polka dot Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 najpierw wyjasnienia :) projekt moj + vizka, bardzo malo czasu dlatego pusto i mozliwe ze miejscami niedokonczone. nie bylo czasu na dopieszczanie niestety, nawet na jakies porzadne mapy, wiec jest jak jest. generalnie mialem na to 2 tygodnie, w praktyce wyszly dwa weekendy + pare wieczorow na projekt, modeling, materialy, testy i takie tam bzdety. zalozeniem bylo to ze ma byc bar :) malo czasu zmusilo mnie (moze tylko wymowka :P) do kilku nieciekawych rozwiazan i ogolnie do malo przemyslanego projektu no ale zawsze cos do portfolio bedzie, moze kiedys znajde czas :D to dopieszcze rendery 1754 x 1240 (chyba), 7-9 h na sempronie 2.2 gh i 768 ddr. jak cos jezscze przyjdzie do glowy to dopisze :) c&c are welcome as always :D wytykac bledy prosze na dniach moze zdobede jeszcze jakies 2 rendery to dorzuce pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Te kanapy jakieś szerokie wyszły. Raczej nie robi sie takich mebli w lokalach gastronowicznych (na pewno nie z poduszkami). Render o.k. Zupełnie nie pasują stoliki z krzesełkami do tych kanap, z innej bajki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 poduszki mnie sie nie podobaja bllee:) czemu swiatlo sie pali w dzien...ogolnie troche pusto ;) to tak na pierwszy rzut oka pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 ładnie :> tylko te kanapy ... juz lepiej jakies rogówki z wyzszym stolikiem no chyba ze to dla kawoszy ... kolor kanam mi nie pasi ale na upartego jeszcze przejdzie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 bardzo ładne. zwłaszcza zestawienie materiałów i kolorystyka. świetny patent z różowymi szczelinami w suficie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 ładne oświetlenie na drugim renderze, ale poduszki troche dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 O bardzo fajna scenka spoko oswietlenie połączenie rózowego i bladego zółtego bardzo fajnie wytonowały kolorystycznie pomieszczenie do czego mozna sie przyczepic to ze w barze stoi tak mało alkocholu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 krzesełka mi nie podchodzą na pierwszym renderze ale całość kolorystycznie i kompozycyjnie bardzo ciekawie zorganizowana. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 28 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2005 dziekuje wszystkim poduszki wiem ze blee :) Sans - dzieki ;) i za cholere nie moglem dojsc do tego jak zrobiles ze w srodku sie tak fajnie swieci ;) dorzucam jeszcze to: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 Polaczenie stolowki w zakladzie pracy z kawiarnia dla biznesmenow. ;) Zartuje. Naprawde, kawal dobrej roboty. Gratulacje. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 Już Ci mówiłem. Ładne ...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 Jak dla mnie to podłoga się za mocno błyszczy no i oczywiście te poduszki :P Ale ogólnie pracka jest kozak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 bardzo ładne :) imho pare obrazków (lub coś innego) na największej ścianie by sie przydało :] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 29 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2005 thx wszystkim dobra koniec o vizce :) bardzo chcialbym uslyszec od znajacych sie cos na temat samego projektu i rozwiazan ostatni render pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 podoba mi sie graficznie /architektura/. ale dla mnie troche lezy funkcja. jakos nie moge sobie wyobrazic ludzi pijacych alkohol w takim miejscu. nie wiem, nie ma klimatu baru. samo w sobie bardzo ladne ale bardziej na stolowke wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryjas Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 graficznie okej. ale obawiam się ze to wnętrze będzie blade w rzeczywistości. chyab więcej mulitimedialności bym tu wprowadził. Az prosi się o jakies zdjęcia obrazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryjas Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 Może jakies płaszczyzny świecące by coś ożywiły... Ale wizka bardzo okej. Troche tu Sansem śmierdzi:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 3 Październik 2005 Autor Share Napisano 3 Październik 2005 chcialem wrzucic obrazy no ale czasu niestety nie starczylo, thx aaa - dobra uwaga, dzieki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 mnie to tekstura na stolach odstrasza brr, za barem troche pusto tylko kilak butelek :) nawet sie nie da na... :P a tak na serio to te poduszki dalej takie plaskie, oswietlenie jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukyo Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 bardzo fajny projekt, jedno pytanie, ten sufit to ile ma rozpietosci nie z 10m? albo wiecej?:) bo albo powinny byc gdzies jakies slupy albo to ta kabera robi taki efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 chcialbym uslyszec od znajacych sie cos nie wiem czy sie zaliczam ale - poza tym ze detalami butelek żeś poszalał ale nei o detale tu chodzi :) jest spoko chociaż zastanwoł bym się czy tak daleko położone oparcia w kanapach są dobrym rozwiązaniem, i po drugie czy przestrzeń między ladą baru a stolikami nie powinna zostac wymieniona - tj moze pod bar(lade) zapodać siedzenia/krzesła czy jak to się nazywa a 3osobowe stoły zastąpić 2osb. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi