Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

najpierw wyjasnienia :)

projekt moj + vizka, bardzo malo czasu dlatego pusto i mozliwe ze miejscami niedokonczone. nie bylo czasu na dopieszczanie niestety, nawet na jakies porzadne mapy, wiec jest jak jest. generalnie mialem na to 2 tygodnie, w praktyce wyszly dwa weekendy + pare wieczorow na projekt, modeling, materialy, testy i takie tam bzdety. zalozeniem bylo to ze ma byc bar :) malo czasu zmusilo mnie (moze tylko wymowka :P) do kilku nieciekawych rozwiazan i ogolnie do malo przemyslanego projektu no ale zawsze cos do portfolio bedzie, moze kiedys znajde czas :D to dopieszcze

rendery 1754 x 1240 (chyba), 7-9 h na sempronie 2.2 gh i 768 ddr.

jak cos jezscze przyjdzie do glowy to dopisze :)

1mini.jpg

2mini.jpg

c&c are welcome as always :D wytykac bledy prosze

na dniach moze zdobede jeszcze jakies 2 rendery to dorzuce

pozdrawiam

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 3,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Te kanapy jakieś szerokie wyszły. Raczej nie robi sie takich mebli w lokalach gastronowicznych (na pewno nie z poduszkami). Render o.k. Zupełnie nie pasują stoliki z krzesełkami do tych kanap, z innej bajki.

Napisano

poduszki mnie sie nie podobaja bllee:) czemu swiatlo sie pali w dzien...ogolnie troche pusto ;) to tak na pierwszy rzut oka

pozdrawiam

Napisano

ładnie :> tylko te kanapy ... juz lepiej jakies rogówki z wyzszym stolikiem no chyba ze to dla kawoszy ... kolor kanam mi nie pasi ale na upartego jeszcze przejdzie ...

Napisano

bardzo ładne. zwłaszcza zestawienie materiałów i kolorystyka.

świetny patent z różowymi szczelinami w suficie ;)

Napisano

ładne oświetlenie na drugim renderze, ale poduszki troche dziwne

Napisano

O bardzo fajna scenka spoko oswietlenie połączenie rózowego i bladego zółtego bardzo fajnie wytonowały kolorystycznie pomieszczenie do czego mozna sie przyczepic to ze w barze stoi tak mało alkocholu :D

Napisano

krzesełka mi nie podchodzą na pierwszym renderze ale całość kolorystycznie i kompozycyjnie bardzo ciekawie zorganizowana.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

dziekuje wszystkim

poduszki wiem ze blee :)

Sans - dzieki ;) i za cholere nie moglem dojsc do tego jak zrobiles ze w srodku sie tak fajnie swieci ;)

dorzucam jeszcze to:

3mini.jpg

pozdrawiam

Napisano

Polaczenie stolowki w zakladzie pracy z kawiarnia dla biznesmenow. ;)

Zartuje. Naprawde, kawal dobrej roboty. Gratulacje.

pozdrawiam

Napisano

Jak dla mnie to podłoga się za mocno błyszczy no i oczywiście te poduszki :P

Ale ogólnie pracka jest kozak :)

Napisano

bardzo ładne :)

imho pare obrazków (lub coś innego) na największej ścianie by sie przydało :]

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

thx wszystkim

dobra koniec o vizce :) bardzo chcialbym uslyszec od znajacych sie cos na temat samego projektu i rozwiazan

ostatni render

4mini.jpg

pozdrawiam

Napisano

podoba mi sie graficznie /architektura/. ale dla mnie troche lezy funkcja. jakos nie moge sobie wyobrazic ludzi pijacych alkohol w takim miejscu. nie wiem, nie ma klimatu baru.

samo w sobie bardzo ladne ale bardziej na stolowke wyglada.

Napisano

graficznie okej. ale obawiam się ze to wnętrze będzie blade w rzeczywistości.

chyab więcej mulitimedialności bym tu wprowadził. Az prosi się o jakies zdjęcia obrazy.

Napisano

Może jakies płaszczyzny świecące by coś ożywiły... Ale wizka bardzo okej. Troche tu Sansem śmierdzi:D

Napisano
  • Autor

chcialem wrzucic obrazy no ale czasu niestety nie starczylo, thx

aaa - dobra uwaga, dzieki :)

Napisano

mnie to tekstura na stolach odstrasza brr, za barem troche pusto tylko kilak butelek :) nawet sie nie da na... :P a tak na serio to te poduszki dalej takie plaskie, oswietlenie jest ok

Napisano

bardzo fajny projekt, jedno pytanie, ten sufit to ile ma rozpietosci nie z 10m? albo wiecej?:) bo albo powinny byc gdzies jakies slupy albo to ta kabera robi taki efekt.

Napisano
chcialbym uslyszec od znajacych sie cos
nie wiem czy sie zaliczam ale - poza tym ze detalami butelek żeś poszalał ale nei o detale tu chodzi :) jest spoko chociaż zastanwoł bym się czy tak daleko położone oparcia w kanapach są dobrym rozwiązaniem, i po drugie czy przestrzeń między ladą baru a stolikami nie powinna zostac wymieniona - tj moze pod bar(lade) zapodać siedzenia/krzesła czy jak to się nazywa a 3osobowe stoły zastąpić 2osb. ?