Napisano 24 Grudzień 200519 l Polski-Myślę, żę tytuł dość sugestywny, po świętam pierwsze szkice. Zamierzam łączyć techniki tradycjne z cyfrowymi. Dodam jeszcze, ze jesli wszystko pojdzie po mojej mysli to będzie to 10 sekundowa animacja 2d. Raczej bez zadnaj puenty- po prostu pokazówka przedstawiąjąca bestię- z przodu piękna sarna, z make- upem itd, z tyłu ma ogrooomną dupę z twarzą z której wystają ogromne kły gotowe zjeść jakś ofiarę. Nie wiem jeszcze jak by to miało działać, ale może np. tak że jakiś jelen/ renifer/ costam najpierw widzi pierwszą piękną połowę sarny i pragnie ją uwieść, a następnie np. z jaskini wysuwa się cała sarna i zjada dupą (dosłownie) jelenia. arabski ثفظخرضڊڂششــكש פأ מكנجض نشةڢڳڳڮڳڬك 2dڲے ففڦڭ ڞ10 ك پۆڔڍں صٷڏٹكډ ڬڢڢاج נجض نشةڢڳڳڮڳڬكں ں ڜژڝڡ ڜڠڰڴښږڊڛڟ ڢڪ ڧڮڱڱڪڞڭڵڱڭڭڵ
Napisano 24 Grudzień 200519 l ogrooomną dupę z twarzą z której wystają ogromne kły gotowe zjeść jakś ofiarę ciekawe, ciekawe ... ;]
Napisano 24 Grudzień 200519 l No niezły pomysł, czyli to będzie swoista "fame fatal", albo ja źle odczytałem intencje. :)
Napisano 24 Grudzień 200519 l kolegaalek -> LOL :D uwielbiam Twoje podejście, max dystansu! Witam i powodzenia!
Napisano 25 Grudzień 200519 l No ciekawe, ciekawe... Ale jesli moge cos zasugerowac, to jesli masz mozliwosc zrobienia animacji, obstawial bym zrobienie na zadku sarny przebarwien futra sugerujacych twrz besttii i dopiero w momencie zblizenia otwarcie demonicznych oczu i paszczy potwora. Wtedy bedziesz mial w finalnej sekwencji gebe (dupe) demona:mad: z zebami i dojadany, zaskoczon leb jelenia:eek: (zjadanego od przyrodzenia). Wiem, wiem, nastepnym razem nie bede jadl tyle na swieta... (ale animacja by byla ze HoHo). Pozdrawiam
Napisano 27 Grudzień 200519 l kolegaalek -> wcześniej pojąłem, że będzie to stillek + animka, ale jeśli sama animka to muszę protestować. W regulaminie jest, że celem jest pojedynczy obraz więc animka nie wchodzi w grę. Możesz ew. zrobić coś w rodzaju komiksu z 3-5 klatkami z animki w jednym obrazku.
Napisano 27 Grudzień 200519 l kolegaalek-Powodzenia:D widze ze tez popisales sie czytaniem ze zrozumieniem jesli chodzi o regulamin;] Moderatorro czuwa wiec bedziemy, robic komiks:D. Znajac poprzednie Twoje prace przeczuwam ze bedzie swietnie:] pozdrawiam
Napisano 27 Grudzień 200519 l opa, czekam z niecierpliwoscia na pierwsze obrazki, bo ty jesets niezawodny
Napisano 28 Grudzień 200519 l Autor hehe wszyscy dzieki motywujące do działan za komentatrze:) kome: to ze względu na odmienną gramatykę arabskiego;) psychu: taki mam właśnie plan Leru- e tam dupa, robię animację w myśl przysłowia "rób swoje, ryzyko jest twoje". Jeszcze sie postaram wyperswadowac u Adka cos;) Powolam sie na biga, który costam pisał i dowolnej technice i braku granic:D
Napisano 30 Grudzień 200519 l Autor sorry za 2 posty pod rząd przedstawiam pierwszy szybki szkic przedstawiajacy postać, oczywiście w samej juz pracy bedzie w innym ujeciu i ładniej namalowana:p
Napisano 31 Grudzień 200519 l jaki slodkie oczka :D i taki malutki sexy nosek :) cos mi przypomina :]
Napisano 31 Grudzień 200519 l vetis -> co ty gadasz??? przecież cała bestia jest sexy :D:D:D a tak na serio to myślę że bedzie fajnie, projekt ciekawy, pozdr
Napisano 31 Grudzień 200519 l daje rade chłopaku:) czekam na więcej, bo czuję że będzie całkiem 'niekonwencjonalnie' (;
Napisano 31 Grudzień 200519 l Autor jak namaluje, to będzie ładniesza:p pozdr, ide sobie, dajcie mi duzo komentarzy przez noc:;p