Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 702
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

O ja pi****** ale żem się wyczekał właściwie troche daremnie bo efekt nie powala, rozdziałka była docelowo 2 razy większa ale ziarno było gigantyczne. 20H renderingu i dopełzło do samplingu 18

salonokoooooooooooooooomooo8su.jpg

ide pograć w nfs a potem zabieram sie za coś nowego i chyba się pokusze o cos bez plastikowych shaderów, difuse rlz:D

Napisano

kiedy startujecie z KTV??

hehe ja sie juz zastanawialem co to jakis nowy program w tv albo nowa stacja telewizyjna :D

ale z was maniacy 8h to jeszcze rozumiem ;) ale 20h to juz lekkie zboczenie :D

Napisano

kome wszystko w swoim czasie co nagle to po diable:P

jest szansa że w przyszłym tygodniu:P

nielot - tak wiem wiem ale już stwierdziłem że raz można poszaleć

EDIT: lekko się spoźniłem:PP kome jak coś to wiem do kogo pisac;]

Napisano

musiałem jakiegos gniota wcisnac co by nam wątek nie zszedł z pierwszej strony ;) nie a tak serio to starałem sie żeby nie było widać emitera.

aitd9jq.jpg

Napisano

zajebiste panowie :). Ja nie wiem wy tutaj mowicie: "10 minutek", "gniot na szybko", wszystko niby banalne a piękne. Po prostu świetne. Zajebiste rendery, nawet zwyczajną kostke można zrobić realnie :).

Gość marcin_mocny
Napisano

a o co chodzi z tym czymś w poście 165 ?? co to tam w ogóle się kryje ??

te wszystkie wasza prace... no normalnie dla mnie wypas jakiś

Napisano
1 pytanko - Co znaczy ten termin "studio" :)

możesz przytoczyc cytat ?

Aha juz wiem chyba o co Ci chodzi - Studio to sposób przygotownia sceny w programie zeby uzyskac dobry render - wiesz oświetlenie ustawianie kamery, otoczenia etc.

Napisano

widziałeś Drab samochody w ulotkach reklamowych bądź produkty, one są często na jakimś jednolitym tle znajdującym się nikt nie wie gdzie :P to jest render studio :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności