Hindus Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 nie tylko nie tylko - ale reszta to tajemnica :P i nie puszczamy pary z gęby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 no ja sobie zrobie kill the poly :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 Pixel Must Die :D ps: mimo wszystko powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 Z --Chris'em-- mielsimy (mamy) chyba podobne plany co wy, ale nam sie nie udalo dojsc do jakis wiekszych konkretow. Bedziemy sie uczyc na waszych bledach. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 xeav ładnie ;) chociaz nie lubie tych czarnych prostokątów koło napisu Marker - nawet jesli sa w orginale ;) dawaj dalej. chrum chrum ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 9 Listopad 2005 Autor Share Napisano 9 Listopad 2005 Taki sobie subwoofer render mi sie średnio podoba ale jszcze będe męczył shadery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 Drewno bylo by imo lepsze niz te polerowane aluminium. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 hindus twoj model???? b.ladny.... peter--> super nazwa ("pixel must die") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 9 Listopad 2005 Autor Share Napisano 9 Listopad 2005 nielot - tak świetna ale już od dawna zajęta;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 ta nazwa ktora podal peter juz jest chyba wykorzystana, gdzies mi sie o uszy obilo :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 who's next ? - "anihilate the poly" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 9 Listopad 2005 Autor Share Napisano 9 Listopad 2005 No, teraz leci wooferek z czarną obudową;] bedzie chyba juto rano a potem w planach jakieś wieksze kolumny;] PS: macie jakeiś przekroje głośników tak bym zas proporcji i ksztaltu membrany nie zdupił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 Polygon is Destroyed :D prosba ode mnie, dawajcie na te budynki chociaz kolory zeby cos sie odroznialo, bo na bialym to ciezko okreslic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 Ja nie wiem panowie :]]]]] przeciez nie damy 'help the virgin' ;] a z resztą co się będę tłumaczył co do PMD to dobrze peter podał bo tam jest m.in Zed. RA- powodzienia ;) peter - dzięki a z resztą co ja tam wiem....:P:P:P:P ps.Panowie - ja chwilowo nic nie wrzucam bo jestem udupio*y przez moją motherboard :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 10 Listopad 2005 Autor Share Napisano 10 Listopad 2005 o widze że chveti już po texasie w domciu:P przesadziłeś z overclockiem czy co;>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 11 Listopad 2005 Autor Share Napisano 11 Listopad 2005 taki speed na szybko 40 min w maxie render jakieś 3H Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 fajne, jaki sample osiągnąłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 wygląda na jakies 13 + może ps - ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 khehe :) AG , ciekawie wyszło :) jako że ludzie mnie męczą ostatnio na gg dniami i nocami powtarzam jeszcze raz :) www.killthevertex.com - będzie to strona grupy kill the vertex , w której skład wchodzą hindus , AGmakonts i chveti. Mamy nadzieję ruszyc zaniedługo.Więcej niezagadywac i tak się nie dowiecie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 Nawet ja? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 nawet Ty ;) Chveti tak trzymac nie puszczac pary z gęby - mam problemy z tym czym sie zajmowałem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 nie puszczac pary z gęby - mam problemy z tym czym sie zajmowałem :/ jak dzieci :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 12 Listopad 2005 Autor Share Napisano 12 Listopad 2005 inna wersja szła całą noc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 peter to tylko dlatego że jak coś nie wypali żebt nie było siary ;) ag - jaki level ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 Wow. Ładne głośniczki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 photoshop, ctrl + u, colorize, 1 minuta zamiast calej nocy :) tylko nie mowcie nikomu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 dzizas kome co ty sie tak musisz wpieprzac :P skad wiesz ze ag nie robił animki ? albo nie miał ps ? zreszta efekt nie był by taki sam. Nie odpowiedziałes na moje pytanie - gdzie ja robie czajniki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 czemu estes taki nerwus :( a chyba ci sie watki pomylily mi zreszta tez wiec koniec :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 12 Listopad 2005 Autor Share Napisano 12 Listopad 2005 hindus - sampling nie mam pojęcia ale coś koło 15 kome - shadery lekko zmieniłem;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 40 minutowy test kaustyki , sampl doszedl do 13.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 ach te twoje kolory :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 co ja poradze że mam zboczenie od vraya :P btw. wiem ze ta pierwsza piguła jest ochydna :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 40min i nadal taka zarnistosc:P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 13 Listopad 2005 Autor Share Napisano 13 Listopad 2005 owszem ta pierwsza taka raczej nie ten teges ale kaustyka ładna a tu taki mój speed na odwal się, słuchajcie jak całkowicie wyłączyć dofa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 No to napewno nie jest fotorealistyczne. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 Ag pozostalo ci tylko fstop na maxa. Chveti + mniej ziarna prosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 13 Listopad 2005 Autor Share Napisano 13 Listopad 2005 hindus wiem wiem ale z kolumnami już chuba koniec chyba że jakś scenka teraz już na nowym studiu robie złote rzeczy;] aha i prosze o kontakt jakiś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 łe ładnie tu sobie poczynacie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 potrzebuje wiecej czasu na szkle ale to juz na jedynce ;) pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 mnie sie podoba ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 fajny mat wyświetlacza. ładnie, my polish friend :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 Ten brushed chrome jakis taki niezbyt. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 hindus , przegięłeś :] teraz musimy gonić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 Masz jakis sposob na książki czy po prostu modelujesz, klonujesz, resajzujesz, UNWRAP Mapujesz? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 15 Listopad 2005 Autor Share Napisano 15 Listopad 2005 ja cos sądze że to ksiągi z archmodels;] ale to tylko takie pzrypuszczenie, ladnie hindusie ładnie ale jakoś dziwnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 Ag pudło to nie archmodels :P jeszcze mnie nie pogieło aby wydawać kase. Chveti to dawaj na co czekasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 ja cos sądze że to ksiągi z archmodels;] ale to tylko takie pzrypuszczenie, ladnie hindusie ładnie ale jakoś dziwnie Za proste obiekty zeby mogly wejsc w kolekcje arch . lewdo kilka boxow na krzyz +pare modeyfikacji na siatce w ich strukturze. ;]. Co do renderu... Podobaja mi sie bardzo materialy szczegolnie wyswietlacz plazmy chyba wyszedl ci idealnie ,reszta rownie piekna . Widze ze Masz juz w krwioobiegu ten render :) . Gratulacje . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Listopad 2005 Autor Share Napisano 16 Listopad 2005 Najnowsze kolumny, ma kotoś pomysł jak to poprawić znaczy sie by render bardziej real był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 To jest orginalna rozdziala ? mniejszy hue i lepsze ustawienia kamery co by wiecej detali lapalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 jak to poprawić znaczy sie by render bardziej real był pobaw sie kolorami i kontrastem w ps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi