Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3k
  • Wyświetleń 189,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Oj takie imprezy z byle powodu to normalka. I to jest w nich fajne. :D

Napisano

mentaller: noo oglądaliśmy .. ale tylko ja wiedziałem jak się kopiuje kasety :D

Ra : hyhy jak z byle powody.. powodów było ze sto.. :)

Napisano
Oj takie imprezy z byle powodu to normalka. I to jest w nich fajne. :D

Taaaa, ale kac nastepnego dnia juz taki fajny nie jest ;]

Napisano

mi po zakończeniu liceum jeszcze zmary przed oczami chodza jak myśle o wódce...:/ działy się ze mną nieziemskie rzeczy:/

Napisano

Gingers jest niezly na rozgrzewke, takie stopniowe, delikatne wejscie w ciezsze sprawy. ;)

Napisano

jak już o tym mowa to ja preferuję wino owocowe 0.5l za 3-4zł :) i bębowe mocne :)

Napisano

Hehe wiem coś o tym :D dlatego piję zazwyczaj tylko browce...

widzę, że przechodzimy do hardcore'owych zdjęć... no to sru:

...najpierw były browarki...

0015jo.jpg

...a potem był sith ;)

0028qt.jpg

ah te działkowe imprezy :D

Napisano

Jakis zlot fanow? Bo widze, ze kolega ma okazyjna koszulke. :)

Napisano
Jakis zlot fanow? Bo widze, ze kolega ma okazyjna koszulke. :)

A tak owszem - Bydgoski Fanklub Star Wars - ba, nawet się pochwalę - jestem współzałożycielem i wiceprezesem :D

(skromność uciekła do lasu :p)

A koszulki takowe to wszyscy mamy z nickiem z tyłu - płonący znaczek na moim avatarze to logo fanklubu (normalnie to nie jest płonące :D)

Napisano

Najbardziej nieaktualna fota jaka mam pt: "illy - prosty chlopak ze wsi"

Hehehe wrzucam bo znalazlem a kasuje. Wtedy mialem jeszcze zycie towarzyskie :)

pic00404ib.jpg

Napisano

w szybie, kolezanka sie odbijala jak fote robila ;p

dobre czasy :D

Napisano

Bueheheh. Malacz r0x xDDDD.

Jak klimaty alkoholowe to i ja ;]. Chyba dawalem juz to, no ale wiekszosc pewno nei widziala ;]. Zdjecie z przed prawie roku ;P

knyvodka9kq.jpg

EDIT:

Zdjecie z sylwka - od tego czasu juz nie tykam wodki ;] - popatrzcie na kielona... Kolejka co 1-2 min szla ;]

knyloooool9pz.jpg

Napisano

ta data w rogu to chyba 0,5 Megapiksela zajmuje ;p

Napisano

Illy- Gustowny dresik masz i kozackie adidaski :)

Knysha- Pokazesz wkoncu jakies zdjecie gdzie nie jestes albo upity albo w trakcie picia ? ;)

Pozdr !

Napisano

no to zbliżenie jest naprawde dobre :) haha zajebiste :) jakby nie było widać tego kielona :D

jak można tyle pić ;)

Napisano

Odpowiedz w watku "Wy i Samochody" w tym dziale ;]

Napisano
piwno na 18-nastce O_o , ludzie Wy nie umiecie świętować :P

HAha prawda ;]

To co widzicie na fotach - 1/3 tego co mialem na 18-stce swojej... +48 browarow... ;]

lolwoda1gy.jpg

lolwoda20jx.jpg

:o :o :o

Napisano

hehe ja ostanio z wyjazdu jeszcze 2 butelki spirytu przywiozlem bo nie mial juz kto pic tyle tego bylo:D

Napisano

Raz w życiu byłem pijany i więcej nie chcę.

Nie rozumiem, jak można się cieszyć takim stanem.

Jak ktoś mi kiedyś będzie chciał postawic piwo, to może od razu zamienić je na Pepsi.

Napisano

Shogun 3D - zmienisz zdanie kiedyś, ja już zmianiłem jakiś czas temu:D

przyjedź na PB w kwiatniu:)

Napisano
zjebcok9gf.jpg

OMG! robiliście Krawą Mery z keczupu, Pana Tadzia i Żubra?? :D :D

knysha: coś cieniutko. nie mam zdjęć (nikt nie miał siły robić) - ale pod stołem po mojej studniówce była cała sterta przeważnie pustych butelek. ale to było dawno. dzisiaj tlko bro :D

Napisano

"Nie rozumiem, jak można się cieszyć takim stanem."

Picie alkoholu samo w sobie zle nie jest, przeciwnie. Do jednego-dwoch drinkow poprawia Twoje samopoczucie, pewnosc siebie. Takze prace organizmu.

To czym sie chlopcy chwala to jednak brak kultury picia, zwykle pijanstwo. Przesciganie sie w kolejkach? Robienie z siebie zalosnej karykatury czlowieka i na dodatek chwalenie sie tym. Ha!

Na dzien dzisiejszy nie pijam alkoholu w ogole, w zadnej postaci. I bynajmniej nie bylo tak zawsze.

Imho lepiej dazyc w kierunku "kiedys sie przekonasz, ze nie ma co zameczac watroby", niz "przyjedz w kwietniu" ;)

Ale sobie pomadrkowalem, ho, ho. A dzieciaki tak to przeciez uwielbiaja...

"OMG! robiliście Krawą Mery z keczupu, Pana Tadzia i Żubra?? "

Dobre, dobre:)

Napisano

Hehe ;]. No alkohol jest fe ;>

EDIT:

A co do ilosci flaszek - 18-stka to i trzeba postawic kolegom ;]. Przeca jednej 0,5L na 14 chlopa nie dam, nie ;]?

Napisano

w polsce brak kultury picia to wypić dwa drinki i nie chcieć więcej ;)

Co kraj to obyczaj, tutaj się pije i ja uważam że nie ma w tym nic złego...

Ja tam nie ufam nikomu z kim bym sie porządnie nie upił ;) taka już moja słowiańska natura...

No ale ja sam przesadzam z ilością alku jaką w siebie wlewam więc może nie powinienem się wypowiadać i młodzieży demoralizować

pozdro

Napisano

ziomus, ile ty masz lat? bo jak niepelnoletni to do ksiazek a nie o piciu mi tutaj

a co do alkoholu to ja tez potrafilem przez tydzien tylko na browarach, vudzie i innych ciekawostek jechac (w sumie to przez niecale pol roku takie tygodnie mialem), no ale teraz sobie kogos znalazlem ;]

kilka drinkow przez weekend i tyle :) no i po jakims egzaminie piwko w gronie szkolnym, przestalem przesadzac z piciem

Napisano

Heh, to może ja przerwę serię fotek po pijaku i pokażę się trzeźwiutki jak świnia :)

Oto i ja

aaaaaaa6sa.jpg

O dziwo na tym zdjęciu jestem na zajęciach :D Fajnie mam na studiach, to muszę przyznać

mam 22 illy, mój rówieśniku :) Chociaż zdaję sobie sprawę że większość moich wypowiedzi wskazuje raczej na coś koło 10 hehehe...

pozdro

Napisano
mam 22 illy, mój rówieśniku

Uznajmy ze tego posta nie bylo ;p

Heh, to może ja przerwę serię fotek po pijaku i pokażę się trzeźwiutki jak świnia

Nie dam wiary ze bez wplywu wlazles na taki murek ;)