Shogun 3D Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 No, mam ochotę, tylko że własnie przełom wrzesień/październik niweluje ważnośc mojej legitymacji, a co za tym idzie - zniżek na kolej. Czy nie mogliscie tego zrobić dzionek wcześniej? A właściwie dwa? Tak, wiem, że nie mogliście, już nie bijcie. Więc jak? Jest ktoś chętny zasponsorować mi taksówkę do Wrocka i spowrotem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 spoooookooo ja wyloze 300zl moze ktos sie dorzuci jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 1 Październik 2005 Autor Share Napisano 1 Październik 2005 panowie: zmykam na zajęcia. do zobaczyska na meetingu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Tia... Super OKo, podać Ci numer konta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinki Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 czemu to we Wrocku.. :/ nie mogloby byc jakos w centrum Polski ?? przez dosc spora odleglosc a brakiem czasu chyba sie nie zjawie tam.. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Przecie jest napisane, ze to zlot breslauczykow. Zrobcie sobie zlot w swojej czesci polski ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 1 Październik 2005 Autor Share Napisano 1 Październik 2005 bo oryginalnie miało być dla wrocławiaków. ale spoko. to nie ostatni meeting. powoli planujemy kolejne... kto wie może ogólnopolski? nasz mały DTM? :] Pozdrawiam edit: wow ale zmiany (gratsy dla Adka) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zio_mal Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 mnie moze nie byc, bo taka smeiszna sytuacja byla ze sie z kolesiem ustawilem ale on nie wiedzial czy bedzie i sie wpisalem na chetnego a teraz sie okazalo ze bedzie... ale pozneij na rynek idziemy, i bym dolaczyl do was... tyle ze cholera wie gdzie bedziecie i o ktorej ja bede... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 1 Październik 2005 Autor Share Napisano 1 Październik 2005 zio_mal: będziemy o 19 pod pręgierzem. standardowo czekamy około 30 min i spadamy do jakiejś knajpy. jakbys usłyszał coś o renderach, poly, brushach itp to znak że to my :D edit: kurde coraz bardziej mi sie podoba postowanie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zio_mal Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 tweety z poznaniem ekipy nie bede mial problemu:) w koncu tez w tym siedze hehe nie wiem jak inni ale ja mam troche naryte juz hehe wiec jak ktos jest podobny do mnie to poznam hehe jak bedziecie z jednym z tych knajpek co wymieniles pare postow wczesniej to calkiem prawdopodobne ze dolacze, jezeli jeszcze bede w stanie chodzic prosto i myslec gdzie ide hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Ok, to ja stworzyłem nowy wątek z propozycją zlotu w Wawie. Zapraszam. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 No to ja już wróciłem, reszta się jeszcze bawi, ja niestety musiałem urwać się wcześniej. Meeting jak zwykle fantastic, ludzie nie zawiedli, pobiliśmy kolejny rekordzik (11 osób) więc nie było źle Wszystko zaczęło się dość ciekawie bo Plastique dorwał mnie już na dworcu PKS (zupełnie przypadkiem) Potem dołączyli do nas hcpiter, razor i junior ("na przystanku gdzie sprzedałem Ci tablet" hehehe) Udaliśmy się do rynku z zamiarem poczekania pozostałej godzinki w jakimś pubiku ;) W rynku natkęliśmy się na tweetiego którego nie mogliśmy rozpoznać za pierwsyzm razem i robiliśmy tzw. "podejście" hehe. Całą ekipą skierowaliśmy się do pobliskiego ogródka ( w międzyczasie zgarenliśmy jeszcze mkk3a) i gadając o różnych takich poczekaliśmy do 19:00 Przy pręgierzu powstał problem identyfikacji gdyż mój bannerek się lekko podniszczył i niestety nie mogłem go zabrać ale wszyscy nas odnaleźli bez problemów (mam nadzieję że wszyscy :) ) Wszystkich skrupulatnie z tweety'm spisywaliśmy na listę obecności (hehe, wystawiamy na allegro jakby co) Psrtyknęliśmy sobie foktę przy Maxwell Road Tour ;) (to trzeba zobaczyć) Potem poszliśmy szukać knajpki.... I tu pojawił się dość spory problem gdyż większość lokali bvyła albo zamknięta albo nie było miejsc. Wkońcu wylądowaliśmy w "kotłowni" i tu nastąpił podział na 2 grupki, jedna przy barze jedna trochę dalej. Ale w sumie pod koniec wszyscy połączyli się w jedno ;) Knajpka była fajna do czasu aż ktoś "delikatnie" podkręcił muzyczkę, nie dało się rozmawiać. Tak ogólnie to było dużo śmiechu, dużo dziwnych fotek i całe forum zostało obgadane ;) To jest moja część bo kiedy ekipa opuściła lokal musiałem już zmykać (co to było za pożegnanie...:D ), dalsza jeszcze się tworzy więc ktoś po mnie pewnie dopisze Dzięki ludziska za świetną zabawę, kto nie był niech żałuje. Poza następnym zlotem mamy jeszcze 1 czy 2 pomysły które chcemy zrealizować ale ciiicho, narazie nikt nic nie wie :) Pozdrawiam wszystkich p.s. jakbym coś pokręcił to mnie poprawcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 taa, ile to wspolnych projektow powstalo przy browcu, by umrzec przy herbacie w domach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 a czy ja coś mówiłem ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 :d :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 elo bicze :) ja dopiero co do domu wróciłem :) Vorek , szkoda że tak wcześnie odbiłeś, oj działo się jeszcze, działo :P Zwiedzilismy jeszcze kawał miasta, nie zabrakło też balsamu w plenerze :D Nie jestem w stanie zdać teraz relacji, jak się wyśpię to coś napiszę. Powiem tylko że na zlocie byli: kannu, tweety, vorek , plastique, junior, piter, grzechu, mich00, mkk3a, abslaze, super oko, no i ja. Impreza zakończyła się oficjalnie o 04:20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalNowak Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 lo matlko, gdzie ja jestem ;] :D za 2-3h bedzie wiecej, narazie musze sie odnalezc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Październik 2005 Autor Share Napisano 2 Październik 2005 hehe. panowie powiem krótko: było super. Vorek przedstawił rys sytuacyny więc nie będę go powtarzał. :) Vorek wlazłem na stronkę o której rozmawialiśmy. :D :D Pozdrawiam wszystjich zlotowiczów i ju zteraz zapraszam na następny tak gdzieś na początku grudnia. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 No chłopaki imprezka była wypass szkoda ze miałem tak wczesnie autobus(2.20) bo bym jeszcze chcetnie sie zabawił :D W barze były dobre smiechy niezłe rozmowy o mentalu i vrayu ;) i innych ciekawych sprawach :] Nieźle było jak w kotłowni poleciała muza i poszlismy z tweety`em, plastique`em, razor`em i juniorem poszlismy na parkiet :D Oczywiscie pierwszy z niego zmył sie tweety ;) chyba sie za bardzo zmęczył :D No a pod koniec wypasnie rozmowy z kannu i abslaze`em naprawde było wypas !!! Kiedy następny meeting ?:D P.S Super_oko to jak z tym czyms wypływającym ? P.s 2 Grzechu opowiedz nam cos o samochodach ? Vray 4ever & mental rux :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Impreza zakończyła się oficjalnie o 04:20. dżizas, no to kolejny rekord pobity :D Nieźle panowie, żałuje że mnie nie było do końca :) czekam na fotki :] A swój film postaram się jak najszybciej wywołać :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Daaaaaaaaawac fotki, daaaaaaaaaawac fotki :D. Tak btw. moglem byc w Wrocku wczoraj :F. Nie bijce po oczach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Jedyny poszkodowany na imprezie bylo biedne oczko ktore nie zauwazylo wlasnej nogi i sie wyjeb...lo na pysk. oj boli ola boga leb kochany mam nadzieje ze do pn zagoja sie rany, biedne oka okulary se rozwalilo i teraz juz nie bedzie takie super bo mu w pysk murekiem przywalilo. Najwyzszy czas panowowie abym zmienil nicka na KRZYWE OKO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 kurcze , problem polega na tym , ze po godz 2. - gdy plenerowka sie rozeszła, zaczalem szukac Cie Oko - i tej grand ziroł czy jakos tak i nie moglem znalezc :( - a komore cały czas miales poza zasiegiem :(. pozdrowienia dla wszystkich. hehhe, to jak to jest w koncu z tym co wplywa ale ma wypłynąć ? :DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 kannu_-Ledwo zdązylismy na pks, gdyby plenerowa impreza sie przeciągła to by było nieciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 No mysmy siedzieli na dole w knajpie tam gdzie chcialem cie zaciagnac, dlatego nie mialem zasiegu, troche sie zakrwawilem i zlekrza lekko mowiac zdenerwowalem na siebie dlatego juz tam nie wrocilem na miejscowke. Jezeli chodzi o wyplywanie to zrobilem to wkoncu bo pracowalem 4 dni nad tym, wsumie to nie wiem czy moge pokazywac te logo wkoncu to firma tera posiada te prawo do tegoz, ale tak czy siak nie da sie zrobic wyplywania pod cisnieniem jezeli chodzi o reactora i czasteczki i glu3d chodzi o zachowanie wody na powierzchni dla nie wtajemniczonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 mam już foteczki od kannu, zrbobię selekcję i wrzucam :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Październik 2005 Autor Share Napisano 2 Październik 2005 muehehehehehe. Vorek: bez cenzury bo i tak ja pokażę wszystkie ;) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 wszystkie foty od kannu możecie znaleźć tu: http://razor.webd.pl/Zlot/09_2005 A najciekawsze wklejam: grzechu,l tweety, vorek, mkk3a i junior mich00, super oko, plastique, kannu od lewej - vorek mkk3a i junior plastique, tweety piter, grzechu, tweety, razor plastique Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 ewwentualnie tu: http://www.octavo.boo.pl/max3d/zlot3/ :D:D razor był szybszy :] potem postaram się pokomentować trochę niektóre fotki :] cała ekipa w komplecie :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 razor, mich00 plastiq, kannu ...a domyślcie się już sami :P temu panu nie podajemu już więcej alkocholu ;] firestarter bezel ekipa w (prawie) komplecie :D ...sorry, kannu robił fotke :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 heh a ja nie wiem co mam zrobic bo pliczek zajmuje 6gb, zrobilem svcd i po spakowaniu tak czy siak ma 216mb...mam slabe lacze i mi sie bedzie to wgrywac caly dzien, ale sprobuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechu Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 No i reaktywacja konta - yeah. Zgodnie z obietnicami postaram się trzasnąć tutka o samochodach. Może wtedy na następnym zlocie będę mógł komuś w tym temacie potruć. :] Oh, my... Zdjęcia wyszły całkiem w dechę ! Ale pragnę sprostować, że również byłem w ekipie, która pierwsza wyszła na parkiet :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Październik 2005 Autor Share Napisano 2 Październik 2005 no ba. Grzechu był pierwszy który zgodził się na wyrwanie lokalnych pań :] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 łeee ja dopiero wstałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Vorek - ten pentacon dziala? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 pentacon ? wziąłem zenitka z heliosem, jasne że działa :] obejżyj fotki z ostatniego zlotu :) Teraz będzie mniej bo film miałem kiepski i raczej mało co z tego wyjdzie Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 a przepraszam, pomylka. Zobacze za chwile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 mi bardzo sie podobały akcje po pręgierzem :D i podrywający tweety wszystkie panie, które wręczały nam jakies karteczki :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinki Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 ... nastepny meeting w centralnej Polsce.. ;] aa.. mam prosbe.. podpiszcie fotke z cala ekipa.. bo nie znam wszystkich z widzenia.. :P Pozdro dla Max'owiczow z Wroclawia .. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubiii Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 qrcze impra mnie ominela ;((((((((((((( shit ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Chłopie i to jaka cie omineła :D normalnie nie moge sie doczekac replayu :D Chyba grudzien to bedzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 w kanjpie na poczatku sie fajnei rozmawiało, ale potem zgłosnili muzyke i była kicha. najciekawiej było na dworze przy wódeczce- straciilem rachube, ale chyba kilka godzin tam stalismy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 ja o 2 podażyłem drogą do mekki wyszedłem s tunelu ndprzestrzennego kolo 5 rano ;) Miło było pogdać. Siema ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechu Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Tak, jak obiecałem przy barze w Kotłowni - spreparowałem mały zrzut z dwoma samochodami: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=19779 I również nie mogę się doczekać powtórki :] ( i jeszcze: Vorek czekaliśmy do 19.30, a nie do 19.00 xD ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rascal Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Svcd to chyba nie jest dobry pomysl na to video, mysle ze Dr. DivX calkiem OK to zrobi i bedzie mialo rozsodne wymiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 Grzechu - do 19:00 czekaliśmy w ogródku (tweety,razor, plastique, mkk3a, hcpiter, junior i ja :) ) potem poszliślimy pod pręgierz i czekaliśmy do 19:30 :) jakby ktoś miał wątpliwości kto jest kto :) od lewej: plastique, grzechu, tweety, hcpiter666, mich00, razor, vorek, super_oko, junior, kannu_ Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 ehh ten filmik zgram go jeszcze raz i skompresuje do divxa bo inaczej nie dam rady, za duzo zajmuje i przerwalo mi wczoraj wrzuta na serwa, panowie cierpliwosci, wieczorkiem powinien juz byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 No nieeeeeeeeee :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 oko super postawa wszedzie usmiechniety :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 Bo ja chce zostac modelem i musze trenowac moja mine - ta sie nazywa BONWŁAJAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi