miwt Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 to na siwym tle rewelka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 AGmakonts, według mnie pasuje takie studio jak jest, b.ładny render:) PS pokaż render zwrotnicy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 jeszcze jej nie wymodelowałe bo udało sie wytargowac troche czasu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 Szkoda, że w tle widac, że jest to jakiś box. Może trochę płynniejsze przejścia? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 no tło trochę nie tego ale ogólnie ładne, jaka rozdzielczość finalna była że tak długo się renderowało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 render z nudów. 4h sampl doszedł do 11.3 orginalny res 1200x 9xx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 kwiatek bardzo ładny, ale już szkło za jasne. i jakoś płyn nie teges. mało co się w tych obiektach odbija co sprawia, że są mało przestrzenne. takie płaskie są. a zresztą nie znam się. ide spać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 Kwiatek ladny, ale cos kaustyka nie wyjszla ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 już ci mówiłem co poprawić;] jak to zrobisz będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 kwiatek to dla kogoś ; ] i tu użyty przy okazji :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 1 Luty 2006 Autor Share Napisano 1 Luty 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 Wiela sie renderowalo ;>. Membrany cosik dziwne :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 2 Luty 2006 Autor Share Napisano 2 Luty 2006 a nie wiala jakieś 4H to tylko 4 fun było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 AG--> 4h tylko 4 fun ?? joke?? czy ty masz nie rowno pod sufitem ;) [joke] super ten glosnik we wszystkich wersjach chveti--> super ten kwiatek pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 2 Luty 2006 Autor Share Napisano 2 Luty 2006 heheheh nielot oczywiscie ze mam nie równo:P gram w rpg i chodze do szkoły to chyba wystarczy:P ale tak na serio to 4 fun jest tak do 6H a skraj mojej cierpliwości to tak z 24H :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 oj mocna masz cierpliowsc:D...jak walniesz cos takiego i bedzie sie renderowalo 48h to wtedy dopiero bedzie od serca for fun:) ps.w szarosci najlepiej wyszlo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 21 Luty 2006 Autor Share Napisano 21 Luty 2006 A takie coś znalazłem an dysku dziś nie pamiętam sl i rt;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 no ładny render tylko szkoda że bumpa nie ma na tym drewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 tez bym chcial zeby mi sie takie rzeczy palentaly po dysku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 Usunąc noise i będzie gites. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 fajnie fajnie chłopaki :) , ale mam małe pytanie :) to KILL THE VERTEX to jakaś grupa ? czy co ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 Tak , grupa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 22 Luty 2006 Autor Share Napisano 22 Luty 2006 kocham te Twoje wypowiedzi chveti:) nojz jest taki wielki bo pełno tu metalu, nie pamiętam doklądnie ale liczyło się ponad 20H (sporo ponad) Nie moge zrobić rerenderu bo nie mam juz pliku ale moze jak juz będe miał po wyzej uszu detalowanie willi co ją chveti robi to machne jakieś coś grające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 24 Luty 2006 Autor Share Napisano 24 Luty 2006 Nie miałem co robić a ze juz nie mogłem znieść robienia odprysków na tynku to wystrugałem tekie cóś RT: 11H SL: 16 Żeby nie było, konstrukcja obudowy była omawiana z profesjonalistą bo sam miałem wątpliwości czy to by grało;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 klimaty troche sadomaso ;) ale mimo wszystko bardzo ładna rzecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 Kurcze... kiedy będzie w sklepach?;D Niezłe, a nawet intrygujące...hehe;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 fajne ale nie wiem co to , wiem ze glosnik, ale dokladniej ? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 24 Luty 2006 Autor Share Napisano 24 Luty 2006 sadomaso hehe nooo moze troche:) a konkretniej jest to taki niskotonowy monitorek;] cóż tu więcej pisać thx za commentsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 bardzo ładny render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 hehe ladne..wystrugaj myche jak nie masz co robic:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 nice nice :) Pokusiłbym się tylko o brushed metal zamiast chromu ;) Myślałes nad wersją z drewna? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 24 Luty 2006 Autor Share Napisano 24 Luty 2006 miwt - o kurde racja, zupełnie zapomniałem pzrez ten obóz:( Tłit - brushed próbowałem ale nie było to piękne, musiałbym tez zbrushowac obudowe a ze były probemy z mappingiem dałem se siana, a co do drewna to moze spróbuje ale nie wiem jak miało by się taki kaształt z drwa robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 Taki tam pojazdzik z krzesełkiem z dołu : Ten jeden nie pamiętam czy był - noise'a nie poprawie bo mi wcieło gdzieś plik - taki szajs przysłowiowy ;) Pare wersji z kolorami w ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 To jeszcze podkręce jesli idzie o noise Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 no ladnie nie bylo go pol roku przybyl i pokazal klase:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 25 Luty 2006 Autor Share Napisano 25 Luty 2006 Wróciłeś:D:D:D:gdzieś Ty był:D:D:D:D:D Łande prace, zwłaszcza muvo, daj większą rozdziałke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 Ładne, bardzo ładne renderki :) zwłaszcza MUVO, interior, krzesło i ostatnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 niezła porcja renderów z maxwell'a i to co jeden to lepszy brawo hindus widać że się nie obijałeś przez ten czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 Hindus ladnie :) ktora wersja renderowales ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 Rendery ładne, miejscami nawet bardzo, ale ten pojazd... powiem delikatnie: jakiś taki dziwny i oświetlenie słabe. Reszta lepsza, nawet dużo lepsza, ale nad tłem do Muvo to chyba za długo nie myślałeś ;) ps. następnym razem wrzuć czasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 Wreszcie wrócił ;] Poza kuchnią i perfumem to be :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 Budynek z klocków i kuchnia fajnie wyszły. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzemian Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 Aleś pojechał:) Ten domek (3 render) ma klimat jak ze starych książek, bardzo fajnie to wyszło (moim zdaniem szum dodaje mu uroku). MP3 też fajny, ale przycisk odtwarzania wyszedł słabo, no i liść jak nie liść, tylko jak liściowa tapeta:) Kuchnia też świetnie wyszła, może nie real, ale ważne, że ma klimat (jak wszystko;) ). BTW ile ci się to renderowało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
himek Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 daj boze abym ja tak kiedys umial :D fajne fajne.. milo sie oglada :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 Dobrze, ze przynajmniej robicie juz jakies sceny a nie wrzucacie 2 boxow i test. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 dobra , postanowiłem uczyć się studia w vrayu. ;] Glass material test. (orginalna rozdziałka 3000x1900 , rt : 2h 03min 16sec http://img152.imageshack.us/img152/3060/glassbig0rm.jpg ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 ładne szkło. ale to tło jest paskudne :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 Piękny materiał szkła tło mi się też podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 blah..jeszcze próbuje wersję świecącą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 grunt jakiś poplamiony ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi