Predator Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 Witam towazysza Klimenta ... ho ho ho widze nowego Pioniera :) bardzo ladnie ci idzie , czekam na kolejne blaszane elementy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 o kliment teraz piekne przynajmniej wiem z ktorej strony na czolg patrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 30 Październik 2005 Autor Share Napisano 30 Październik 2005 malefatal ;) RA, jaras, chweti, zipper, koniu...dzieki...to miłe i motywujace...ale moze byście cos podpowiedzieli jeszcze, hmm? ok kolejne elementy..pomału mi i dzie bo robie z doskoku. Atu w wiekszej rozdziałce: http://kliment.ovh.org/PANTHER25.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 no ślicznie jest.. ale nei badz pazera i dawaj siatki i nie upodabniaj sie z renderami do kogos, bo teraz to juz nic prawie nie widac :) btw szkoda ze kanciasto w tej dziurze od góry.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 Dokładność w morde jeża strzelił nie z tej ziemi. Kanciastwa to na koniec nie będzie widać, ale można poprawić ;) Bardzo się starasz widze. Mogę się przyczepić do tych kratownic. Są jakieś takie... hm... za bardzo płaskie i powyginane. W każdym razie powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 No ładnie, tylko moim zdaniem skylight powinien byc troche mocniejszy, a direct slabszy, bo strasznie ciemno jest miejscami :) ... Model jest bardzo ladny i dokladny. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 khah :) narazie jest bardzo ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 Taka tam pracka. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 31 Październik 2005 Autor Share Napisano 31 Październik 2005 Jak przystało na najlepszego ucznia pioniera nie cierpie tego ale co zrobić:) coś dla siatkomaniaków. a tu w wiekszej rozdziałce: http://kliment.ovh.org/PANTHER27.jpg http://kliment.ovh.org/PANTHER29.jpg http://kliment.ovh.org/PANTHER30.jpg http://kliment.ovh.org/PANTHER31.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Nie znam się za bardzo na siatce, ale chyba wygląda to bardzo ok!!! Moim zdaniem jest wyśmienicie szczegółowo i oby tak dalej ;) PowodZenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Swietne! Przy tej ilosci poly moj komputer wzniecil by pomaranczowa rewolucje. :) Widzac takie prace czlowiekowi az chce sie modelowac. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 slicznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 łojejciu :D kapitalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 lol kliment jaw dropper ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 1 Listopad 2005 Autor Share Napisano 1 Listopad 2005 Wreszcie zblizam sie do końca z kadłubem, dorobiłem troche szpejów na bokach, poprawione zostały zawiasy wyłazów strzelca i mechanika.Zostały jeszcze wizjery z przodu , reflektorek i chyba fertig. Pora zabrac sie za wieze...no własnie...chciałem ja zrobić razem z całym ustrojstwem w środku ale komp mi zaczyna troche rzęzic...tak więc musze odchudzić jeszcze co nieco i dopiero wezme sie za dalszy modeling. wrzucam ostatnie rendery i referki wiezy. http://kliment.ovh.org/PANTHER32.jpg http://kliment.ovh.org/PANTHER33.jpg http://kliment.ovh.org/refwieza02.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 1 Listopad 2005 Autor Share Napisano 1 Listopad 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 Pięknie, szczegolnie pierwszy render :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 1 Listopad 2005 Autor Share Napisano 1 Listopad 2005 hehe male...ty wiesz .....:D thx!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 zajebiście że tak się wyrażę. co do rhino to do militariow tez jest dobre :D ja swoja pume w nim robilem.. kiedys skoncze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 Super! Ilosc detali powala. I te gasienice... Miodzio:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 Jak Ty to robisz? Pięknie bardzo wychodzi. Ale najfajniejsza to ta łopata :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 ładnie - czym render ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 Pikne !!!!!!!! Zapodaj siatencje modelu ;) Podobają mi się te uszkodzenia na pancerzu chroniącym podwozie . Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 1 Listopad 2005 Autor Share Napisano 1 Listopad 2005 hindus-dla odmiany tym razem mental , male mnie do niego przekonał:) slayer 2004 - siatka juz jest wczesniej, poszukaj, trudno nie znaleść. Na dobranoc jeszcze jeden obrazek. lewarek na swoim miejscu no i najwazniejsze! zawsze chciałem powiesic wiaderko na moim modelu tylko zawsze zapominałem :D no to teraz wreszcie jest! POZDRAWIAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz2244 Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 Piekna robota -> wiaderko WYPAS :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 juz mogles sie pokusic o te 100 poly zeby rączka od wiaderka nie byla kwadratowa :P piekne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 ostro Wojtus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 kliment ty świrze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 To już powoli przestaje byći zabawne... ile to ma poly? :| Masakra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 Bardzo milo to wyglada. :) Sprawnie przerzucasz sie miedzy rendererami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sysol Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 ekhemmm no i ja tu popadne w dół straszny.... ile razy wydaje mi się, że już coś umiem zrobić w tej grafice to za każdym razem wchodze w takie wątki i szczęka obija mi się o klawiature no coż do samego modelu to jak dla mnie bomba... keep working !! i czekam na efekt końcowy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsterDream Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 Dziura w tej tubie tak jakby ci nie wyszła, chyba że tak miało być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 Czemu nie wyszla? Widac gdzie pocisk wlecial i gdzie wylecial. Imo bardzo ladnie wyszlo. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 2 Listopad 2005 Autor Share Napisano 2 Listopad 2005 dzięki RA...niech Horus ci sprzyja:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 ah, milosierny jestem, hehe. :) A kiedy update? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 3 Listopad 2005 Autor Share Napisano 3 Listopad 2005 Siedząc w nocy w trakcie czuwania nad bezpieczeństwem powiatu zrobiłem line..ale nie jestem kontenty..jeszcze ją pomęcze..... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 ładnie tylko co to jest to coś nad łopatką co kable do tego biegną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 3 Listopad 2005 Autor Share Napisano 3 Listopad 2005 hindus... masz na mysli to zelazne obłe w dziwnym kształcie? hehe...co do liny to wcale nie ładnie.... najlepszy dowód ze myslisz ze to kable....poprawiłem! Oto wynik pracy..... przedstawiam wam skonczoną line......... holowniczą:D:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 dobra to teraz powiedz nam jak zrobiłes ten sznur :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 Ja zgaduje: loft z twistem :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 = miliard poly. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 Wymiatasz i tyle... Nie ma co. Jakiego Ty masz kompa, że tyle robisz ?! Kurde nieźle... Bardzo fajnie ten sznur wyszedł. I oby tak dalej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 Klasa Klment Ciekawe jak się będzie prezentował otexturowany Masz już pomysł na scenę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 4 Listopad 2005 Autor Share Napisano 4 Listopad 2005 Cos mi sie roi juz w pustym łbie jesli rzecz idzie o scene...koncept w przygotowaniu, co do liny to oczywiście male zgadł..tym bardziej ze sam mi pokazywał jak to zrobić:D RA nie miliard tylko 55 000 :) ale jeszcze komp daje rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 troche wyobrazni chlopaki mozna to na 100 sposobow zrobic kliment pimper y o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 4 Listopad 2005 Autor Share Napisano 4 Listopad 2005 OK, wieza w 90 % skończona...kilka szczególików musze dopracować....nad konceptem jeszcze mysle ale sie krystalizuje...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 Realnie piękne. Jak to jeszcze otexturujesz to będziesz dla mnie kolejnym przykladem wzoru "modelarza" :D No super. Bardzo szczegółowo całość wygląda i wszystko jest bardzo fajnie wyje fajnie:DPozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 Moze tylko ja mam takie wrazenie, ale ta wieza jest brzydka. ;) Ale wykonanie bez watpienia przednie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 A zimmerit też będziesz modelował? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 Super kurde robota;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi