Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

witam!

no wiec jestem :)

zanim bitwa sie rozpoczela myslalem nad obrazkiem \"the x-flies\" czyli gra slowek ze znanym serialem a tematem obrazka mialy byc muchy ktore som \"prawie normalne\" ale w szczegolach som wlasnie \"x\" - no ale pomysl poplynol troche w strobe bardziej \"x\"

robie to ze zdjec (jakakolwiek podobnosc do muchy), zadnych referencji nie mam

jezeli taki temat nie miesci sie w \"owadach\" to trudno ale bitwa jest dla mnie bardzo dobra motywacja wiec i tak bede to robil :))

jest to dopiero poczatek i bedzie jeszcze sporo zmian

ps: mam tutaj duzo nawiazan do roznych widzianych obrazkow i zdaje sobie z nich sprawe :)

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Świetne! Mam nadzieję, że się w ramach bitwy zmieści, bo pewnie będzie miało ogromne szanse. ;)

Napisano

Ale klimat można z tego wyciągnąć.Bravo za pomysł.Pięknie ci idzie i aby tak dalej.

ps.jak najwięcej dawaj takich szczegółów dawaj jak te rurki - super efekt powstaje.

Pozdrawiam i powodzenia.

Napisano

witam ftorek tu Viger z Warsztatu ;)

wygląda to nieźle, tylko jak zwykle twoja polszczyzna cię zniszczy, pisz ze słownikiem i będzie dobrze[piwo]

pozdrawiam

Napisano

pomysl fajowy :D ... widze zmutowana muche i tak trzymac .. powodzenia

Napisano
  • Autor

hej, kurcze troche sie opuscielem... brak czasu niestety robi swoje...

ale nic to taki maly updad:

hej viger: jak widzisz tutaj jestem bardziej zadomowiony niz na warsztacie :)

xflies07.jpg

xflies08.jpg

xflies09.jpg

Napisano

Swietny model, zapowiada sie rewelacyjnie czekamy na dalszy ciag...

Powodzenia i pozdro :)

Napisano
  • Autor

hej

i updad

to na brzuchu wygladajace na razie jak podeszwa to sa poczatki nog wiec sie nie nabijac :))))

pod skrzydlami dwa twory z ktorych beda wychodzic jakies elementy systemu oddechowego

glowa jest troche plaska z gory ale glowa (oczy) ida jeszcze do poprawy wiec bedzie inaczej ciut - mam nadzieje ze lepiej

dzienki za komenty mimo iz nie sa one za bardzo konstruktywne :)

pozdro

xflies11.jpg

xflies13.jpg

Napisano

no dzielo powstaje... bardzo fajne.... :)

tylko co z tymi \'x\'-ami sie stalo?? :D:D:D

pozdr.,

Napisano
  • Autor

barył: nie jest to jeden mesz - tylko korpus jest jako jeden, \"kosc\" to kolejny, skrzydla osobne i te szczegoly rowniez osobno - do tezturowania bede jeszcze musial to troche bardziej

podzielic

Napisano
  • Autor

ehj

walcze z nogami...

beda one troche zroznicowane bo na razie wszystkie 6 nog sa takie same - ale troche je poprzestawiam

jeszcze duzo roboty mi zostalo ale nic to bede robil

xflies17.jpg

Napisano

o kurcze :)

nie moge sie doczekac wersji oteksturowanej..

ftorek super model ci wyszedl :)

[wow]

Napisano
  • Autor

hej

poprawilem nogi, glowke (oczy) i \'wloty powietrza, i kompinuje z otworem gembowym i na razie odpuscilem zabawe z modelelm muchy (juz mnie troche denerwuje...) i zajalem sie otoczeniem

scena bedzie wlasnie taka - jeszcze nie wiem co dac na koncu ceglanej sciany - mysle o jakims plocie druciastym...

szlam bedzie wylazil z samej gory beczki ale na razie tak jest, planuje jakies drobne kamyki na ziemi (coby zatuszowac braki textury :)))

sorki za jakosc ale brak czasu...

pozdro!

wypowiadajcie sie!! bo bez was to katastrofa...

xflies27.jpg

Napisano

wiesz co, ta ciecz wyglada jak zastygła guma i jej kolor całkowicie odwraca uwagę od owada...

pozdrawiam[piwo]

Napisano

No suepr wlasnie na cos takie czekalem , owad jest owada ale gdzie tam pisze ze musi byc naturalny , super czlowiek super podoba mis ie twoj pomysl i wykonanie , ale jak dl amnie jezlei jest zmutowana dalbym jej kolegów hehe i miski pelne ludzi hehehe maluch ludzikow w porownaniu z muachmi hehehe to moja wizja duszo roboty ale , smiechowe niestety ja sma nie moge tego uczynic przykro mi ale zaiste cos w tym kierunku bym grzebal hehehe powodzenia tak czy tak .... Gratulacje za inowacje hehehehe :D

Napisano
  • Autor

hej

no wiec wrocilem do robienia muchy, i oto co wyszlo - zrobilem skrzydelka i zmienilem jej troche pyszczek (hehe nie ma jak o swojej musze mowic pieszczotliwie) :)

jeszcze zostalo mi sporo szczegolow: wloski (te cienkie na nozkach i te grubsze na grzbiecie), jakies wypustki i znieksztalcenia na tym zewnetrznej kosci (czy cokolwiek to jest :)

pozdro i o komentarze prosze, a tak swoja droga to cos wam sie slabo podoba (pomimo entuzjastycznych komentarzy) skoro musialem swojego threada wygrzebywac gdzies z przepastnych czelusci forum... :))) hehe

xflies35.jpg

xflies36.jpg

xflies37.jpg

Napisano

Takie wlasnie modele wgniataj mnie w ziemie i przydeptuja :D rewelka i super wyczucie klimatu. Gratsy

Napisano

uuuuuuuuu za modelik muchy masz 10/10 wiecej nie powiem nic....bo jestem pod wrazeniem............:][piwo][rotfl2]

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.