Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

troche go poprawilem i nie zamierzam nic wiecej z nim robic

mustfinalfinal7sr.th.jpg

• Odpowiedzi 26
  • Wyświetleń 4,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ładnie ładnie :)

Tylko płyty chodnikowe jakieś dziwne.

Napisano

mamo kup mi taki samochodzik!!! troszeczke nie podoba mi sie otoczenie, ale model jest super. 9/10

Napisano

Ja lepiej bym na bank nie zrobil, ale:

-samochod z lekka sie unosi nad ziemia

-dziwne odbicie lakieru miedzy drzwiami a kolem

-kraweznik

tak czy siak, bardzo ladne :]

Napisano

ja równiez, jednak chodnik caly jest jaks dziwny, lusterko na szybie w srodku ale moze to kwestia swiatla i chyba za jasna skora, ale to moj ulubiony samochod wiec dosc pozytywnie.

Napisano

wszystko co mialo byc powiedziane juz zostalo powiedziane. W sumie jak sie oddali od monitora to bardzo fajnie wyglada calosc i jak sie nie zwaraca uwagi na szczegolz:]

Napisano

wyrąbisty samochodzik ale zepsułeś efekt scenką , ja bym go walnoł samego tak i tak jak tam ktoś napisał materiały blade i za bardzo sie błyszczą :]

Napisano

hejka. modelik mi sie bardzoo podoba ( jak wiekszości :) natomiast lakierek nie do końca. Tez jestem w trakcie pracy nad tym autkiem ( a dokłądnie Boss z 69go ) i widze, ze nieby to mustang i to mustang a sie sporo różnią :) Tak czy inaczej Twój mi sie podoba

PoZdRo!!!

Napisano
  • Autor

ok umowmy sie tak ze to jest ostatni postz wipa :) poprawie lakier i chodnik i zrobie update'a ok?

Napisano

Troszke dziwny chodnik i krawęznik i wydaje mi sie że samochód sie unosi nad ziemią albo poprostu coś jest nie tak z cieniami

Napisano

Hmm jak tak patrze na ten samochód to od razu widze tego mustanga z płytki Car4ever. Mam tą płytkę i ten samochód jest prawie identyczny! Takze albo kolega ostro wymodelował na podstawie tutoriala evermołszynów, albo wziął model z tej płytki, doda kilka modyfikacji, inne koła i tą maskę z silnikiemi i gotowe:)

Napisano
  • Autor

takie posty sa denerwujace woz robilem sam od poczatku do konca bez zadnych tutoriali!

Napisano
takie posty sa denerwujace woz robilem sam od poczatku do konca bez zadnych tutoriali!

eee nie wierzymy ;P .............

ladnie nawet bardzo

pozdro

Napisano

Samochodzik wypasiony, swietny model, jednak z lakierem troche przesadziles. No i te otoczenie w sumie moglbys troche poprawic i urozmaicic ;) Ale ogolnie wyglada niezle

Napisano

Hmm, patrzę na nową wersje i chyba już jest lepiej z tym lakierem, jednak w dalszym ciągu za bardzo świeci. Myślę, że to wina całej sceny, ten lakier byłby ok jeśli samochód stałby w salonie, wystawie itp.

Jednak całość i tak baaaardzo ładna!

Napisano
  • Autor

no patrz jak poprawilem to juz nic nikt nie mowi

ech zbojkotowali mnie

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności