chveti Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 pierwszy test z zamkniętym wnętrzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 Jaki to sampling :| ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 samp 15 ;]]]]]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 a jaki czas przy takim samplingu? bo dziwi mnie, że czasów nie podajecie... a fajnie by było tak dla oirentacji chociaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 Kris , ty żyjesz :D czas?? 3h chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 17 Listopad 2005 Autor Share Napisano 17 Listopad 2005 To jeszcze puszcze na noc by graina mniej było, spampling wprawdzie 15 ale nie wiem czemy taki shit wyszedł a tu już cosik lepszego dla zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 Ag tylko daj rozdziałe coś około 1300xXXXX co by sie prezentowało lepiej. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 taki następny teścik. podobny do zeszłego...przymiarka do czegoś większego sampl doszedł do 13.97 , czas 8h , rozdzielczość 1300x975 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 ze tez wam sie chce czekac tyle godzin ja juz po 20min. renderingu szalu dostaje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 Nielot ale to w nocy pewnie chodzi jak juz wszyscy spia albo gdy ida do szkoły/pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 18 Listopad 2005 Autor Share Napisano 18 Listopad 2005 phi mój leci i noc i dzień;] Chveti ładnie ale ten materiał schodów tak dziwnie wyszedł, no i podziel się podłoga:P;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 18 Listopad 2005 Autor Share Napisano 18 Listopad 2005 O ja pi****** ale żem się wyczekał właściwie troche daremnie bo efekt nie powala, rozdziałka była docelowo 2 razy większa ale ziarno było gigantyczne. 20H renderingu i dopełzło do samplingu 18 ide pograć w nfs a potem zabieram sie za coś nowego i chyba się pokusze o cos bez plastikowych shaderów, difuse rlz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 chveti - ladnie źjo, szkoda ze beton rozciagnelo agmakonts - lepiej niz w vrayu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 chveti I podziel sie betonikiem (zrodlem), bo kolekcjonuje. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 Chveti a tylko mi spróbuj :) Ag gdzie ta rozdziała obiecana :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 Ra-niestety sekrety :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 LOL a ja wiem co to za beton :> kiedy startujecie z KTV?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 kiedy startujecie z KTV?? hehe ja sie juz zastanawialem co to jakis nowy program w tv albo nowa stacja telewizyjna :D ale z was maniacy 8h to jeszcze rozumiem ;) ale 20h to juz lekkie zboczenie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 opóźniło sie wszystko - za bata nie mozemy - przynajmniej ja poradzic z stronka :/ nie znam sie na tym. mam nadzieje ze na dniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 moge byc waszym webmasterem mam doswiadczenie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 FAjen rendery tu walicie. A ja i tak wole wymeczyc VRay do MIstrzostwa :P BTW. O co chodzi z tym KTV? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 18 Listopad 2005 Autor Share Napisano 18 Listopad 2005 kome wszystko w swoim czasie co nagle to po diable:P jest szansa że w przyszłym tygodniu:P nielot - tak wiem wiem ale już stwierdziłem że raz można poszaleć EDIT: lekko się spoźniłem:PP kome jak coś to wiem do kogo pisac;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansLeSavoir Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 AgMakont: tą wizkę oświetlałeś emitterami w oknach??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 19 Listopad 2005 Autor Share Napisano 19 Listopad 2005 nie, skydome biały na 50 ale pzresiadam się na niebo:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 19 Listopad 2005 Autor Share Napisano 19 Listopad 2005 Takie szybkie zabawy z ies pierwsze 4 rendery po 20 min ten ostatni 30, nie czekałem więcej bo nie było potzreby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 zajefajnie!! pierwszy i ostatni najfajniejsze :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 A ty mi powiedz, skad ty masz takie ies'y co? :> Ladne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 19 Listopad 2005 Autor Share Napisano 19 Listopad 2005 hahah a sam sobie wystrugałem kaustyką:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 Cfaniaczyna jedna. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 10min roboty - bardziej test nowego studia. highres : http://img495.imageshack.us/img495/4637/xxl7di.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 Hindus mi się podoba, a ile render trwał? W ogóle fajnie wam wychodzą rendery mi jeszcze dużo brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Listopad 2005 Share Napisano 22 Listopad 2005 ten highres co jest link w poście wyżej jakąś godzine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 musiałem jakiegos gniota wcisnac co by nam wątek nie zszedł z pierwszej strony ;) nie a tak serio to starałem sie żeby nie było widać emitera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 hindus, co to ma być !? :P maybelline fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 uff myslałem że nie zdąże :) miało być że jest mokra na brzegach ale coś mi nie poszło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 29 Listopad 2005 Share Napisano 29 Listopad 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 29 Listopad 2005 Autor Share Napisano 29 Listopad 2005 no nawet fajnie tylko ten shader jakoś nijoko wyszedł, pozytywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 30 Listopad 2005 Share Napisano 30 Listopad 2005 zajebiste panowie :). Ja nie wiem wy tutaj mowicie: "10 minutek", "gniot na szybko", wszystko niby banalne a piękne. Po prostu świetne. Zajebiste rendery, nawet zwyczajną kostke można zrobić realnie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin_mocny Napisano 30 Listopad 2005 Share Napisano 30 Listopad 2005 a o co chodzi z tym czymś w poście 165 ?? co to tam w ogóle się kryje ?? te wszystkie wasza prace... no normalnie dla mnie wypas jakiś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkbart Napisano 1 Grudzień 2005 Share Napisano 1 Grudzień 2005 No, już jako profesjonaliści, to się pewnie nasłuchaliście pochwał, ale i ja też powiem, że mi się podoba ;] Błazi, wyrażaj się :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Grudzień 2005 Share Napisano 1 Grudzień 2005 dzięki za komenty :] miło słyszeć ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 Wszytsko bardzo ładne :> 1 pytanko - Co znaczy ten termin "studio" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 1 pytanko - Co znaczy ten termin "studio" :) możesz przytoczyc cytat ? Aha juz wiem chyba o co Ci chodzi - Studio to sposób przygotownia sceny w programie zeby uzyskac dobry render - wiesz oświetlenie ustawianie kamery, otoczenia etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 widziałeś Drab samochody w ulotkach reklamowych bądź produkty, one są często na jakimś jednolitym tle znajdującym się nikt nie wie gdzie :P to jest render studio :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 Ok dzieki :) Kurcze chciałem spróbowac z Maxwellem ale 512 Ramu to za malo i Max sie crashuje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 lol, ja mam 256 i mi działał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 Kurcze to nie wiem co jest :) Czy moglby ktos do mnie napisac na gg :) Mam ważne pytanie, ale nie nadaje sie na forum :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansLeSavoir Napisano 3 Grudzień 2005 Share Napisano 3 Grudzień 2005 ładna kolorystyka chveti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 3 Grudzień 2005 Share Napisano 3 Grudzień 2005 Aj chveti, proporcje... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Grudzień 2005 Share Napisano 7 Grudzień 2005 rc2 - pierwszy test - 1h:22min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi