Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Tematyczna Impreza Sylwestrowa

Ludzie z ktorymi bede sie bawic na sylwka wymyslili ze bedzie to impreza tematyczna, czyli przebierzemy sie zgodnie z wybrana konwencja.

Calkowicie mi nie pasuje temat ktory aktualnie wygrywa, wiec prosba do Was -

zarzuccie jakies pomysly, moze ktos juz z was byl na takiej imprezie, jak bylo itd.

Deuces7.jpg

• Odpowiedzi 24
  • Wyświetleń 3,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a co jest do wyboru?

w sumie to gangsta nie brzmi wcale tak źle.

BTW: jeśli będziesz miał wybór to przebierz się za boxa i spróbuj connect z jakąś panienką ;)

Pozdrawiam

Napisano

BTW: jeśli będziesz miał wybór to przebierz się za boxa i spróbuj connect z jakąś panienką ;)

Pozdrawiam

albo weld :D

i to samo pytanie jakie sa do wyboru albo jaki prowdzi??

Napisano
  • Autor

Hyhy, zmienilem temat watku na taki ktory bardziej odpowiada istocie rzeczy. To Was prosze o jakies pomysly! :)

A prowadzi wlasnie Moulin Rouge czyli na moj skromny gust - KICHA :D

Wykazcie sie inwencja tak potrzebna grafikowi ;>

Napisano

Przy target weld pamizyiu timebar a potem lone, clone, clone...

A tak na serio: może piżama party?

Napisano

pidżama party chyba za bardzo oklepane, niech sie kazdy przebierze w swoj ulubiony browar:P ot taki glupi pomysl

Napisano

ej, co chcesz, takie imprezy są najlepsze

bez kitu, byłem już na kilku i zawsze świetnie się bawiłem - zorganizowaliśmy sobie tematy "taniec z gwaizdami" :D "Dziwki i Alfonsi" :D i "lata PRL"

nie narzekaj tylko się ciesz że masz takich kreatywnych znajomych - Acha - i radzę się przebrać... Jakby okazało się że jesteś jedyną przebraną osobą na imprezie to zawsze możesz zmienić ciuchy w kiblu na takie normalne, przyniesione w plecaku...

Jeżeli natomiast okazało by się że tylko ty się nie przebrałeś czułbyś się naprawdę głupio - wiem bo na naszych imprezach zdarzały się takie akcje i osoby które się nie przebrały zawsze mocno żałowały :)

PS1 - mafiozi to fajny temat, duże pole do popisu - mafia włoska albo wołomin :P

PS2 - jak znajdę to wkleję tutaj fotkę z imprezy odemnie

Edit -> Tu jest fotka z imprezy "Taniec z gwiazdami". Ja przebrałem się za Arkadiusa (to dlatego że to mój imiennik) - niestety nie mam foty prezentującej całość stroju, ale miałem jeszcze przyczepione do spodni małe pluszowe maskotki i kajdanki :D Chodziło o to żeby wyglądać maksymalnie pedalsko i udało się w 100% ;)

arkadius1or.jpg

Jeszcze mi się przypomniało że kiedyś chciałem zrobic impreze "Dresiarze i suczki" - ale dziewczyny stwierdziły że i tak część z nich wygląda na co dzień na takie "pińdzie-mindźe" i nie będą się musiały przebierać ;(

pozdro i udanej zabawy :D

Napisano
  • Autor

nie mowie ze w ogole pomysl z przebieraniem mi nie lezy - tylko wygrywajacy temat.

Dzieki ziomuś - zarzucaj fotki, zarzucaj :D

Mafia daje rady - przemowilo do mnie "wloska albo wolomin" - juz widze tych wszystkich dresiarzy tam :D

Napisano

jedynie

'70 '80 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

funky groove to jest to !

Napisano

haha ...

w tym roku organizujemy sylwester w stylu retro ...

dupne kragle, dzwony, afro... bez przebrania nie wpuszczamy :)

Takie imprezy sa ogniowe ....a nie tylko umc umc, voda i all blaty przybijaja przed polnoca :|

polecam

Napisano
  • Autor
ale dziewczyny stwierdziły że i tak część z nich wygląda na co dzień na takie "pińdzie-mindźe" i nie będą się musiały przebierać ;(

Hyhyhy - to sie podsumowaly dziewczyny ;]

:DD Bajeranckie przebranie miales - gratuluje ;]

Z ostatniej chwili - zaczyna zwyciezac motyw "filmowe pary" - jay & silent bob moze... hmm :D

Edit do postu ponizej:

A to nie taki glupi pomysl - nawet mam pomysly kto moglby zostac czlowiekiem-pajakiem ;)

Napisano

Przypomnal mi sie żenujący kawał Szymona Majewskiego:

-czym zabić człowieka pająka?

-człowiekiem kapciem

Mógłbyś się przebrać za człowieka kapcia.

Napisano

Ziomuś -> LOL :D dziwki i alfonsy, kurde moje nowe marzenie - znaleźć się na takiej imprezie :D

Napisano

Impreza dresiarska to sprawdzony przez moją ekipę pomysł, jeszcze w LO - to był wypas (minimum trzy paski + żel) :D

Niezła była też biba w klimatach hipisowskich - dzieci kwiaty and so on.

A kilka sylwestrów temu zrobiliśmy imprę pod hasłem "Leperiada" - biało-czerwony krawat + wódka + ogórki kiszone :D

Napisano

lata 70-80. boney m w glosniczkach, abba, itp kliamty , mega kula powieszona na lampie , taka wiecie jaka :) a wszystko bedzie sie dzialo w zakopanem przez 5 dni :D:D

Napisano

Barcisz: heh. miałem iść na podobną imprezę ale wyższe siły zadecydowały inaczej. :D

Leru: LOL

Napisano
  • Autor

Dobra, to mala korekcja tematu - nie wiecie moze gdzie we wrocku mozna kupic ( jezeli mozna ) takie kolczyki zaklladane bez przekluwania? Bo juz mysle nad strojem i cos takiego by sie przydalo ;>

Napisano
  • Autor

nie no bardziej w stylu "na brew" albo cos ;] bo klipsy to mi sie kojarza z takim plastikowym czyms ;]

Napisano

Ja na impreze halloween w Sopockim Sfinksie ubralem sie za Taliba bo tanszy wjazd byl ;p

Napisano
  • Autor

mentaller - lol ;]

Glosowanie zakonczone i wybralismy temat PIMP/MAFIA - czeba sie wybrac po kapelusik, sygnet i consigliere ;]