TrojkaT Napisano 14 Grudzień 2005 Share Napisano 14 Grudzień 2005 http://www.evermotion.org/shop_display_item.php?item=159 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 14 Grudzień 2005 Share Napisano 14 Grudzień 2005 to jakiś joke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 14 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2005 nie rozumiem z czym ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 14 Grudzień 2005 Share Napisano 14 Grudzień 2005 o, nielot, coś dla Ciebie, ostatnio szukałeś gotowych interiorów do poćwiczenia renderów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Grudzień 2005 Share Napisano 14 Grudzień 2005 vorek chyba specjalnie wypuscili to dla mnie :D szkoda ze tak drogo...... :) bo fajnie by bylo potrenowac(pocwiczyc) ale te free tez nie sa zle :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 14 Grudzień 2005 Share Napisano 14 Grudzień 2005 zastanawiałeś się kiedyś jak wyglądają od zaplecza profesjonalne renderingi? LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 14 Grudzień 2005 Share Napisano 14 Grudzień 2005 ok, ok sorki niedoczytałem interiors poprostu i myslałem że to news o archmodels vol 1 :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 14 Grudzień 2005 Share Napisano 14 Grudzień 2005 (...) "learn commercial rendering set-up." (...) " Just buy and click render!" Hehe... A ja głupi myślałem że trzeba coś adaptować do każdej sceny, że to umiarkowanie skomplikowany proces- wizualki. Dla mnie zupełnie bez sensu, jakiś komentarz, zakrojenie "dlaczego tak" wydaje mi się po prostu obowiązkowe.... Szczególnie że co poniektóre osoby w sieci dzielą się swoimi ustawieniami zupełnie za darmo. Hmmm, pewnie i tak ludzie to kupią- czego szczerze everom życzę. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domel31 Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 nienormalne !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 Nie wiem, co powiedzieć…trochę to śmieszne..Troche dziwne…wszystko po trochu!! No zobaczymy, zamówiłem i opowiem tylko, nie zagubcie znowu mojego zamówienia.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 "Hmmm, pewnie i tak ludzie to kupią- czego szczerze everom życzę. " A ja nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 thx :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 "Hmmm, pewnie i tak ludzie to kupią- czego szczerze everom życzę. " A ja nie :) Hehehe, a czemu? Można zawsze podejść z innej strony, niech Bigu się z kimś dogada i wyda serię 5ciu psd'eków (no i oczywiście z dodatkiem jakichś tam brushy)- "Learn professional illustration". Mi się wydaje co najmniej pionierskie- szukać nisz rynkowych w segmentach o przydatności oscylującej w okolicach zera ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 Hehehe, a czemu? Można zawsze podejść z innej strony, niech Bigu się z kimś dogada i wyda serię 5ciu psd'eków (no i oczywiście z dodatkiem jakichś tam brushy)- "Learn professional illustration". Mi się wydaje co najmniej pionierskie- szukać nisz rynkowych w segmentach o przydatności oscylującej w okolicach zera ;). Zarty zartami, ale ja takiego .psd chętnie bym obejrzał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 szkoda że tak jak w przypadku archmodels nie mozna sciagnąć sample file Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 Zawsze można usunąć wszystkie światła, materiały, ustawienia renderu i szkolić się, scenki i modele już będą przygotowane ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 trzeba mieć wielkie merketingowe jaja zeby sprzedac ten sam produkt dwa razy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 Trzeba umiec produkt inaczej zapakowac i wcisnac ludziom kit, ze to zupelna nowosc ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 Jak Balistic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 Zarty zartami, ale ja takiego .psd chętnie bym obejrzał ;) Ale czego byś się spodziewał? Jeśli w ogóle ktoś używa warstw to z potrzeby chwili- separacji czy dla zachowania możliwości powrotu (przynajmniej z tego co mi wiadomo). Psdek byłby ładniejszym marketingowo jpgiem, nic więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 No ja sie przyznam bez bicia, że nie mam pojecia o malowaniu. Chetnie bym zobaczył, czy operuje sie tylko kolorem, czy warstwami ktore rozjasniają/przyciemniają obraz. Jak na razie wrogiem, z którym się męcze jest zwykły ołówek, ale cyfrowych malowaczy chętnie bym poobserwował :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 ciekawe co będzie następne, też za 84 euro ;) archcities Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 vol. 1 - czyli będzie tego więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 na pewno kilkanaście płyt zrobią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 Kozioo- ale to fruniesz na gnoma, kupujesz sobie DVD (wybranego najlepiej ulubionego twórcy (za 59$ :) ))- i masz porządny podgląd jak pracują- opowiadają, wszystko widać etc. Takie psd to wierz mi nic nikomu by nie dało :). Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 Ja kompletnie nie czaje tego produktu. Zeby jeszcze byla to plyta z tutorialami dot. tych wnetrz, to rozumiem (pewnie bym kupil nawet), bardzo fajna rzecz by to byla, a tak to po prostu nie rozumiem dla kogo i po co? Moze ktos z Everow mnie oswieci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 Dokłądnie to co mówi Chalek i Gotham. Po co komu kupować płytę na której są sceny, które otwiera się w maxie i nic nie ustawiając, nic nie dotykając klika się w magiczny przycisk render i czieszy z pięknej vizki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 bo jak już Marcin wspomniał, jest to płyta przeznaczona dla userów których 90% postów brzmi "awesome! amazing! plz post your settings! :)". poprostu Everzy chcą na tym zarobić, to ma sens :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 mialoby, gdyby tam bylo cos dodane. Z samych ustawien niewiele wynika moim zdaniem jezeli nie ma ani slowa komentrza. Zeby bylo napisane dlaczego tak, a nie inaczej, to co innego. Owszem, czegos sie tam mozna nauczyc i pewnie fajnie sobie zobaczyc te sceny. Ja tylko nie rozumiem kumu cos takiego sie sprzedaje i po co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 kome - racja, tylko że w innych scenach te ustawienia szlag trafi... Można poglądać, ale nie za taką cenę! Nigdy nie dam tyle, aby poobczajać gotowe scenki. Cena mogła by być w okolicach 50-60zł, choć z drugiej strony, nikt nie robiłby tej płyty za taką cenę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 i po co proste, żeby zbijać kokosy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 mintrill: dodaja do tego obszerne opisy (tutki) i kupuje za 150. Serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 Dokładnie się z tobą zgodzę Chalek, gdyby były tutki, jakieś objaśnienie, porady etc. to zupełnie inna bajka. Meży ekipa Everów weźmie sobie to co tu mówimy do serca i następna płytka z serii będzie miała wszystko co potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 ehhh....oni nie sprzedaja samych ustawien, w pakiecie dostajemy przeciez sporo modeli, przeciez to takie Archmodels + ustawienia rendera, a nie tylko ustawienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 właśnie !! słuszna uwaga "synuś"... wszystkiego prawie po troszku..heheh ja tam łykam i opowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 witam, jak dla mnie to produkt ten jest najzwyczajniej i w linie prostej wynikiem kreatywnosci, cwaniactwa i pomyslowosci. Nie rozumiem tylko postow typu po co to komu, IMHO jesli znajdzie sie choc 1 osoba chetna a bedzie ich pewnie wiecej to warto bylo cos takiego zrobic, zawsze troszke kasy wpadnie. Jasne ze 20latek nie kupi sobie pampersow, ale znajdzie sie ktos komu sie to przyda. Moze jest to bubel moze nie. Jesli produkt jest wystarczajaco opisany i w paczce bedzie plytka z tym co zawiera opis, a nie cegla. To ever dziala calkowicie fer. Ja osobisice tego nie kupie nie jest to moja dzialka wiec jej nie potrzebuje, a nawet jesli by byla to pewnie bym jej nie potrzebowal bo bym to wszytko znal. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 Witam!! Płytka jest zajefajna i nie żałuje ani trochę miło popatrzeć na kompletne sceny wykonane przez pana „Z” wow!! Płytka jest super jak dla mnie czy się przyda modele na pewno a ustawienia się okaże nie żałuje ani trochę!! Jestem równie miło zaskoczony (nawet bardzo), że every wysłały nawet linka do ściągnięcia zanim płytka jeszcze doszła (płyty jeszcze nie mam) tego się nie spodziwewałęm!! Pozdrawiam i wesołych świąt itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 http://www.the123d.com/collections/collectp03.shtml nie tylko Everzy wpadliscie na ten pomysl :-) ale byli pierwsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi