SUPER_OkO Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 no tak moj kuzyn ostatnio jechal z opola o 4 rano jakos i byl z rana w JG sprawdz w polaczeniach pkp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2005 Vorek: jak dobrze pójdie to pożyczę z firmy Konice-Minoltę :D panowie, co do godziny to proponuję ugodę i godzinę 19:00. co wy nato? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 A więc sprawdze połaczenia pociągu no i to by było jakies wyjscie bo teraz to juz musze sie z wami zobaczyc :D Jakby cos to w czwartek napisze o ktorej bedziemy i jak bede we Wrocku to sie pomysli o powrocie :p Najwyzej bede z juniorem spał w parku albo na Dworcu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 bede next time teraz i tak mnie nie ma 1 :) ale z wielka checia sie zjawie kolejnym razem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 pomorze tez mogloby sie zintegrowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 Yo. Ja kompletnie nie wiem jak będzie wyglądała moja sobota przed 18, ale może zapoiekuję się zagubionymi duszami które ciut wcześniej zawitały. Co do propozycji noclegu to ja odpadam, niestety jestem w trakcie urządzania się i nie mam miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 grauuuu ja na godzinke napewno wpadne niestty mojej kobiecie sie zachcialo do rodziny w sobote jechac i mi nocleg odpada ale cos moze wykombinuje ::) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Panowie tak sie zapytam...jak my sie spotkamy o tej 20 i zbierzemy do kupy, gdzies dojdziemy to juz bedzie pewnie 21..czyli knajpy benda juz zapchane pewnie (wiem z doswiadczenia) wiec moze rzeczywiscie lepiej byloby sie spiknac o tej 18 juz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2005 dlatego spotykamy sie o 19. :> a zresztą ostatnio nie byo tak źle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Ale idziemy do Metropolis do W-Z czy do Daytony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2005 buahahaha! Do Dolmelu! Jędrne szesnastki już na nas czekają xD a na serio to idziemy do jakiegos pubu po prostu pogawędzić o kaustyce kufla z piwem i materiałach toalety :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 hej, mnie tez dopiszcie do listy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 buahahaha! Do Dolmelu! Jędrne szesnastki już na nas czekają xD W większości póki się nie odezwą to wyglądają conajmniej na 19 :) Lepiej nawet nie myśleć ile mają te co wyglądają na 16 :| Wogóle w Dolmelu i W-Z to trzeba uważać :( W Metropolis już jest lepiej, sporo studentek. Może się zakamuflujemy w "Drodze do mekki"? ...tam najwięcej studentek :) BTW: Czy wszyscy chętni mają 18 lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 :P a ja cos musze napisac zeby miec ta niebieska fajeczke przy wątku, bo mi ucieka :P a tak serio to cos czuje ze znowu bedzie ostro :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2005 hej, mnie tez dopiszcie do listy :) a już miałem pisac priva :) razor: z tego co wiem to chyba wszyscy. Miejscówkę wybierze się jak już wszyscy będą na miejscu. Darmy rade :) edit: Plastique: dopisałem cie do listy więc musisz być :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 hehe widze ze zaczeliscie mowic cos o programie spotkania :P studentki ... jakby Meeting bylo w innym terminie niz 1-10-2005 ( na co wskazuje wykres ) tez bym sie zjawil ;) PS. proponuje niebo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Khe Khe no ja raczej mam 17 lat :] ale oczywiscie piwko i te klimaty pije :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 tweety - ech.. ostatnio byłem w górach (pocinałem na piechte po Tatrach :)), a potem kilka dni problemów z netem :/ a propos ostatniego spotkania - w sumie juz sie pojawił ten filmik czy nie? dawno mnie w necie nie bylo, wiec troche straciłem orientacje w najnowszych wydarzeniach co do klubów, to mi to w sumie rybka, ale do W-Z jakoś mam obiekcje :) ostatnim razem było całkiem przyjemniej, choć jeszcze raz iść do tych samych klubów, to niezbyt ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2005 niestety nasz kamerzysta się nie odzywa więc nie mamy materiałua co dopiero mówić o montażu. W-Z? umca umca jaaaaaazdaaaaaaa!!! przecież tam jest tak fajnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Hehe ! ! Wkońcu znalazłem dogodny powrót(autobus,bus) mam o 22.15 lub o 2.20 :D a co do godziny przybycia do Wrocławia to jaką najlepiej obrac ?:> tak abyscie nie czekali no i moze podszedł by ktos na dworzec PKS po nas ?:> Juz myslałem ze bede musiał podziekowac i powiedziec ze nie bedzie nas a tu sie znalazło :D Pozdr. P.S Znalazłem autobus ktorym byłbym o 16.40 we Wrocku na PKS :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2005 jakbyś był we wrocku po 18, to idealnie dotarłbyś do rynku przed 19. to jaką najlepiej obrac ?:> tak abyscie nie czekali no i moze podszedł by ktos na dworzec PKS po nas ?:> eee... nie zgubicie sie. to małe miasto :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 fajnie byloby - przynajmniej na poczatku pojsc gdzies, gdzie sie bedziemy slyszec - zeby pogadac, a potem juz obojetnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 dokładnie, w "drodze do mekki" nawet własnych myśli nie słychać :D O w-z czy innych metropolisach zapomnijcie, będę swoim ciałem bronił żeby nikit nie wszedł hehe :D:D mkk3a, plastique -fajno że przybędziecie, coraz liczniej się robi...:D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Fuzona znowu otworzyli a za duzo ludzi ostatnio tam nie siedzi..no i tanie piwko..zadna warszawka cenowa...ale mi to rybka byle nie bylo zadnego dicha ...a do rynku prosta droga z dworca wystarczy sie kierowac za ludzmi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Termin ustalony: 1 października 2005 roku godz. 19 Miejsce: na rynku przy pręgierzu. I jak zwykle należy miec ze sobą karteczkę z avatarkiem i nickiem. KAMERY APARATY ETC. MILE WIDZIANE!! Do tej pory wyrazili chęc: Vorek tweety Super_OkO razor kannu CzAk1 (?) nielot007 (?) Slayer2004(?) rowr salvator(?) hcpiter666 Junior mkk3a Plastique -> Mr. Duck . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 a koszulka z moim logiem SUPER-oka nie wystarczy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 a o co chodzi z tym avatarem i nickiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 eeee zonk ja 1 jestem w szklarskiej :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2005 podpadasz! i to drugi raz! jak nie przyjedziesz to masz bana we wrocku! Junior: avatar i nick mają znaleźć się na małej karteczce przypietej w widocznym miejscu tak abyśmy cie rozpoznali. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 ok, juz czaje :) razor juz mi to wytłumaczył :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 Witam!! na dzien dzisiejszy przyjde :) ale moze mi do pierwszego cos wypasc..... :) aha a jaki to dzien?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2005 nielot: :> troche techniki i człowiek sie gubi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 hehe dzieki za info:) tylko teraz mi wyjasnij co oznaczaja te skroty "p","w"......."S" hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duck Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 a takie pytanko? 16latek może wpaść? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 O to to musisz sie spytac naszych masterów organizatorów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 tylko z zaświadczeinem że ponosisz pełną odpowiedzialność za szkody psychiczne wynikłe z kontaktu z istotami z kosmosu :D:D A na serio to czemu byś nie mógł ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duck Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 no to elegancko :D do zobaczyska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 No to widze ze jedni odchodzą to następni przychodzą :D to bardzo fajnieee jak tak dalej pojdzie to bedzie sporo osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2005 -> Mr. Duck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 spoko, fajnie . Z taka brygadą moze być troche problem zeby sie gdzieś wbic do knajpy . Parki i skwery tez są dla ludzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 Parki i skwery tez są dla ludzi :D No tak ale tam nie sprzedają piwka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 No tak ale tam nie sprzedają piwka :D hehe zawsze blisko jest zabka :D albo inny monopolowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 O własnie Nielot i jak bedziesz z nami napijac w sobote czy wolisz sie nudzic z rodzinką ?:> bo nie dałes odpowiedzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalNowak Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 No to prosze jeszcze mnie dopisac ;] O Epizodzie ][ dowiedzialem sie tydzien po, ale tym razem postaram sie pokazac :P. I proponuje najpierw plenerowo [monopolowych u nas dostatek :)], a jak spokojnie pogadamy, to wbic do jakiegos pabu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 no wlasnie sie zastanawiam czy nie byloby fajniej zaczac gdzies na powietrzu, - najlepiej blisko sklepu - i pogadac mozna przyjemniej - a do knajpy sie wbić pozniej. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 moze nie ktos poda swoj nr komory jak by sie ludzie pogubili we wroclawiu tak na wszelki wypadek albo jak by ktos nie doszedl na czas..bo sie zrobila jakas wielka banda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 Pierwszy lepszy przechodzień będzie wiedział jak dojść do rynku, zresztą to prosta droga ;) Ale tak na wszelki wypadek to proszę bardzo: 696 368 576. Dzwonić jakby co, tylko pamiętaj: zanim zadzwonisz sprawdź na http://www.google.com ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2005 Vorek: automatycznie dopisuję cię do listy komórkowców. spodziewaj sie telefonów o 3 w nocy z pytaniami o mentala :D Termin ustalony: 1 października 2005 roku godz. 19 Miejsce: na rynku przy pręgierzu. I jak zwykle należy miec ze sobą karteczkę z avatarkiem i nickiem. KAMERY APARATY ETC. MILE WIDZIANE!! Do tej pory wyrazili chęc: Vorek tweety Super_OkO razor kannu CzAk1 (?) nielot007 (?) Slayer2004(?) rowr salvator(?) hcpiter666 Junior mkk3a Plastique -> Mr. Duck MichOO tak dla przypomnienia :D . kto przynosi kamere czy aparat?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 Vorek: automatycznie dopisuję cię do listy komórkowców. spodziewaj sie telefonów o 3 w nocy z pytaniami o mentala :D Nie ma sprawy, tylko żebym nie musiał do helpa czy googli odsyłać :D Co do sprzętu to ja wezmę zenitka tradycyjnie Co do miejsca to niedaleko "zmierzchu" jest fajna knajpka "mleczarnia" bardzo dużo miejsca i można łączyć stoły :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 no cóż mnie Panowie musicie wywaliś z listy...przykro mi, że nie zaszczyce was swoją obecnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi