Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja lepiej bym na bank nie zrobil, ale:

-samochod z lekka sie unosi nad ziemia

-dziwne odbicie lakieru miedzy drzwiami a kolem

-kraweznik

tak czy siak, bardzo ladne :]

Napisano

ja równiez, jednak chodnik caly jest jaks dziwny, lusterko na szybie w srodku ale moze to kwestia swiatla i chyba za jasna skora, ale to moj ulubiony samochod wiec dosc pozytywnie.

Napisano

wszystko co mialo byc powiedziane juz zostalo powiedziane. W sumie jak sie oddali od monitora to bardzo fajnie wyglada calosc i jak sie nie zwaraca uwagi na szczegolz:]

Napisano

wyrąbisty samochodzik ale zepsułeś efekt scenką , ja bym go walnoł samego tak i tak jak tam ktoś napisał materiały blade i za bardzo sie błyszczą :]

Napisano

hejka. modelik mi sie bardzoo podoba ( jak wiekszości :) natomiast lakierek nie do końca. Tez jestem w trakcie pracy nad tym autkiem ( a dokłądnie Boss z 69go ) i widze, ze nieby to mustang i to mustang a sie sporo różnią :) Tak czy inaczej Twój mi sie podoba

PoZdRo!!!

Napisano

Hmm jak tak patrze na ten samochód to od razu widze tego mustanga z płytki Car4ever. Mam tą płytkę i ten samochód jest prawie identyczny! Takze albo kolega ostro wymodelował na podstawie tutoriala evermołszynów, albo wziął model z tej płytki, doda kilka modyfikacji, inne koła i tą maskę z silnikiemi i gotowe:)

Napisano

Samochodzik wypasiony, swietny model, jednak z lakierem troche przesadziles. No i te otoczenie w sumie moglbys troche poprawic i urozmaicic ;) Ale ogolnie wyglada niezle

Napisano

Hmm, patrzę na nową wersje i chyba już jest lepiej z tym lakierem, jednak w dalszym ciągu za bardzo świeci. Myślę, że to wina całej sceny, ten lakier byłby ok jeśli samochód stałby w salonie, wystawie itp.

Jednak całość i tak baaaardzo ładna!

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności