gucias Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 Blender 2.37a Kolejna moja pracka.........i kolejna zrypka pewnie mnie czeka :):):) ale to co, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 Blee Kij jest straszny, poza tym co to za kij O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 Ogolnie scenka bardzo miła dla oka :) Tylko kijjest za kańciasty, piłka troszke taka niepodobna do golfowej ale ok jeszcze ujdzie ;) trawka bardzo fajna :D Ocena:4+/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 Witam Podobną scenkę zacząłem robić narazie mam piłeczki (można obejżeć w dziale speedmodelingu). A co do twojej pracki to rzeczywiście kijek trochę nie zabardzo, piłeczka też niezbyt realistycznie, ale za to trawę masz super. Pozdrawiam Ps. Jak zobaczyłem ten temat to się trochę załamałem wyjdzie że mało oryginalny jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 14 Listopad 2005 Autor Share Napisano 14 Listopad 2005 Matchias twoje piłeczki fajnie wyglądają ale też odbiegaja nieco od oryginału ja starałem się uzyskać takie coś http://images.google.com/images?q=tbn:1G5AB1W_L6AJ:www.myplayingcards.com/RoundArt/golfball1up.jpg no na renderze tego nie widac ale moja piłeczka wygląda tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 Rzeczywiście sama piłeczka wygląda lepiej niż na końcowym renderze. Co do samej budowy piłeczki to czysta polemika, pewnie poszczególne piłki różnią się nieco od siebie ja modelując swoją, trzymałem taką w ręku, Ale niedługo umieszczę wip'a, zapraszam do komentowania. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsterDream Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 Te piłeczki są nierealne :P Gram w golfa i znam się to i owo :) Wcięcia w piłeczce jest nie takie mocne, są łagodne przejścia. I nie odbijają wszystkiego tak ta twoje z motylkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucia Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 Troszke cińko ale +za pomysł:P |narobiles mi ochoty na gre w golfa| [pzdro] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 jak dla mnie bardzo dobre, na kij przymykam oko i widzę świetną scenkę z dobrym pomysłem :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 faktycznie rowki na pilce są złe. nie gram w golfa ale mam taką piłeczke (i to jeszcze z wysp kanaryjskich:)) na kij przydałby sie wiekszy meshsmooth motyl spoko, ale chyba mu czułków brakuje ogólnie razi zbyt mała głebia ostrosci, pewnie kombinowałes w photoshopie z dodatkową rozmytą warstwą z mniejszym kryciem. gdy troche juz patrze na obrazek mam wrazenie ze juz źle widze... ---------------- PS: 3D a nie #D oraz wyłącz caps locka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 kij kanciasty, motylek i piłeczka przyjemne :] ogólnie moze być :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 DOF jest moim zdaniem właśnie dobry biorąc pod uwagę że odległość od kija i piłki podchodzi już pod makro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 mi się tam bardzo podoba :) pracka ładniutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfek Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 macie rację piłeczka nie powinna tak wszystkiego odbijac. wcięcia w piłeczce powinny być o wiele, wiele łagodniejsze. mesh smootch na kij i na tą powierzchnie to dobry pomysł . ale pomysł fajny, trochę go dopracować i będzie naprawdę niezły efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmpm Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 mogłeś tą scenke wprawić w ruch i wysłać jako animacje konkursową na ''internet rayrtacing competition'' www.irtc.org ps. tematem mojej animacji był golf ale twoja prezentowałaby się znacznie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 o ile trawa, kij i piłka, oraz oswietlenie bardzo przyjemne o tyle motyl psuje casła pracę - mógłbyś go lepiej dopieścić - wiecej detali i lepsze tekstury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 ciekawie wygląda, ale kij jest zbyt kanciasty, zwłaszcza górna część, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 17 Listopad 2005 Autor Share Napisano 17 Listopad 2005 heh zapomniałem aktualizować otóż zrobiłem juz jakis czas temu upgrade bo faktycznie ten kij był kiepski ten nowy wymodelowałem na podstawie zdjęcia prawdziwego kija :) p.s. motylek miał czułki ale glow je zamazał :) (ale juz nie poprawiam tego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 ELEGANNNNCKO :P no teraz bardzo fajnie ale napis PIŁKA ..... bym dał inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 ALe ogólnie lepiej niż poprzednio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 17 Listopad 2005 Autor Share Napisano 17 Listopad 2005 heh no taki napis bo to piłka niefirmowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 taaa bardzo przyjmnie wyglada :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi