SUPER_OkO Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 Dobra panowie wrzucilem pliczek na serwa jest skompresowany divxem dosyc mocno a i tak zajmoje 128mb - 30 min materialu, wysylam wszystkim wiadomosc na prva z linkiem, jezeli kogos pominalem to niech sie ten ktos odezwie na gg. Jezeli wam nie pasuje wielkosc to moge jeszcze zmniejszyc rozdzialke i bardziej go skompresowac ale material raczej sie nie bedzie juz nadawal do dalszej obrobki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 6 Październik 2005 Autor Share Napisano 6 Październik 2005 Dżisas! 1% 7.3 kb/sec. 4hr35min52sec remain... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 no mi sie to wczoraj jakies 6h na serwa wgrywalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 spoko, mi została jakaś godzinka i 15 minut do końca, postaram się dzisiaj wypalić na cd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 hyh a ja downlad acceleratorem mam 70kb/s :P i jeszcze 30min... no to zanczy ze bitwe robimy! znaczy mini :P hehe jak cos zmontuje to nieomieszkam zapodac ;) pozdrowka dla panów ciepłowników :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 Dajcie potem innym. Ale bez cenzury prosze. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 Dajcie link, dajcie link, dajcie link! *skanduje z tlumem ;)* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 przykro mi ale otrzymacie juz zpreparowane materialy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 6 Październik 2005 Autor Share Napisano 6 Październik 2005 bowiem tak postanowiła na zlocie grupa trzymająca władzę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 To Krakowskie Przedmiescie dziala tez tutaj? Moj Boze! PS: Nawiasem mowiac, to ciekawe kogo obgadaliscie, ze sie tak boicie odpowiedzialnosci. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 juz widziałem :D ogólnie super tylko ciemnoooooooooooooo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 sciagam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 6 Październik 2005 Autor Share Napisano 6 Październik 2005 Junior a od czego Brightness/contrast w monitorze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 nom bez gammy w vdubie sie nieobejdzie :D ale materiał ma klimat hyyym hardkorowy?! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 Panowie aby bardziej jeszcze rozjasnic material uzywajcie leveli, mozna duzo zawsze wyciagnac z takiej ciemnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 To kiedy premiera? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 heheh no materiał HC niezłe było jak poleciały tekty jak JunioR otryskał mur :D heheh niezła plama :D no i szkoda ze nasze balety w barze nie wyszły bo to dobre było ;) Ale ogolnie fajnie sobie takie cos przypomniec :D A więc do zobaczenia w grudniu z tą samą a nawet większą ekipą !! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 6 Październik 2005 Autor Share Napisano 6 Październik 2005 w sumie to może i szybciej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 heh, w sumie mozna bylo sobie tylko przypomnien słuchając tego co mowią, bo widać niewiele. albo kamera pokazuje chodnik, albo beton a jak jest dobrze ustawiona, to jest czarno. no ale wspomnienia jednak wracaja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 Ja myslę że można by się w ten albo następny weekend spotkać w całą grupą aby uzgodnić przy piwie dokładny termin grudniowego zlotu ;) a materiał rzeczywiście HC klimat :D PS, i uważajcie aby materiał nie wyciekł przed zmontowaniem, niektóre niecierpliwe postronne osoby już zaczęły spam na GG :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 w niedziele skasuje plik z serwa takze ciagnac panowie kto jeszcze nie pociagnal! Material ten nie moze ujrzec dnia powszednego, a jakby sie dostal łolaboga w rece programu UWAGA!! lepiej o tym nie myslec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 Panowie i Panie z Wrocka: zapraszam na zlot w Warszawie!!!! Kome jest chętny i mam nadzieję, że zachęci on resztę. Najlepiej zrzućcie się na wache i przyjedźcie jakąś bryczką. Co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Październik 2005 Autor Share Napisano 11 Październik 2005 pomysł bardzo ciekawy. ból tylko w tym że zachciało wam się meetingować w środku tygodnia albo w niedzielę. ludzie pracy (jak ja) raczej odpadną. :( mimo wszystko ciekawy pomysł. :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 no niestety u mnie taka sama sytuacja, jak będzie coś w weekend w przyszłości to napewno się wybiorę :) A może Wy do nas ?:] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 Jak będziecie mieli ten grudniowy zlot, to pewnie sie skrzykniemy, ale póki co niedziela nie jest pracująca, wiec kto chętny? Jak nie na pokaz maxa, (którego można sobie demowo zciągnąć i samemu sobie zrobić pokaz), to na zlot. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Październik 2005 Autor Share Napisano 11 Październik 2005 no niedziela nie jest pracująca zaś poniedziałek już niestety tak. fakt jest taki, że nie opłaca się jechać do wawy na dwie-trzy godziny i zmęczony jak pies iść nazajutrz do pracy. :/ proponuję wybrać kiedyś jakiś inny termin sobota lub nawet piątek :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 Tweety, wygąda na to, że masz rację, nie pomyślałem o tym. No, ale nic straconego, jeszcze nie raz będziemy się "zlatywać"... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 Shogun -> to może lepiej w sobotkjię ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 15 Październik 2005 Autor Share Napisano 15 Październik 2005 (...) zapraszam wszystkich wrocławiaków ( i nie tylko) na pokaz naszych filmów który odbedzie sie 25.10.2005 w klubie jazzowym rura (http://www.jazzklubrura.art.pl) we wrocławiu. kto ma ochotę na zimne piwo i fajny filmowy wieczór w miłym i doborowym towarzystwie? co prawda jest to środek tygodnia ale to żadna wymówka :D propozycja: spotkanie pod pręgierzem i wspólne udanie się do RURY. NA MEETING ZAPRASZA: misiekhc w swoim wątku http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=284674#post284674 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 dzieki tweet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 Znów się szykuje piwko w doborowym towarzystwie ....pysznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 kolejny raz zapraszam:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 świetne logo :) Możesz napisać gdzie mniej-więcej jest ul. łazienna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 http://www.jazzklubrura.art.pl/?show=info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 hihii ze tak sie maerialistycznie spytam ile za wjazd ???:D:D:D:D bo chetnie bym sie z kobieta wybral :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 19 Październik 2005 Autor Share Napisano 19 Październik 2005 noo.. jak dla userów max3d.pl wjazd powinien być za friko :D rowr: ty sie nie zarzekaj: już kilka razy mówiłeś że idziesz :P gwoli ścisłości: wiem gdzie rura jest. proponuję spotkać się o 19:30 pod pręgierzem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 hehe eee co ja zrobie ze zawsze wam sie bierze na spotkania jak ja gdzies wybywam :) [mam napiety terminarz ale we wtorek powinienem dac rade :)] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 gwoli ścisłości: wiem gdzie rura jest. proponuję spotkać się o 19:30 pod pręgierzem :) jestem za, szczególnie że to blisko bardzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 organizatorzy mnie otym nie wspominali takze chyba nie, kiedys jak byl pokaz to zbierali chyba 3zl, a czasami jakies wstepy byly 5zl i w tym browar, wy sie ustawcie pod pregierzem bo ja juz tam raczej bede wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 no ja tez raczej z kobieta zaleze na gotowe :) ale jak czo to sie gdzies tam do was dokleje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 19 Październik 2005 Autor Share Napisano 19 Październik 2005 no to mamy ekipe i jest imprezka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 serwusik :) dla mnie nie jest blisko, ale będe. Mam nadzieje ze znowu sobie pogadamy solidnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 heh chociaz ja mam najblizej to nie wiem, moze i wpadne a moze i nie kto to wie. Zobaczymy juz na miejscu czy mnie zastaniecie, bo terminarz mam cos ostatnio napiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 proponuję spotkać się o 19:30 pod pręgierzem :) hm, a moze o 19:40? Wam 10 minut nie zrobi róznicy, a tak to jeszcze by sie jeszcze jeden user załapał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 No rura jest 5 min od pregierza wiec jak cos to sie umowcie juz w samym klubie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 19 Październik 2005 Autor Share Napisano 19 Październik 2005 mkk3a: taki stary zlotowiec i nie wie... ech... przecież zawsze czekamy około 20-30 min. :] a w samym klubie to nie. najpierw małe piwko przed, potem w trakcie a potem po :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 3 proste pytanka: 1) ile orientacyjnie osób będzie? 2) po ile wstęp? 3) czy można wbić z jakąś większą ekipą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 z im wieksza ekipa tym lepiej, osob ile tego nikt nie wie ale miejsca starczyc powinno:D, wstep raczej gratis ale glowa nie recze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Październik 2005 Autor Share Napisano 20 Październik 2005 ad1. ja będę :D mkk3a co ty się tak martwisz. mniej wiesz lepiej śpisz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 24 Październik 2005 Autor Share Napisano 24 Październik 2005 halo halo! kto w końcu idzie na imprezę do RURY?? wrocławianie deklarować się i to już!! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi