WToreK Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 Tematyczna Impreza Sylwestrowa Ludzie z ktorymi bede sie bawic na sylwka wymyslili ze bedzie to impreza tematyczna, czyli przebierzemy sie zgodnie z wybrana konwencja. Calkowicie mi nie pasuje temat ktory aktualnie wygrywa, wiec prosba do Was - zarzuccie jakies pomysly, moze ktos juz z was byl na takiej imprezie, jak bylo itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 gangsta- czarne garniaki i te klimaty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 a co jest do wyboru? w sumie to gangsta nie brzmi wcale tak źle. BTW: jeśli będziesz miał wybór to przebierz się za boxa i spróbuj connect z jakąś panienką ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 BTW: jeśli będziesz miał wybór to przebierz się za boxa i spróbuj connect z jakąś panienką ;) Pozdrawiam albo weld :D i to samo pytanie jakie sa do wyboru albo jaki prowdzi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 albo i target weld:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 21 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2005 Hyhy, zmienilem temat watku na taki ktory bardziej odpowiada istocie rzeczy. To Was prosze o jakies pomysly! :) A prowadzi wlasnie Moulin Rouge czyli na moj skromny gust - KICHA :D Wykazcie sie inwencja tak potrzebna grafikowi ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 Przy target weld pamizyiu timebar a potem lone, clone, clone... A tak na serio: może piżama party? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 pidżama party chyba za bardzo oklepane, niech sie kazdy przebierze w swoj ulubiony browar:P ot taki glupi pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 ej, co chcesz, takie imprezy są najlepsze bez kitu, byłem już na kilku i zawsze świetnie się bawiłem - zorganizowaliśmy sobie tematy "taniec z gwaizdami" :D "Dziwki i Alfonsi" :D i "lata PRL" nie narzekaj tylko się ciesz że masz takich kreatywnych znajomych - Acha - i radzę się przebrać... Jakby okazało się że jesteś jedyną przebraną osobą na imprezie to zawsze możesz zmienić ciuchy w kiblu na takie normalne, przyniesione w plecaku... Jeżeli natomiast okazało by się że tylko ty się nie przebrałeś czułbyś się naprawdę głupio - wiem bo na naszych imprezach zdarzały się takie akcje i osoby które się nie przebrały zawsze mocno żałowały :) PS1 - mafiozi to fajny temat, duże pole do popisu - mafia włoska albo wołomin :P PS2 - jak znajdę to wkleję tutaj fotkę z imprezy odemnie Edit -> Tu jest fotka z imprezy "Taniec z gwiazdami". Ja przebrałem się za Arkadiusa (to dlatego że to mój imiennik) - niestety nie mam foty prezentującej całość stroju, ale miałem jeszcze przyczepione do spodni małe pluszowe maskotki i kajdanki :D Chodziło o to żeby wyglądać maksymalnie pedalsko i udało się w 100% ;) Jeszcze mi się przypomniało że kiedyś chciałem zrobic impreze "Dresiarze i suczki" - ale dziewczyny stwierdziły że i tak część z nich wygląda na co dzień na takie "pińdzie-mindźe" i nie będą się musiały przebierać ;( pozdro i udanej zabawy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 21 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2005 nie mowie ze w ogole pomysl z przebieraniem mi nie lezy - tylko wygrywajacy temat. Dzieki ziomuś - zarzucaj fotki, zarzucaj :D Mafia daje rady - przemowilo do mnie "wloska albo wolomin" - juz widze tych wszystkich dresiarzy tam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 jedynie '70 '80 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! funky groove to jest to ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 haha ... w tym roku organizujemy sylwester w stylu retro ... dupne kragle, dzwony, afro... bez przebrania nie wpuszczamy :) Takie imprezy sa ogniowe ....a nie tylko umc umc, voda i all blaty przybijaja przed polnoca :| polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 21 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2005 ale dziewczyny stwierdziły że i tak część z nich wygląda na co dzień na takie "pińdzie-mindźe" i nie będą się musiały przebierać ;( Hyhyhy - to sie podsumowaly dziewczyny ;] :DD Bajeranckie przebranie miales - gratuluje ;] Z ostatniej chwili - zaczyna zwyciezac motyw "filmowe pary" - jay & silent bob moze... hmm :D Edit do postu ponizej: A to nie taki glupi pomysl - nawet mam pomysly kto moglby zostac czlowiekiem-pajakiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 Przypomnal mi sie żenujący kawał Szymona Majewskiego: -czym zabić człowieka pająka? -człowiekiem kapciem Mógłbyś się przebrać za człowieka kapcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 Ziomuś -> LOL :D dziwki i alfonsy, kurde moje nowe marzenie - znaleźć się na takiej imprezie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 za bipeda się można przebrac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 Impreza dresiarska to sprawdzony przez moją ekipę pomysł, jeszcze w LO - to był wypas (minimum trzy paski + żel) :D Niezła była też biba w klimatach hipisowskich - dzieci kwiaty and so on. A kilka sylwestrów temu zrobiliśmy imprę pod hasłem "Leperiada" - biało-czerwony krawat + wódka + ogórki kiszone :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 lata 70-80. boney m w glosniczkach, abba, itp kliamty , mega kula powieszona na lampie , taka wiecie jaka :) a wszystko bedzie sie dzialo w zakopanem przez 5 dni :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 Barcisz: heh. miałem iść na podobną imprezę ale wyższe siły zadecydowały inaczej. :D Leru: LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 22 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2005 Dobra, to mala korekcja tematu - nie wiecie moze gdzie we wrocku mozna kupic ( jezeli mozna ) takie kolczyki zaklladane bez przekluwania? Bo juz mysle nad strojem i cos takiego by sie przydalo ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 chodzi ci o klipsa? w każdym sklepie z biżuterią :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 22 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2005 nie no bardziej w stylu "na brew" albo cos ;] bo klipsy to mi sie kojarza z takim plastikowym czyms ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 Ja na impreze halloween w Sopockim Sfinksie ubralem sie za Taliba bo tanszy wjazd byl ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 26 Grudzień 2005 Share Napisano 26 Grudzień 2005 metale i nerdzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 26 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2005 mentaller - lol ;] Glosowanie zakonczone i wybralismy temat PIMP/MAFIA - czeba sie wybrac po kapelusik, sygnet i consigliere ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi