ftorek Napisano 14 Lipiec 2003 Napisano 14 Lipiec 2003 witam! no wiec jestem :) zanim bitwa sie rozpoczela myslalem nad obrazkiem \"the x-flies\" czyli gra slowek ze znanym serialem a tematem obrazka mialy byc muchy ktore som \"prawie normalne\" ale w szczegolach som wlasnie \"x\" - no ale pomysl poplynol troche w strobe bardziej \"x\" robie to ze zdjec (jakakolwiek podobnosc do muchy), zadnych referencji nie mam jezeli taki temat nie miesci sie w \"owadach\" to trudno ale bitwa jest dla mnie bardzo dobra motywacja wiec i tak bede to robil :)) jest to dopiero poczatek i bedzie jeszcze sporo zmian ps: mam tutaj duzo nawiazan do roznych widzianych obrazkow i zdaje sobie z nich sprawe :)
Sir Valeq Napisano 14 Lipiec 2003 Napisano 14 Lipiec 2003 Świetne! Mam nadzieję, że się w ramach bitwy zmieści, bo pewnie będzie miało ogromne szanse. ;)
STANEK Napisano 14 Lipiec 2003 Napisano 14 Lipiec 2003 Ale klimat można z tego wyciągnąć.Bravo za pomysł.Pięknie ci idzie i aby tak dalej. ps.jak najwięcej dawaj takich szczegółów dawaj jak te rurki - super efekt powstaje. Pozdrawiam i powodzenia.
Viger Napisano 14 Lipiec 2003 Napisano 14 Lipiec 2003 witam ftorek tu Viger z Warsztatu ;) wygląda to nieźle, tylko jak zwykle twoja polszczyzna cię zniszczy, pisz ze słownikiem i będzie dobrze[piwo] pozdrawiam
Pit3r Napisano 14 Lipiec 2003 Napisano 14 Lipiec 2003 pomysl fajowy :D ... widze zmutowana muche i tak trzymac .. powodzenia
Vetis Napisano 15 Lipiec 2003 Napisano 15 Lipiec 2003 pomysl super, czekam na dalsze rendery narazie cool. tak trzymaj :) moja bitwa: http://max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=5268
ftorek Napisano 16 Lipiec 2003 Autor Napisano 16 Lipiec 2003 hej, kurcze troche sie opuscielem... brak czasu niestety robi swoje... ale nic to taki maly updad: hej viger: jak widzisz tutaj jestem bardziej zadomowiony niz na warsztacie :)
Vorek Napisano 16 Lipiec 2003 Napisano 16 Lipiec 2003 Swietny model, zapowiada sie rewelacyjnie czekamy na dalszy ciag... Powodzenia i pozdro :)
ftorek Napisano 16 Lipiec 2003 Autor Napisano 16 Lipiec 2003 hej i updad to na brzuchu wygladajace na razie jak podeszwa to sa poczatki nog wiec sie nie nabijac :)))) pod skrzydlami dwa twory z ktorych beda wychodzic jakies elementy systemu oddechowego glowa jest troche plaska z gory ale glowa (oczy) ida jeszcze do poprawy wiec bedzie inaczej ciut - mam nadzieje ze lepiej dzienki za komenty mimo iz nie sa one za bardzo konstruktywne :) pozdro
Barył Napisano 16 Lipiec 2003 Napisano 16 Lipiec 2003 Fajowato to wyglada :) to wszystko to jeden mesh??
bor Napisano 16 Lipiec 2003 Napisano 16 Lipiec 2003 no dzielo powstaje... bardzo fajne.... :) tylko co z tymi \'x\'-ami sie stalo?? :D:D:D pozdr.,
ftorek Napisano 17 Lipiec 2003 Autor Napisano 17 Lipiec 2003 barył: nie jest to jeden mesz - tylko korpus jest jako jeden, \"kosc\" to kolejny, skrzydla osobne i te szczegoly rowniez osobno - do tezturowania bede jeszcze musial to troche bardziej podzielic
Pablo Napisano 17 Lipiec 2003 Napisano 17 Lipiec 2003 Ftorek Ty to masz ŁEB :]:] hehe pozdr[piwo][wow]
ftorek Napisano 20 Lipiec 2003 Autor Napisano 20 Lipiec 2003 ehj walcze z nogami... beda one troche zroznicowane bo na razie wszystkie 6 nog sa takie same - ale troche je poprzestawiam jeszcze duzo roboty mi zostalo ale nic to bede robil
roball Napisano 20 Lipiec 2003 Napisano 20 Lipiec 2003 o kurcze :) nie moge sie doczekac wersji oteksturowanej.. ftorek super model ci wyszedl :) [wow]
ftorek Napisano 22 Lipiec 2003 Autor Napisano 22 Lipiec 2003 hej poprawilem nogi, glowke (oczy) i \'wloty powietrza, i kompinuje z otworem gembowym i na razie odpuscilem zabawe z modelelm muchy (juz mnie troche denerwuje...) i zajalem sie otoczeniem scena bedzie wlasnie taka - jeszcze nie wiem co dac na koncu ceglanej sciany - mysle o jakims plocie druciastym... szlam bedzie wylazil z samej gory beczki ale na razie tak jest, planuje jakies drobne kamyki na ziemi (coby zatuszowac braki textury :))) sorki za jakosc ale brak czasu... pozdro! wypowiadajcie sie!! bo bez was to katastrofa...
boowa Napisano 22 Lipiec 2003 Napisano 22 Lipiec 2003 wiesz co, ta ciecz wyglada jak zastygła guma i jej kolor całkowicie odwraca uwagę od owada... pozdrawiam[piwo]
SiD Napisano 22 Lipiec 2003 Napisano 22 Lipiec 2003 No suepr wlasnie na cos takie czekalem , owad jest owada ale gdzie tam pisze ze musi byc naturalny , super czlowiek super podoba mis ie twoj pomysl i wykonanie , ale jak dl amnie jezlei jest zmutowana dalbym jej kolegów hehe i miski pelne ludzi hehehe maluch ludzikow w porownaniu z muachmi hehehe to moja wizja duszo roboty ale , smiechowe niestety ja sma nie moge tego uczynic przykro mi ale zaiste cos w tym kierunku bym grzebal hehehe powodzenia tak czy tak .... Gratulacje za inowacje hehehehe :D
ftorek Napisano 28 Lipiec 2003 Autor Napisano 28 Lipiec 2003 hej no wiec wrocilem do robienia muchy, i oto co wyszlo - zrobilem skrzydelka i zmienilem jej troche pyszczek (hehe nie ma jak o swojej musze mowic pieszczotliwie) :) jeszcze zostalo mi sporo szczegolow: wloski (te cienkie na nozkach i te grubsze na grzbiecie), jakies wypustki i znieksztalcenia na tym zewnetrznej kosci (czy cokolwiek to jest :) pozdro i o komentarze prosze, a tak swoja droga to cos wam sie slabo podoba (pomimo entuzjastycznych komentarzy) skoro musialem swojego threada wygrzebywac gdzies z przepastnych czelusci forum... :))) hehe
Vorek Napisano 28 Lipiec 2003 Napisano 28 Lipiec 2003 Takie wlasnie modele wgniataj mnie w ziemie i przydeptuja :D rewelka i super wyczucie klimatu. Gratsy
rebuzz Napisano 28 Lipiec 2003 Napisano 28 Lipiec 2003 uuuuuuuuu za modelik muchy masz 10/10 wiecej nie powiem nic....bo jestem pod wrazeniem............:][piwo][rotfl2]
Rekomendowane odpowiedzi