illy Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 Niestety.... Musze ograniczyc prace na komputerze i wziasc sie za przynoszaca jakiekolwiek dochody. Z cg3d nigdy nie bylem na tyle dobry aby na tym zarobic. Wiaze sie to oczywiscie z brakiem obecnosci na necie itd. Czasami bede zagladac, miedzy innymi z tego powodu ze sam prowadze forum dj'skie, i czasami pracuje dla jednego sklepu netowego, oraz zeby odebrac poczte, wiec czasami zajze na max3d :) Moze podesle jakiegos tutorialka. W nowym roku bede wyprowadzac sie z domu wiec nie wiem czy wogole bede miec net poza kafejkami i znajomymi. Dziekuje wszystkim dzieki ktorym nauczylem sie tak wiele o maxie, wszystkim za swietna atmosfere, komentowanie moich pracek, niekonczonce sie watki, dlugie godziny w ET (thx, knysza), kilka zaczetych i nie skonczonych Projektow (eax, razor, plastique, sorry) Greetlist: Leru - wszyscy wiedza za co, ale prywatnie swietnie nam sie gadalo, daj znac kiedy jakis wypad na targi czy cos Eax - pomoc, rozmowy o wszystkim, wspolny projekt itd Mellodeque - dzieki maxowi sie poznalismy :)) Knysza - za ET, tak mnie zaraziles ze pol roku zmarnowalem na granie :))) Ekipie ET - szkoda ze tak malo gralismy, ale czasami ze smiechu nie wyrabialem przy graniu Wszystkich u mnie na gg - zawsze pomocni, jak cos potrzeba bylo to pomagali szczegolnie dla Hindusa, Agmakontsa, Marcina Mocnego (oj duzoo gadalismy , Chveti , Jaskier (ja mam ciebie tak wpisane) za to ze zaufales mi i chciales sie uczyc , Malefatal , Wielu osobom tez pomagalem chociaz nawet nie pamietam jednego nicka, bylem infolinia. Dzieki za zaufanie :) Mam nadzieje ze rady byly pomocne. Wszystkim osobom ktore czytaja moje tutoriale (badz te ktore tlumaczylem) za to ze czegos sie z nich nauczyly. Jakby ktos szykowal zlot w trojmiescie, albo generalny max3d to pisac :) Na koniec dodam tylko POWODZENIA wszystkim. Bye bye, bede tesknic.... :( Jesli o kims zapomnialem to przepraszam, mozesz napisac tutaj i opierniczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 Na pożegnanie wszyscy razem :) szkoda - wpadaj do nas :( przyslij nr na kom na pm'a thnx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 powodzenia w przyszlosci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 Powodzenia chłopie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 ej zią, wpadaj na zloty do Wrocka ;) Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 Pozdro i powodzenia w przyszłości ! Moze sie kiedyś poznamy na real ;) ! Pozdr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 illy -> zgodnie z tradycją powinienem wątek usunąć :D oczywiście żartuję :) No cóż, również dziękuję za rozmowy, atmosferę i te dziesiątki postów długich jak jasna cholera :] (ale przynajmniej nie raz boki zrywałem) powodzenia i do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 heh, wolne dyskusje już nigdy nie będą takie same ;( powodzenia dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 No Illy będzie mi brakowało spamowania forum z Tobą, żegnaj stary:) Tweety Tys miał jeszcze trgo pamiątkowego screena z rewolucji Illego prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 no to szerokiej drogi zycia życze Skilo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 papa ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 ;( bye skilo.........best spammer ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 Badz twardy, papa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 ech powodzenia illy (Skilo)... obyś gdzieś tam daleko znalazł sobie drugich takich jak my :) no i jakbyś był gdzieś w okolicy to wpadaj do wrocka na zlot. AGmakonts: nie wiem poszperam. ale powienin być gdzieś w "Rzeczach interesujących.." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 no no pamietam jak miales nicka skilo i jak sie polowa ludzi na forum "buntowala" ze zmieniles nica :D mlodzi starzem nie pamietaja skilo my tak.... :D teraz napewno watek "reczy interesujace,rzeczy zabawne" umrze z braku postow ;) wielki illy(skilo) nas oposcil (tylko z forum :D) powodzenia w "karierze" pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 18 Listopad 2005 Autor Share Napisano 18 Listopad 2005 Nowi ludze teraz beda mieli latwiej, nie bedzie mial kto ich opierniczac. Beda czuc sie bezkarnie. Od poniedzialku zaczynam czegos szukac. Ale w wolnych chwilach skrobne jakis tutorialik ;p No i obiecalem sobie 3000 postow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 moze się złożymy na laptopa i neostrade dla Illego coby do nas częsciej wpadał?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 no i skonczyło się spamowanie (hlip hlip) powodzenia na nowej drodze życia illy będziemy za tobą tęsknić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 Nie znałem Cie tak dobrze jak inni userzy, ale Twój ślad na Tym forum jest bardzo widoczny:D Rzeczy interesujące, zabawne juz nie bedzie takie samo :/ Powodzenia w DJ'owaniu :D Trzym się :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 jestes naprawde dobrym czlowiekiem ;) i zyczymy ci wszystkiego najlepszego kochany skilo nasz co nie lubi butow pokazywac.. dziekujemy za spamowanie rzeczy interesujacych, dziesiatki obrazkow i dowcipow :* nigdy o tobie nie zapomne! CU! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 smutno sie to czytalo - ;(, no ale po cichu licze ze dostaniesz robote poczesci zwiazana z CG. Zreszta zapytaj ilu userow z forum pracuje w normalnych biurach a max to dla nich rozrwyka, mam nadzieje ze i dla Ciebie bedzie tak samo... Zagladaj tutaj czesto, zeby czasami humor nam poprawic... Jestes chyba najbardziej rozpoznawalna osoba na forum, tyle swoich fotek tu wrzuciles ze na ulice nie mine Cie obojetnie. No i jak reszta zycze powodzenia P.S U mnie Skilo to ty byles do Lipca tego roku na liscie GG :) dopiero pozniej sie przemoglem zeby to zmienic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 Powodzenia w dalszej drodze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 a no i juz jak przylepili ci na drugie imie spamer, to dobij chociaz do 3k :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 18 Listopad 2005 Autor Share Napisano 18 Listopad 2005 Leru, wstaw bana Kome, przeciez wstawilem fotke butow!!! eax: jestem na studiach dziennych , jak pojde do pracy, nie mowiac o powrocie z niej to chyba nawet nie spojze w strone kopmutera Mozecie zamiast Member dac mi spammer? Leru? Adek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 wiem ze pokazales te buty, ale ile sie musialem naprosic.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 Mozecie zamiast Member dac mi spammer? to samo sobie pomyslalem !! jestem za !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 Co prawda wciąż jestem tu nowy...ale twój nick i avatar był jednym z tych najbardziej rozpoznawalnych na forum. Takie życie...starzy odchodzą,ale przyjdą nowi. Ale to już nie to samo. Powodzenia. Nie daj się "im" (jacykolwiek tam staną ci na drodze) Jak ktoś ci będzie fikał to pisz. My z nim "pogadamy". 3maj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 18 Listopad 2005 Autor Share Napisano 18 Listopad 2005 Awatar? heheh Elisha dlugo goscila :) Wczesniejszych nawet nie pamietam takie glupie byly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi