OmeN2501 Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 Mial byc concept futurystycznego transportera a wyszedl z czasem caly obrazek :D To troche taki matte painting bo wykorzystalem czesc tego http://sxc.hu/browse.phtml?f=view&id=339108 zdjecia Komentarze - nawet te najbardziej czepialskie- zawsze mile widziane :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 Ja Cie Pieprze Kosmos :o !!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 Extra, na rekomendacje jak znalazl... POzdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsterDream Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 Mega wygląda :D Ale czy równie funkcjolanie ?? Ten silnik by pewnie zmutł tego kolesia pod nim :) No ale nie czepiajmy się :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 6 Listopad 2005 Autor Share Napisano 6 Listopad 2005 No wlasnie z tym kolesiem to mialem niezly problem :/ Bo ten silnik jest tak naprawde za nim wiec odrzut z niego tez idzie za tym kolesiem... ryle ze tago za bardzo nie widac :P A walczylem ztym, walczylem... nastepnym razem inaczej oddzial rozloze i tyle :D Wielkie dzieki za komenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 Jedyne do czego mozna sie w sumie bardziej przyczepic to to iz poszedles na latwizne kopiujac jeden transporter i wklejajac jego kopie pod innym kontem co wyglada bardzo nie naturalnie! JokeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 yookeer nie wydaje mnei sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 6 Listopad 2005 Autor Share Napisano 6 Listopad 2005 Ho ho ho - a z tym sie nie zgodze bo sa rzeczy rozniace te transportery ;] Ale i tak poszedlem na latwizne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsterDream Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 Co ty gadasz :D Przecież za każdym razem silniki są w inną strone, a że transporter ten sam to produkcja seryjna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 bardzo mnie sie podobaja te twoje przerobki :) swietny klimat i koncepty, wszystkio miod. chcicalbym zobaczyc to co niszczy miasto z bliska ;) pzodro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 w3ow - piękne to - silniki statków troszkę nieprzekonujace ale pozostała część pracy boska pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 tak jak kome:) namaluj to teraz z widokiem na miasto i tego robota pajaka:) ciekawie wyglada tam w tle;] a pracka wypas miod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 :O jak ty to robisz, że statki wydają się naprawde wielkie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azakiel Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 No bardzo bardzo ładnie ^_^ naprawdę, z rzeczy które mi się bardzo podobają: design pojazdów, kompozycja sceny,woda, kolorystyka i swiatło. ekhm ;-) a z rzeczy które imho są do poprawki to: - ziemia z prawej strony pracy jest zbyt speedowa w stosunku do reszty, dodatkowo jest zbyt kontrastowa i nasycona przez co imho nie pasuje do reszty pracki. - proporcje żolnierzy - postacie są po prostu odrobinkę zbyt karzełkowate (co troszkę nie pasuje do klimatu reszty pracy (wprowadza element humorystyczny) ...ale tak ogolnie to jest cacy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 mi się podoba najbardziej ten robot pająkowaty w oddali=) 5* za niego i za rozmycie powietrza przy silnikach....ah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 piekne mnie sie bardzo podoba zarowno idea jak i wykonanie....bomba:)...tylko szkoda ze z zdjeciem:(...bo jakby wszytko bylo z glowy to bylby przerost:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 Bardzo ladnie. Ciekawy klimat w tle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Dino- Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 to ja mam taką malą propozycje - jak tak zaj....cie to zrobileś, bo naprawde robi wrażenie to może jak bedziesz robil następna pracke to zrób jakiegoś tutoriala, poprostu więcej savów zrób i wstaw tutaj...co Ty na to? wypasiona pracka - pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Kruk Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 naprawdę ogromne wrażenie wywiera ! super praca ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 generalnie mam mieszane uczucia, cos mnie nie lezy perspektywa tych pojazdow, silniki jak pisal giorgione slabe, postacie tez moze nie tyle wykonanie ale ilosc, najlepszy jest robot z tylu, poprzednia praca o wiele bardziej mnie sie podobala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 te dwa pojazdy wygladaja jak maly i duzy, a nie jak jeden blizej a drugi dalej wogole jakos troszke sztucznie wygladaja, moze to perspektywwa tak jak misiek pisal ale swietna plaza i spieniona woda, gratulacje, postaci tez swietne, moze z wyjatkiem tego kleczacego na plazy pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 heh woda fajna bo na focie namalowana tak jak rozumiem z opisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azakiel Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 faktycznie upss :-) dopiero teraz przeczytalem opis ze to z fotki dlatego taka nice ta woda ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 hehe tez gapa jestem :], ale w taki razie ladnie wpasowane :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 aaa chlopaki jak wy czytaliscie tego 1 posta:D...wpasowane ladnie...ale gdyby bylo wszytko z glowy bylo by wtedy dopiero ladnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 czuć w powietrzu akcję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geno7 Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 heh... robi wrażenie.Czy to jest rysowane Na zdjeciu tak jak pisał Misiek? Czy może PRZERYSOWANE ze zdjecia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 8 Listopad 2005 Autor Share Napisano 8 Listopad 2005 Przy konceptach ostatnio rysuje swoje elementy na zdjeciach co oszczedza sporo czasu na zabawe z tlem i daje szybko ciekawe wizualenie efekty. Oczywisci fotki te sa modyfikowane wedle potrzeba i zawsze staram sie zamiescic link do zdjecia na podstawie ktorego praca powstala. Na przyklad w tym wypadku jak spojrzysz na fote zobaczysz ze niebo zostalo narysowane od poczatku, ze praktycznie od podstaw narysowalem zniszczone miasto, ze morze jest o wiele bardziej wzburzone, ze na plazy dodalem cala mase rzeczy, nie mowiac nawet o maszynach. Wyszytkie moje elementy na tym obrazku rysowane byly po prostu z glowy, bez zadnych dodatkowych pomocy... Oczywiscie nie zienia to faktu ze wszystko zaczelo sie od tej fotki - i mojej wizji co moglem z nia zrobic :] Rysunek mial konentrowac sie na designie maszyn - tlo mialo byc tylko uzupelnieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 Ja niemoge, kapa opada :D:D Świetne :D:D kurczę, chyba zrobie coś podobnego w 3D ;P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Udziar Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 Ja popieram MiśkaHC. Mnie tez razi perspektywa statków, a to szczegolnie widac na tym najblizszym transporterze (na jego klapie i "nogach"). A szkoda ze sie tak sypła, bo w detalu ten obrazek to perełka. A jak juz zapaciasz obrazek to potem nijak wrocic do formy. I jeszcze raz podeklresle, ze... jest naprawde swietnie odpicowane! kolorki cieniowanie i wogole ...ale tak sobie pomyslalem, ze (pewnie to zaboli troche) jakby wyciac te statki, to obrazek bylby fantastyczny :-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 10 Listopad 2005 Autor Share Napisano 10 Listopad 2005 E tam zaboli - to tylko obrazek ;] A tak sie wpatruje w niego i rzeczywiscie jakos tak bez perspektywy te transportowce rysowane :/ Nastepnym razem wiecej uwagi musze na to zwrocic - dzieki za pomoc :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 nastepnym razem sprobuj bez zdjecia bo na innym forum...widzialem ze pomysly masz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 11 Listopad 2005 Autor Share Napisano 11 Listopad 2005 Nastepna pokazana praca bedzie dopiero za jakies 2-3 tygodnie - moj rysunek na konkurs CGT Spectacular... ech jakby mi tylko wyszlo tak jak to w glowie widze :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi