Napisano 21 Grudzień 200519 l Tematyczna Impreza Sylwestrowa Ludzie z ktorymi bede sie bawic na sylwka wymyslili ze bedzie to impreza tematyczna, czyli przebierzemy sie zgodnie z wybrana konwencja. Calkowicie mi nie pasuje temat ktory aktualnie wygrywa, wiec prosba do Was - zarzuccie jakies pomysly, moze ktos juz z was byl na takiej imprezie, jak bylo itd.
Napisano 21 Grudzień 200519 l a co jest do wyboru? w sumie to gangsta nie brzmi wcale tak źle. BTW: jeśli będziesz miał wybór to przebierz się za boxa i spróbuj connect z jakąś panienką ;) Pozdrawiam
Napisano 21 Grudzień 200519 l BTW: jeśli będziesz miał wybór to przebierz się za boxa i spróbuj connect z jakąś panienką ;) Pozdrawiam albo weld :D i to samo pytanie jakie sa do wyboru albo jaki prowdzi??
Napisano 21 Grudzień 200519 l Autor Hyhy, zmienilem temat watku na taki ktory bardziej odpowiada istocie rzeczy. To Was prosze o jakies pomysly! :) A prowadzi wlasnie Moulin Rouge czyli na moj skromny gust - KICHA :D Wykazcie sie inwencja tak potrzebna grafikowi ;>
Napisano 21 Grudzień 200519 l Przy target weld pamizyiu timebar a potem lone, clone, clone... A tak na serio: może piżama party?
Napisano 21 Grudzień 200519 l pidżama party chyba za bardzo oklepane, niech sie kazdy przebierze w swoj ulubiony browar:P ot taki glupi pomysl
Napisano 21 Grudzień 200519 l ej, co chcesz, takie imprezy są najlepsze bez kitu, byłem już na kilku i zawsze świetnie się bawiłem - zorganizowaliśmy sobie tematy "taniec z gwaizdami" :D "Dziwki i Alfonsi" :D i "lata PRL" nie narzekaj tylko się ciesz że masz takich kreatywnych znajomych - Acha - i radzę się przebrać... Jakby okazało się że jesteś jedyną przebraną osobą na imprezie to zawsze możesz zmienić ciuchy w kiblu na takie normalne, przyniesione w plecaku... Jeżeli natomiast okazało by się że tylko ty się nie przebrałeś czułbyś się naprawdę głupio - wiem bo na naszych imprezach zdarzały się takie akcje i osoby które się nie przebrały zawsze mocno żałowały :) PS1 - mafiozi to fajny temat, duże pole do popisu - mafia włoska albo wołomin :P PS2 - jak znajdę to wkleję tutaj fotkę z imprezy odemnie Edit -> Tu jest fotka z imprezy "Taniec z gwiazdami". Ja przebrałem się za Arkadiusa (to dlatego że to mój imiennik) - niestety nie mam foty prezentującej całość stroju, ale miałem jeszcze przyczepione do spodni małe pluszowe maskotki i kajdanki :D Chodziło o to żeby wyglądać maksymalnie pedalsko i udało się w 100% ;) Jeszcze mi się przypomniało że kiedyś chciałem zrobic impreze "Dresiarze i suczki" - ale dziewczyny stwierdziły że i tak część z nich wygląda na co dzień na takie "pińdzie-mindźe" i nie będą się musiały przebierać ;( pozdro i udanej zabawy :D
Napisano 21 Grudzień 200519 l Autor nie mowie ze w ogole pomysl z przebieraniem mi nie lezy - tylko wygrywajacy temat. Dzieki ziomuś - zarzucaj fotki, zarzucaj :D Mafia daje rady - przemowilo do mnie "wloska albo wolomin" - juz widze tych wszystkich dresiarzy tam :D
Napisano 21 Grudzień 200519 l jedynie '70 '80 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! funky groove to jest to !
Napisano 21 Grudzień 200519 l haha ... w tym roku organizujemy sylwester w stylu retro ... dupne kragle, dzwony, afro... bez przebrania nie wpuszczamy :) Takie imprezy sa ogniowe ....a nie tylko umc umc, voda i all blaty przybijaja przed polnoca :| polecam
Napisano 21 Grudzień 200519 l Autor ale dziewczyny stwierdziły że i tak część z nich wygląda na co dzień na takie "pińdzie-mindźe" i nie będą się musiały przebierać ;( Hyhyhy - to sie podsumowaly dziewczyny ;] :DD Bajeranckie przebranie miales - gratuluje ;] Z ostatniej chwili - zaczyna zwyciezac motyw "filmowe pary" - jay & silent bob moze... hmm :D Edit do postu ponizej: A to nie taki glupi pomysl - nawet mam pomysly kto moglby zostac czlowiekiem-pajakiem ;)
Napisano 21 Grudzień 200519 l Przypomnal mi sie żenujący kawał Szymona Majewskiego: -czym zabić człowieka pająka? -człowiekiem kapciem Mógłbyś się przebrać za człowieka kapcia.
Napisano 22 Grudzień 200519 l Ziomuś -> LOL :D dziwki i alfonsy, kurde moje nowe marzenie - znaleźć się na takiej imprezie :D
Napisano 22 Grudzień 200519 l Impreza dresiarska to sprawdzony przez moją ekipę pomysł, jeszcze w LO - to był wypas (minimum trzy paski + żel) :D Niezła była też biba w klimatach hipisowskich - dzieci kwiaty and so on. A kilka sylwestrów temu zrobiliśmy imprę pod hasłem "Leperiada" - biało-czerwony krawat + wódka + ogórki kiszone :D
Napisano 22 Grudzień 200519 l lata 70-80. boney m w glosniczkach, abba, itp kliamty , mega kula powieszona na lampie , taka wiecie jaka :) a wszystko bedzie sie dzialo w zakopanem przez 5 dni :D:D
Napisano 22 Grudzień 200519 l Barcisz: heh. miałem iść na podobną imprezę ale wyższe siły zadecydowały inaczej. :D Leru: LOL
Napisano 22 Grudzień 200519 l Autor Dobra, to mala korekcja tematu - nie wiecie moze gdzie we wrocku mozna kupic ( jezeli mozna ) takie kolczyki zaklladane bez przekluwania? Bo juz mysle nad strojem i cos takiego by sie przydalo ;>
Napisano 22 Grudzień 200519 l Autor nie no bardziej w stylu "na brew" albo cos ;] bo klipsy to mi sie kojarza z takim plastikowym czyms ;]
Napisano 22 Grudzień 200519 l Ja na impreze halloween w Sopockim Sfinksie ubralem sie za Taliba bo tanszy wjazd byl ;p
Napisano 26 Grudzień 200519 l Autor mentaller - lol ;] Glosowanie zakonczone i wybralismy temat PIMP/MAFIA - czeba sie wybrac po kapelusik, sygnet i consigliere ;]