Napisano 6 Listopad 200519 l Mial byc concept futurystycznego transportera a wyszedl z czasem caly obrazek :D To troche taki matte painting bo wykorzystalem czesc tego http://sxc.hu/browse.phtml?f=view&id=339108 zdjecia Komentarze - nawet te najbardziej czepialskie- zawsze mile widziane :]
Napisano 6 Listopad 200519 l Mega wygląda :D Ale czy równie funkcjolanie ?? Ten silnik by pewnie zmutł tego kolesia pod nim :) No ale nie czepiajmy się :D
Napisano 6 Listopad 200519 l Autor No wlasnie z tym kolesiem to mialem niezly problem :/ Bo ten silnik jest tak naprawde za nim wiec odrzut z niego tez idzie za tym kolesiem... ryle ze tago za bardzo nie widac :P A walczylem ztym, walczylem... nastepnym razem inaczej oddzial rozloze i tyle :D Wielkie dzieki za komenty
Napisano 6 Listopad 200519 l Jedyne do czego mozna sie w sumie bardziej przyczepic to to iz poszedles na latwizne kopiujac jeden transporter i wklejajac jego kopie pod innym kontem co wyglada bardzo nie naturalnie! JokeR
Napisano 6 Listopad 200519 l Autor Ho ho ho - a z tym sie nie zgodze bo sa rzeczy rozniace te transportery ;] Ale i tak poszedlem na latwizne :P
Napisano 6 Listopad 200519 l Co ty gadasz :D Przecież za każdym razem silniki są w inną strone, a że transporter ten sam to produkcja seryjna :D
Napisano 6 Listopad 200519 l bardzo mnie sie podobaja te twoje przerobki :) swietny klimat i koncepty, wszystkio miod. chcicalbym zobaczyc to co niszczy miasto z bliska ;) pzodro
Napisano 6 Listopad 200519 l w3ow - piękne to - silniki statków troszkę nieprzekonujace ale pozostała część pracy boska pozdr giorgione
Napisano 6 Listopad 200519 l tak jak kome:) namaluj to teraz z widokiem na miasto i tego robota pajaka:) ciekawie wyglada tam w tle;] a pracka wypas miod.
Napisano 6 Listopad 200519 l No bardzo bardzo ładnie ^_^ naprawdę, z rzeczy które mi się bardzo podobają: design pojazdów, kompozycja sceny,woda, kolorystyka i swiatło. ekhm ;-) a z rzeczy które imho są do poprawki to: - ziemia z prawej strony pracy jest zbyt speedowa w stosunku do reszty, dodatkowo jest zbyt kontrastowa i nasycona przez co imho nie pasuje do reszty pracki. - proporcje żolnierzy - postacie są po prostu odrobinkę zbyt karzełkowate (co troszkę nie pasuje do klimatu reszty pracy (wprowadza element humorystyczny) ...ale tak ogolnie to jest cacy :-)
Napisano 6 Listopad 200519 l mi się podoba najbardziej ten robot pająkowaty w oddali=) 5* za niego i za rozmycie powietrza przy silnikach....ah
Napisano 6 Listopad 200519 l piekne mnie sie bardzo podoba zarowno idea jak i wykonanie....bomba:)...tylko szkoda ze z zdjeciem:(...bo jakby wszytko bylo z glowy to bylby przerost:)
Napisano 6 Listopad 200519 l to ja mam taką malą propozycje - jak tak zaj....cie to zrobileś, bo naprawde robi wrażenie to może jak bedziesz robil następna pracke to zrób jakiegoś tutoriala, poprostu więcej savów zrób i wstaw tutaj...co Ty na to? wypasiona pracka - pozdro
Napisano 6 Listopad 200519 l generalnie mam mieszane uczucia, cos mnie nie lezy perspektywa tych pojazdow, silniki jak pisal giorgione slabe, postacie tez moze nie tyle wykonanie ale ilosc, najlepszy jest robot z tylu, poprzednia praca o wiele bardziej mnie sie podobala
Napisano 6 Listopad 200519 l te dwa pojazdy wygladaja jak maly i duzy, a nie jak jeden blizej a drugi dalej wogole jakos troszke sztucznie wygladaja, moze to perspektywwa tak jak misiek pisal ale swietna plaza i spieniona woda, gratulacje, postaci tez swietne, moze z wyjatkiem tego kleczacego na plazy pzdr
Napisano 6 Listopad 200519 l faktycznie upss :-) dopiero teraz przeczytalem opis ze to z fotki dlatego taka nice ta woda ^_^
Napisano 7 Listopad 200519 l aaa chlopaki jak wy czytaliscie tego 1 posta:D...wpasowane ladnie...ale gdyby bylo wszytko z glowy bylo by wtedy dopiero ladnie:)
Napisano 8 Listopad 200519 l heh... robi wrażenie.Czy to jest rysowane Na zdjeciu tak jak pisał Misiek? Czy może PRZERYSOWANE ze zdjecia?
Napisano 8 Listopad 200519 l Autor Przy konceptach ostatnio rysuje swoje elementy na zdjeciach co oszczedza sporo czasu na zabawe z tlem i daje szybko ciekawe wizualenie efekty. Oczywisci fotki te sa modyfikowane wedle potrzeba i zawsze staram sie zamiescic link do zdjecia na podstawie ktorego praca powstala. Na przyklad w tym wypadku jak spojrzysz na fote zobaczysz ze niebo zostalo narysowane od poczatku, ze praktycznie od podstaw narysowalem zniszczone miasto, ze morze jest o wiele bardziej wzburzone, ze na plazy dodalem cala mase rzeczy, nie mowiac nawet o maszynach. Wyszytkie moje elementy na tym obrazku rysowane byly po prostu z glowy, bez zadnych dodatkowych pomocy... Oczywiscie nie zienia to faktu ze wszystko zaczelo sie od tej fotki - i mojej wizji co moglem z nia zrobic :] Rysunek mial konentrowac sie na designie maszyn - tlo mialo byc tylko uzupelnieniem.
Napisano 10 Listopad 200519 l Ja niemoge, kapa opada :D:D Świetne :D:D kurczę, chyba zrobie coś podobnego w 3D ;P pozdro
Napisano 10 Listopad 200519 l Ja popieram MiśkaHC. Mnie tez razi perspektywa statków, a to szczegolnie widac na tym najblizszym transporterze (na jego klapie i "nogach"). A szkoda ze sie tak sypła, bo w detalu ten obrazek to perełka. A jak juz zapaciasz obrazek to potem nijak wrocic do formy. I jeszcze raz podeklresle, ze... jest naprawde swietnie odpicowane! kolorki cieniowanie i wogole ...ale tak sobie pomyslalem, ze (pewnie to zaboli troche) jakby wyciac te statki, to obrazek bylby fantastyczny :-) Pozdrawiam
Napisano 10 Listopad 200519 l Autor E tam zaboli - to tylko obrazek ;] A tak sie wpatruje w niego i rzeczywiscie jakos tak bez perspektywy te transportowce rysowane :/ Nastepnym razem wiecej uwagi musze na to zwrocic - dzieki za pomoc :]
Napisano 10 Listopad 200519 l nastepnym razem sprobuj bez zdjecia bo na innym forum...widzialem ze pomysly masz:)
Napisano 11 Listopad 200519 l Autor Nastepna pokazana praca bedzie dopiero za jakies 2-3 tygodnie - moj rysunek na konkurs CGT Spectacular... ech jakby mi tylko wyszlo tak jak to w glowie widze :]