Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam towazysza Klimenta ... ho ho ho widze nowego Pioniera :) bardzo ladnie ci idzie , czekam na kolejne blaszane elementy:)

• Odpowiedzi 195
  • Wyświetleń 22,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no ślicznie jest.. ale nei badz pazera i dawaj siatki

i nie upodabniaj sie z renderami do kogos, bo teraz to juz nic prawie nie widac :)

btw szkoda ze kanciasto w tej dziurze od góry..

Napisano

Dokładność w morde jeża strzelił nie z tej ziemi. Kanciastwa to na koniec nie będzie widać, ale można poprawić ;) Bardzo się starasz widze. Mogę się przyczepić do tych kratownic. Są jakieś takie... hm... za bardzo płaskie i powyginane. W każdym razie powodzenia ;)

Napisano

No ładnie, tylko moim zdaniem skylight powinien byc troche mocniejszy, a direct slabszy, bo strasznie ciemno jest miejscami :) ...

Model jest bardzo ladny i dokladny.

Pozdrawiam.

Napisano

Nie znam się za bardzo na siatce, ale chyba wygląda to bardzo ok!!! Moim zdaniem jest wyśmienicie szczegółowo i oby tak dalej ;) PowodZenia

Napisano

Swietne!

Przy tej ilosci poly moj komputer wzniecil by pomaranczowa rewolucje. :)

Widzac takie prace czlowiekowi az chce sie modelowac. :)

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Wreszcie zblizam sie do końca z kadłubem, dorobiłem troche szpejów na bokach, poprawione zostały zawiasy wyłazów strzelca i mechanika.Zostały jeszcze wizjery z przodu , reflektorek i chyba fertig. Pora zabrac sie za wieze...no własnie...chciałem ja zrobić razem z całym ustrojstwem w środku ale komp mi zaczyna troche rzęzic...tak więc musze odchudzić jeszcze co nieco i dopiero wezme sie za dalszy modeling. wrzucam ostatnie rendery i referki wiezy.

http://kliment.ovh.org/PANTHER32.jpg

http://kliment.ovh.org/PANTHER33.jpg

http://kliment.ovh.org/refwieza02.jpg

Napisano

zajebiście że tak się wyrażę. co do rhino to do militariow tez jest dobre :D ja swoja pume w nim robilem.. kiedys skoncze

Napisano

Pikne !!!!!!!! Zapodaj siatencje modelu ;)

Podobają mi się te uszkodzenia na pancerzu chroniącym podwozie .

Pozdr.

Napisano
  • Autor

hindus-dla odmiany tym razem mental , male mnie do niego przekonał:)

slayer 2004 - siatka juz jest wczesniej, poszukaj, trudno nie znaleść.

Na dobranoc jeszcze jeden obrazek. lewarek na swoim miejscu no i najwazniejsze! zawsze chciałem powiesic wiaderko na moim modelu tylko zawsze zapominałem :D no to teraz wreszcie jest!

POZDRAWIAM!

wiaderko.jpg

Napisano

To już powoli przestaje byći zabawne... ile to ma poly? :|

Masakra :)

Napisano

Bardzo milo to wyglada. :)

Sprawnie przerzucasz sie miedzy rendererami.

Napisano

ekhemmm no i ja tu popadne w dół straszny.... ile razy wydaje mi się, że już coś umiem zrobić w tej grafice to za każdym razem wchodze w takie wątki i szczęka obija mi się o klawiature no coż do samego modelu to jak dla mnie bomba... keep working !! i czekam na efekt końcowy....

Napisano

Czemu nie wyszla? Widac gdzie pocisk wlecial i gdzie wylecial. Imo bardzo ladnie wyszlo. :)

Napisano

ah, milosierny jestem, hehe. :)

A kiedy update?

Napisano

ładnie tylko co to jest to coś nad łopatką co kable do tego biegną ?

Napisano
  • Autor

hindus... masz na mysli to zelazne obłe w dziwnym kształcie? hehe...co do liny to wcale nie ładnie.... najlepszy dowód ze myslisz ze to kable....poprawiłem! Oto wynik pracy.....

przedstawiam wam skonczoną line......... holowniczą:Dlina.jpg:)

Napisano

Wymiatasz i tyle... Nie ma co. Jakiego Ty masz kompa, że tyle robisz ?! Kurde nieźle... Bardzo fajnie ten sznur wyszedł. I oby tak dalej ;)

Napisano

Klasa Klment

Ciekawe jak się będzie prezentował otexturowany

Masz już pomysł na scenę?

Napisano
  • Autor

Cos mi sie roi juz w pustym łbie jesli rzecz idzie o scene...koncept w przygotowaniu, co do liny to oczywiście male zgadł..tym bardziej ze sam mi pokazywał jak to zrobić:D

RA nie miliard tylko 55 000 :) ale jeszcze komp daje rade.

Napisano

Realnie piękne. Jak to jeszcze otexturujesz to będziesz dla mnie kolejnym przykladem wzoru "modelarza" :D No super. Bardzo szczegółowo całość wygląda i wszystko jest bardzo fajnie wyje fajnie:DPozdro.

Napisano

Moze tylko ja mam takie wrazenie, ale ta wieza jest brzydka. ;)

Ale wykonanie bez watpienia przednie. :)