OmeN2501 Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Nie lubie opisywac rysunkow jesli czuje ze jest to zbedne. Chce narysowac cos co chialo by byc ladniejsze niz jest... co chcialo by byc lepsze... choc przez chwile... normalne... Na razie koncept by uchwycic co jak ma wygladac, za wlasciwy rysunek wezme sie pozniej. Czekam na uwagi i opinie czy przyszywanie sobie twarzy nie jest zbyt ... przesadzone. Malo co widac troche ale w kolorze bedzie lepiej :] od tego zaczynalem - na tym skonczylem :] Obiecana otoczka fabularna: " - Tatusiu, chciałabym być ładna... - Przecież jesteś ładna, kochanie. - Ale ja chcę być tak ładna, jak inne dziewczynki. - Kochanie, jesteś ładniejsza niż zwykłe dziewczynki. Jesteś czymś, kimś specjalnym. - Ale mamusia już nie chce ze mną się bawić, ani nawet rozmawiać... - Mamusia ostatnio źle się czuje córeczko... Naprawdę chciałaby się z tobą pobawić, ale nie może. - Mamusia się mnie boi? - Nonsens, kochanie! - ... kocham cię, tatusiu. - Ja ciebie też kocham, kruszynko. ... - Chcę być tak ładna jak mamusia. " I jeszcze 100% zblizenia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 NIce. Pierwszy pomysł w tej bitwie, który do mnie przemawia. I koncepcik też niczego sobie. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 No mi tez sie pomysł podoba wiec trzymam kciuki mimo ze sam biore udział w bitwie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bojar Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Piękna sprawa, kobieta, która przez los stała się wyalienowaną osobą ze względu na jej wygląd jednak pozstała w niej dawne piękno i dusza :) powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masha Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Witamy, witamy! ;) Świetny pomysł. Będzie na co popatrzeć :). Powodzenia! Co prawda to dopiero szkic, ale tak mi się nasunęło: twarz trochę zbyt wysunięta do przodu i dłonie za wielkie - bo ma to być bestia rodzaju żeńskiego, brzydka kobieta, tak? Żeby transwestyta Ci przypadkiem nie wyszedł... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2005 Ano rzeczywiscie nowa twarz zbyt odstaje - to sie poprawi, po to sa koncepty :D Dzieki Masha. Co do wielkosci potworka to wlasnie chcialem zeby to groteskowo wygladalo. Bede cos robil konkretniej jutro/pojutrze to napewno wrzuce update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emenemsbis Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 zapowiada sie....naprawde superzaście,jak wszystkie Twoje prace, i nawet jeśli sama nie przepadam za rysowaniem takich klimatów, to bardzo lubię takie oglądać na innych pracach, szczególnie że wcale u Ciebie nie zapowiada się przesadzone:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 OmeN2501 -> wow! Super już na początku, powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Z tą twarza wysunieta do przodu to ja bym tak zostawił, w koncu to tylko przykrywka ( maska) pieknej twarzy na twarz bestii. Chyba ze zle zrozumialem zamierzenia autora :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2005 Dobrze zrozumiales :D Ale tak patrze na to i zbyt "zywa" ta twarz wyglada. Jakby pod skora wciaz byly miesnie i kosci... a powinno wygladac jak brutalnie i paskudnie naciagniety kawalek skory... popracuje nad tym jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 no i sie oddalilismy i jest git, rzeczywiscie za zywa ta twarz zrob jej usta otwarte, niech cos z nich wystaje, zrob powieki rozszerzone takei za bardzo az i tam gleboko jakies galy obrzydliwe, dobre to, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edyta Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 O kurcze, zapowiada się niesamowicie:) Może żeby ta twarz wyglądała jak sama skóra, pomarszyłbyś bardziej to czoło i poliki, no nie wiem o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anathos Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 podoba mi się pomysł, jest całkiem nietuzinkowy, czekam na więcej i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N@w!€DZonY Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Bardzo mi się pomysł podoba, wykonanie też może być. Kilka poprawek, które wymienił misiekhc i będzie naprawdę warte większej uwagi. Powodzenia życzę!!! nie schrzań nic i bedzie GIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Kruk Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 oj, świetnie budujesz klimat jak narazie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 świetna kreska na szkicu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitth Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Pomysł jest świetny. :) Myślę, że pozostawienie całości w czerni i bieli nada tej pracy głębi. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paper_nr1 Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Ja się na tym nie znam, więc powiem jedyne tyle, że qrde pomysł jest rormalnie cycuś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 qrde pomysł jest rormalnie cycuś :) hehe co racja to racja... troche mnie już przeraża... nie wiem czemu, ale przypomina mi się obcy... :D Powodzenia życze, bo normalnie będzie extra coś czuję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2005 W czasie ogladania jakiegos glupiego serialu pobawilem sie anatomia potworka ktory bedzie nosil nowa twarz. Przyda sie to przy rozciaganiu ludzkiej skory na jego hmmm... twarzy :] Pierwszy to widok ogolny, drugi to kosci i organy wewnetrzne - trzeci powstal wlasciwie jako pierwszy, ale wydal mi sie zbyt ludzki :] To pewnie przez ta fajke :P Choc to tylko koncept uwagi mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nogood Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 hmmm... gruuubo...czekam na efekt koncowy pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 2 najlepszy, ale troche stracilo klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitth Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 Ten trzeci (z tą fajką) zdecydowanie nie wygląda na kogoś kto chciałby mieć "piękną" twarz. :) Myslę, że ta bestia powinna budzić swoim wyglądem żal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2005 To tylko koncepty postaci a nie rysunku wiec spokojnie ;] Wlasnie w zal celuje - zobaczymy czy sie uda. W ogole chce zrobic taka lekko przezroczysta skore zeby bylo czesc organow widac. No i oczywiscie bedzie ta przyszyta ludzka twarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 srodkowy, wez srodkowy! tylko moze polacz jakimis zylami nachodzacymi na czaszke, czy cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emenemsbis Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 mi się wszystkie podobają....:P a możesz zdradzić jaki to serial oglądałeś że na takie potworki cię natchnęło?????:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 Super bardzo sympatyczny pomysl:].Na tych konceptach jednak bestia wyglada jakby juz miala maske...Pierwszy szkic i pomysl zaiste swietny:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bojar Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 No ciekawy gościu to może byc świetny klimat jak uzyskasz ujęcie widocznych złych oczu z pod tej maski ... może byc naprawde groźnie :) powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 OmeN2501 -> do mnie drugi szkic przemawia najbardziej, ta postać chciałaby mieć jakąkolwiek twarz niewątpliwie, jednak mogłaby użyć i pięknej i brzydkiej. W takim przypadku więc pierwsza mi bardziej leży :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nocny drwal Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 oj, cos czuje, ze ta czaszka w srodku posluzy mi za inspiracje! co za anatomia! kopara do parteru, respekcik!;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krytyk Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 mysle że masz duże szanse.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 Strasznie fajnie rysowane- bardzo mi się podoba. Póki co widzę co prawda tylko bestię ale to dopiero początki. Wyrazy zazdrości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 rewelka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 Będzie coś dobrego. Do dzieła Omenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 Bardzo dobry pomysł, przejmująca scena. Mam nadzieję, że nie będzie to jednak zbyt drastyczne tzn. dużo krwi i bryzgania. Krew potraktowałbym symbolicznie jako bardzo ciemne miejsca (tak jakby zakrzepy) a tylko na krawędziach podkreślił czerwoną farbą. No chyba, że chcesz to potem sprzedać jakiejś szwedzkiej kapeli blackmetalowej na okładkę płyty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emenemsbis Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 Omen,czmeu nam to robisz:(kiedy aktualizacja??:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul_PL Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 No właśnie ,takie cudne szkice... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 16 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2006 Bede sie bral za rysunek na powaznie gdzies kolo weekendu - na razie kowbojke koncze ;] Cierpliwosci i dzieki za zainteresowanie - postaram sie zrobic w miare szczegolowy krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dahaka Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 no no ... fajne :> pierwszy szkic ma fajny klimat i podoba mi sie zestawienie tej młodej, zaskoczonej-przerażonej twarzy z ciałem potwora. Juz widze te kolorki - szkarłatna posoka... co do tych 3 szkicy to środkowy najlepszy ale gdybys nałożył na to twarz-maskę to juz nie będzie to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KatarzynaKoleta Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 Fajna ekspresja postaci i pomysł świetny. Powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nermal Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Bardzo fajne szkice, mnie zainspirowaly. Powodzenia , napewno nie odpuszczaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KatarzynaKoleta Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 No, Omenie, dawaj dalej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nogood Napisano 18 Luty 2006 Share Napisano 18 Luty 2006 podbije:> do roboty!:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 18 Luty 2006 Share Napisano 18 Luty 2006 smutnie pięknie to "przyszywanie sobie twarzy" ująłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grudzien Napisano 18 Luty 2006 Share Napisano 18 Luty 2006 dlugo milczysz ze swoja pracka, mysle ze powinienes wziasc sie pozadnie do roboty bo szkoda czasu szkoda by bylo gdybys nie zdazyl... naprawde bo koncepcik naprade dobrze trafiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 20 Luty 2006 Autor Share Napisano 20 Luty 2006 Powiem szczerze ze nie wiem czy sie wyrobie... mam wielgachna robote ktorej termin mi sie konczy i ciezko robic 2 rzeczy na raz... ale sie postaram - moze akurat zalapie sie do drugiej rundy to bede dopracowywal :] Dzieki za wsparcie jutro na 100% cos wrzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrodoK Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 ee..no do finału załapiesz się i tak..powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 20 Luty 2006 Autor Share Napisano 20 Luty 2006 Szybki update - taka bedzie chyba finalowa poza. Mam nadzieje ze choc troche wyszla bolesna, smutna, cierpiaca i obrzydliwa Jak czas pozwoli przez najblizesze 2 dni dorzuce detali i kolorow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 świetne, tylko śladu pięknej teraz nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 21 Luty 2006 Autor Share Napisano 21 Luty 2006 Heh istotnie ponioslo mnie :D Na pewno bede musial wyladnic ta przyszywana twarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi