Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Polski-Myślę, żę tytuł dość sugestywny, po świętam pierwsze szkice. Zamierzam łączyć techniki tradycjne z cyfrowymi.

Dodam jeszcze, ze jesli wszystko pojdzie po mojej mysli to będzie to 10 sekundowa animacja 2d.

Raczej bez zadnaj puenty- po prostu pokazówka przedstawiąjąca bestię- z przodu piękna sarna, z make- upem itd, z tyłu ma ogrooomną dupę z twarzą z której wystają ogromne kły gotowe zjeść jakś ofiarę. Nie wiem jeszcze jak by to miało działać, ale może np. tak że jakiś jelen/ renifer/ costam najpierw widzi pierwszą piękną połowę sarny i pragnie ją uwieść, a następnie np. z jaskini wysuwa się cała sarna i zjada dupą (dosłownie) jelenia.

arabski

ثفظخرضڊڂششــكש פأ מكנجض نشةڢڳڳڮڳڬك

2dڲے ففڦڭ ڞ10 ك پۆڔڍں صٷڏٹكډ ڬڢڢاج

נجض نشةڢڳڳڮڳڬكں ں ڜژڝڡ ڜڠڰڴښږڊڛڟ ڢڪ ڧڮڱڱڪڞڭڵڱڭڭڵ

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
ogrooomną dupę z twarzą z której wystają ogromne kły gotowe zjeść jakś ofiarę

ciekawe, ciekawe ... ;]

Napisano

No niezły pomysł, czyli to będzie swoista "fame fatal", albo ja źle odczytałem intencje. :)

Napisano

kolegaalek -> LOL :D uwielbiam Twoje podejście, max dystansu!

Witam i powodzenia!

Napisano

No ciekawe, ciekawe...

Ale jesli moge cos zasugerowac, to jesli masz mozliwosc zrobienia animacji, obstawial bym zrobienie na zadku sarny przebarwien futra sugerujacych twrz besttii i dopiero w momencie zblizenia otwarcie demonicznych oczu i paszczy potwora. Wtedy bedziesz mial w finalnej sekwencji gebe (dupe) demona:mad: z zebami i dojadany, zaskoczon leb jelenia:eek: (zjadanego od przyrodzenia).

Wiem, wiem, nastepnym razem nie bede jadl tyle na swieta...

(ale animacja by byla ze HoHo).

Pozdrawiam

Napisano

kolegaalek -> wcześniej pojąłem, że będzie to stillek + animka, ale jeśli sama animka to muszę protestować. W regulaminie jest, że celem jest pojedynczy obraz więc animka nie wchodzi w grę. Możesz ew. zrobić coś w rodzaju komiksu z 3-5 klatkami z animki w jednym obrazku.

Napisano

kolegaalek-Powodzenia:D widze ze tez popisales sie czytaniem ze zrozumieniem jesli chodzi o regulamin;] Moderatorro czuwa wiec bedziemy, robic komiks:D.

Znajac poprzednie Twoje prace przeczuwam ze bedzie swietnie:]

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

hehe wszyscy dzieki motywujące do działan za komentatrze:)

kome: to ze względu na odmienną gramatykę arabskiego;)

psychu: taki mam właśnie plan

Leru- e tam dupa, robię animację w myśl przysłowia "rób swoje, ryzyko jest twoje". Jeszcze sie postaram wyperswadowac u Adka cos;) Powolam sie na biga, który costam pisał i dowolnej technice i braku granic:D

Napisano
  • Autor

sorry za 2 posty pod rząd

przedstawiam pierwszy szybki szkic przedstawiajacy postać, oczywiście w samej juz pracy bedzie w innym ujeciu i ładniej namalowana:p

bestyja.jpg

Napisano

fajne, ale ja bym zmienił tytuł na: "Gdzie psy dupami szczekają" :D

Napisano

jaki slodkie oczka :D i taki malutki sexy nosek :) cos mi przypomina :]

Napisano

vetis -> co ty gadasz??? przecież cała bestia jest sexy :D:D:D

a tak na serio to myślę że bedzie fajnie, projekt ciekawy,

pozdr

Napisano

daje rade chłopaku:)

czekam na więcej, bo czuję że będzie całkiem 'niekonwencjonalnie' (;