzialke i bardziej go skompresowac ale material raczej sie nie bedzie juz nadawal do dalszej obrobki
Napisano 6 Październik 200519 l spoko, mi została jakaś godzinka i 15 minut do końca, postaram się dzisiaj wypalić na cd.
Napisano 6 Październik 200519 l hyh a ja downlad acceleratorem mam 70kb/s :P i jeszcze 30min... no to zanczy ze bitwe robimy! znaczy mini :P hehe jak cos zmontuje to nieomieszkam zapodac ;) pozdrowka dla panów ciepłowników :D
Napisano 6 Październik 200519 l To Krakowskie Przedmiescie dziala tez tutaj? Moj Boze! PS: Nawiasem mowiac, to ciekawe kogo obgadaliscie, ze sie tak boicie odpowiedzialnosci. :D
Napisano 6 Październik 200519 l nom bez gammy w vdubie sie nieobejdzie :D ale materiał ma klimat hyyym hardkorowy?! :P
Napisano 6 Październik 200519 l Panowie aby bardziej jeszcze rozjasnic material uzywajcie leveli, mozna duzo zawsze wyciagnac z takiej ciemnosci
Napisano 6 Październik 200519 l heheh no materiał HC niezłe było jak poleciały tekty jak JunioR otryskał mur :D heheh niezła plama :D no i szkoda ze nasze balety w barze nie wyszły bo to dobre było ;) Ale ogolnie fajnie sobie takie cos przypomniec :D A więc do zobaczenia w grudniu z tą samą a nawet większą ekipą !! :D
Napisano 6 Październik 200519 l heh, w sumie mozna bylo sobie tylko przypomnien słuchając tego co mowią, bo widać niewiele. albo kamera pokazuje chodnik, albo beton a jak jest dobrze ustawiona, to jest czarno. no ale wspomnienia jednak wracaja :)
Napisano 6 Październik 200519 l Ja myslę że można by się w ten albo następny weekend spotkać w całą grupą aby uzgodnić przy piwie dokładny termin grudniowego zlotu ;) a materiał rzeczywiście HC klimat :D PS, i uważajcie aby materiał nie wyciekł przed zmontowaniem, niektóre niecierpliwe postronne osoby już zaczęły spam na GG :P
Napisano 7 Październik 200519 l w niedziele skasuje plik z serwa takze ciagnac panowie kto jeszcze nie pociagnal! Material ten nie moze ujrzec dnia powszednego, a jakby sie dostal łolaboga w rece programu UWAGA!! lepiej o tym nie myslec
Napisano 11 Październik 200519 l Panowie i Panie z Wrocka: zapraszam na zlot w Warszawie!!!! Kome jest chętny i mam nadzieję, że zachęci on resztę. Najlepiej zrzućcie się na wache i przyjedźcie jakąś bryczką. Co Wy na to?
Napisano 11 Październik 200519 l Autor pomysł bardzo ciekawy. ból tylko w tym że zachciało wam się meetingować w środku tygodnia albo w niedzielę. ludzie pracy (jak ja) raczej odpadną. :( mimo wszystko ciekawy pomysł. :) Pozdrawiam
Napisano 11 Październik 200519 l no niestety u mnie taka sama sytuacja, jak będzie coś w weekend w przyszłości to napewno się wybiorę :) A może Wy do nas ?:] Pozdrawiam
Napisano 11 Październik 200519 l Jak będziecie mieli ten grudniowy zlot, to pewnie sie skrzykniemy, ale póki co niedziela nie jest pracująca, wiec kto chętny? Jak nie na pokaz maxa, (którego można sobie demowo zciągnąć i samemu sobie zrobić pokaz), to na zlot. :)
Napisano 11 Październik 200519 l Autor no niedziela nie jest pracująca zaś poniedziałek już niestety tak. fakt jest taki, że nie opłaca się jechać do wawy na dwie-trzy godziny i zmęczony jak pies iść nazajutrz do pracy. :/ proponuję wybrać kiedyś jakiś inny termin sobota lub nawet piątek :) Pozdrawiam
Napisano 11 Październik 200519 l Tweety, wygąda na to, że masz rację, nie pomyślałem o tym. No, ale nic straconego, jeszcze nie raz będziemy się "zlatywać"... :D
Napisano 15 Październik 200519 l Autor (...) zapraszam wszystkich wrocławiaków ( i nie tylko) na pokaz naszych filmów który odbedzie sie 25.10.2005 w klubie jazzowym rura (http://www.jazzklubrura.art.pl) we wrocławiu. kto ma ochotę na zimne piwo i fajny filmowy wieczór w miłym i doborowym towarzystwie? co prawda jest to środek tygodnia ale to żadna wymówka :D propozycja: spotkanie pod pręgierzem i wspólne udanie się do RURY. NA MEETING ZAPRASZA: misiekhc w swoim wątku http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=284674#post284674 .
Napisano 19 Październik 200519 l świetne logo :) Możesz napisać gdzie mniej-więcej jest ul. łazienna ?
Napisano 19 Październik 200519 l hihii ze tak sie maerialistycznie spytam ile za wjazd ???:D:D:D:D bo chetnie bym sie z kobieta wybral :)
Napisano 19 Październik 200519 l Autor noo.. jak dla userów max3d.pl wjazd powinien być za friko :D rowr: ty sie nie zarzekaj: już kilka razy mówiłeś że idziesz :P gwoli ścisłości: wiem gdzie rura jest. proponuję spotkać się o 19:30 pod pręgierzem :)
Napisano 19 Październik 200519 l hehe eee co ja zrobie ze zawsze wam sie bierze na spotkania jak ja gdzies wybywam :) [mam napiety terminarz ale we wtorek powinienem dac rade :)]
Napisano 19 Październik 200519 l gwoli ścisłości: wiem gdzie rura jest. proponuję spotkać się o 19:30 pod pręgierzem :) jestem za, szczególnie że to blisko bardzo :)
Napisano 19 Październik 200519 l organizatorzy mnie otym nie wspominali takze chyba nie, kiedys jak byl pokaz to zbierali chyba 3zl, a czasami jakies wstepy byly 5zl i w tym browar, wy sie ustawcie pod pregierzem bo ja juz tam raczej bede wczesniej
Napisano 19 Październik 200519 l no ja tez raczej z kobieta zaleze na gotowe :) ale jak czo to sie gdzies tam do was dokleje :D
Napisano 19 Październik 200519 l serwusik :) dla mnie nie jest blisko, ale będe. Mam nadzieje ze znowu sobie pogadamy solidnie :)
Napisano 19 Październik 200519 l heh chociaz ja mam najblizej to nie wiem, moze i wpadne a moze i nie kto to wie. Zobaczymy juz na miejscu czy mnie zastaniecie, bo terminarz mam cos ostatnio napiety
Napisano 19 Październik 200519 l proponuję spotkać się o 19:30 pod pręgierzem :) hm, a moze o 19:40? Wam 10 minut nie zrobi róznicy, a tak to jeszcze by sie jeszcze jeden user załapał :)
Napisano 19 Październik 200519 l No rura jest 5 min od pregierza wiec jak cos to sie umowcie juz w samym klubie.
Napisano 19 Październik 200519 l Autor mkk3a: taki stary zlotowiec i nie wie... ech... przecież zawsze czekamy około 20-30 min. :] a w samym klubie to nie. najpierw małe piwko przed, potem w trakcie a potem po :D
Napisano 20 Październik 200519 l 3 proste pytanka: 1) ile orientacyjnie osób będzie? 2) po ile wstęp? 3) czy można wbić z jakąś większą ekipą?
Napisano 20 Październik 200519 l z im wieksza ekipa tym lepiej, osob ile tego nikt nie wie ale miejsca starczyc powinno:D, wstep raczej gratis ale glowa nie recze
Napisano 20 Październik 200519 l Autor ad1. ja będę :D mkk3a co ty się tak martwisz. mniej wiesz lepiej śpisz :]
Napisano 24 Październik 200519 l Autor halo halo! kto w końcu idzie na imprezę do RURY?? wrocławianie deklarować się i to już!! :]