Napisano 14 Lipiec 200321 l witam! no wiec jestem :) zanim bitwa sie rozpoczela myslalem nad obrazkiem \"the x-flies\" czyli gra slowek ze znanym serialem a tematem obrazka mialy byc muchy ktore som \"prawie normalne\" ale w szczegolach som wlasnie \"x\" - no ale pomysl poplynol troche w strobe bardziej \"x\" robie to ze zdjec (jakakolwiek podobnosc do muchy), zadnych referencji nie mam jezeli taki temat nie miesci sie w \"owadach\" to trudno ale bitwa jest dla mnie bardzo dobra motywacja wiec i tak bede to robil :)) jest to dopiero poczatek i bedzie jeszcze sporo zmian ps: mam tutaj duzo nawiazan do roznych widzianych obrazkow i zdaje sobie z nich sprawe :)
Napisano 14 Lipiec 200321 l Świetne! Mam nadzieję, że się w ramach bitwy zmieści, bo pewnie będzie miało ogromne szanse. ;)
Napisano 14 Lipiec 200321 l Ale klimat można z tego wyciągnąć.Bravo za pomysł.Pięknie ci idzie i aby tak dalej. ps.jak najwięcej dawaj takich szczegółów dawaj jak te rurki - super efekt powstaje. Pozdrawiam i powodzenia.
Napisano 14 Lipiec 200321 l witam ftorek tu Viger z Warsztatu ;) wygląda to nieźle, tylko jak zwykle twoja polszczyzna cię zniszczy, pisz ze słownikiem i będzie dobrze[piwo] pozdrawiam
Napisano 15 Lipiec 200321 l pomysl super, czekam na dalsze rendery narazie cool. tak trzymaj :) moja bitwa: http://max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=5268
Napisano 16 Lipiec 200321 l Autor hej, kurcze troche sie opuscielem... brak czasu niestety robi swoje... ale nic to taki maly updad: hej viger: jak widzisz tutaj jestem bardziej zadomowiony niz na warsztacie :)
Napisano 16 Lipiec 200321 l Swietny model, zapowiada sie rewelacyjnie czekamy na dalszy ciag... Powodzenia i pozdro :)
Napisano 16 Lipiec 200321 l Autor hej i updad to na brzuchu wygladajace na razie jak podeszwa to sa poczatki nog wiec sie nie nabijac :)))) pod skrzydlami dwa twory z ktorych beda wychodzic jakies elementy systemu oddechowego glowa jest troche plaska z gory ale glowa (oczy) ida jeszcze do poprawy wiec bedzie inaczej ciut - mam nadzieje ze lepiej dzienki za komenty mimo iz nie sa one za bardzo konstruktywne :) pozdro
Napisano 16 Lipiec 200321 l no dzielo powstaje... bardzo fajne.... :) tylko co z tymi \'x\'-ami sie stalo?? :D:D:D pozdr.,
Napisano 17 Lipiec 200321 l Autor barył: nie jest to jeden mesz - tylko korpus jest jako jeden, \"kosc\" to kolejny, skrzydla osobne i te szczegoly rowniez osobno - do tezturowania bede jeszcze musial to troche bardziej podzielic
Napisano 20 Lipiec 200321 l Autor ehj walcze z nogami... beda one troche zroznicowane bo na razie wszystkie 6 nog sa takie same - ale troche je poprzestawiam jeszcze duzo roboty mi zostalo ale nic to bede robil
Napisano 20 Lipiec 200321 l o kurcze :) nie moge sie doczekac wersji oteksturowanej.. ftorek super model ci wyszedl :) [wow]
Napisano 22 Lipiec 200321 l Autor hej poprawilem nogi, glowke (oczy) i \'wloty powietrza, i kompinuje z otworem gembowym i na razie odpuscilem zabawe z modelelm muchy (juz mnie troche denerwuje...) i zajalem sie otoczeniem scena bedzie wlasnie taka - jeszcze nie wiem co dac na koncu ceglanej sciany - mysle o jakims plocie druciastym... szlam bedzie wylazil z samej gory beczki ale na razie tak jest, planuje jakies drobne kamyki na ziemi (coby zatuszowac braki textury :))) sorki za jakosc ale brak czasu... pozdro! wypowiadajcie sie!! bo bez was to katastrofa...
Napisano 22 Lipiec 200321 l wiesz co, ta ciecz wyglada jak zastygła guma i jej kolor całkowicie odwraca uwagę od owada... pozdrawiam[piwo]
Napisano 22 Lipiec 200321 l No suepr wlasnie na cos takie czekalem , owad jest owada ale gdzie tam pisze ze musi byc naturalny , super czlowiek super podoba mis ie twoj pomysl i wykonanie , ale jak dl amnie jezlei jest zmutowana dalbym jej kolegów hehe i miski pelne ludzi hehehe maluch ludzikow w porownaniu z muachmi hehehe to moja wizja duszo roboty ale , smiechowe niestety ja sma nie moge tego uczynic przykro mi ale zaiste cos w tym kierunku bym grzebal hehehe powodzenia tak czy tak .... Gratulacje za inowacje hehehehe :D
Napisano 28 Lipiec 200321 l Autor hej no wiec wrocilem do robienia muchy, i oto co wyszlo - zrobilem skrzydelka i zmienilem jej troche pyszczek (hehe nie ma jak o swojej musze mowic pieszczotliwie) :) jeszcze zostalo mi sporo szczegolow: wloski (te cienkie na nozkach i te grubsze na grzbiecie), jakies wypustki i znieksztalcenia na tym zewnetrznej kosci (czy cokolwiek to jest :) pozdro i o komentarze prosze, a tak swoja droga to cos wam sie slabo podoba (pomimo entuzjastycznych komentarzy) skoro musialem swojego threada wygrzebywac gdzies z przepastnych czelusci forum... :))) hehe
Napisano 28 Lipiec 200321 l Takie wlasnie modele wgniataj mnie w ziemie i przydeptuja :D rewelka i super wyczucie klimatu. Gratsy
Napisano 28 Lipiec 200321 l uuuuuuuuu za modelik muchy masz 10/10 wiecej nie powiem nic....bo jestem pod wrazeniem............:][piwo][rotfl2]