Napisano 20 Styczeń 200619 l my tam na przykład nie potrzebujemy alkoholu żeby się przewracać albo dobrze bawić :) z bratem yooooo!
Napisano 20 Styczeń 200619 l Reanimator - aż mi pzrez Ciebie wstyd:P nie no ja się pochwale od września mi się film nie urwał
Napisano 20 Styczeń 200619 l kome ten Twój brat jakiś taki illy'owaty ;) a co do kultury picia - w życiu mi sie film nie urwał, ale wypic lubie, nie wyobrażam sobie np dobrego zbiorowego baletu bez zacnej Finlandi ;) 3, 4 kolejki i juz od razu się łatwiej tańczy bo to i wstydu nie ma ze drewniane nogi. Ale się zgodze - co za dużo to nie zdrowo ;)
Napisano 20 Styczeń 200619 l chveti - tak, ja się zawsze wyśmienicie bawię :D ten brat to taki nie rodzony, ale brat :)
Napisano 20 Styczeń 200619 l A co mi tam... Po wizycie w pubie jestem zdolny do wszystkiego, więc... :P Ujawniam się :D http://www.fotka.pl/osoba.php?id=759033 BTW. Jeśli już chcecie głosować to bardzo prosze o 10 punktów :) No co, lepiej się patrzy :D Pozdrowionka!
Napisano 21 Styczeń 200619 l Małe sprostowanko.. Nie ja mam fajnie, tylko krewni z pod Wawy :P Nie mam pojecia jaki to jacht, ale wierze, że kiedyś się na niego dorobie :P Na taki motor też xD Pozdrawiam!
Napisano 21 Styczeń 200619 l Chris, powiedz mi, co to jest? http://img42.imageshack.us/img42/3521/kris7ij.jpg A co do kultury picia: co innego lampka wina do obiadu, albo kolacji przy świecach z piękną kobietą (ale nie więcej, bo po kolacji trzeba się jeszcze do czegoś nadawać i nie mówię tu o zmywaniu), a co innego tankować do oporu tracąc swiadomość tego, co się dzieje. ...Ziomuś, naprawdę mi nie ufasz? W końcu na zlocie się nie upiłem, bo Pepsi sie nie da... A co do twoich wypowiedzi, Ziomuś, to wyraźnie należą do rozsądniejszych, więc o to sie nie martw.
Napisano 21 Styczeń 200619 l piękny motocykl... http://img42.imageshack.us/img42/3521/kris7ij.jpg lol
Napisano 21 Styczeń 200619 l Chris przy motorze wyglądasz jak eminem :) lul - ktory eminem? chyba nie ten raper, bo jak on to na pewno tam Chris nie wyglada :]
Napisano 21 Styczeń 200619 l Chris, powiedz mi, co to jest? http://img42.imageshack.us/img42/3521/kris7ij.jpg A co do kultury picia: co innego lampka wina do obiadu, albo kolacji przy świecach z piękną kobietą (ale nie więcej, bo po kolacji trzeba się jeszcze do czegoś nadawać i nie mówię tu o zmywaniu), a co innego tankować do oporu tracąc swiadomość tego, co się dzieje. ...Ziomuś, naprawdę mi nie ufasz? W końcu na zlocie się nie upiłem, bo Pepsi sie nie da... A co do twoich wypowiedzi, Ziomuś, to wyraźnie należą do rozsądniejszych, więc o to sie nie martw. hehehe a ja liptony łoje:):):) tweety i vorek mi swiadkami :D
Napisano 21 Styczeń 200619 l wracajac do fotek nietrzezwych :D, z mojej 18 wygrzebalem filmik porobilem zrzuty, jakosc slaba ale nic, to an gorze to lodowka niestety byla nagrana tylko raz jak niezapelniona byla do konca a byla :), ale zabawa byla dobra... z tego co pamietam ;)
Napisano 21 Styczeń 200619 l no tak foto wyszło, dla mnie podobny :) sry Chris :) --------------------------------- misiek - fajaaaa ;D
Napisano 21 Styczeń 200619 l ano byl taki wynalazek, nie byl uzywany, to fotka z rana jak ktos to wygrzebal spod smieci i fajke przez nia palil...
Napisano 21 Styczeń 200619 l hehehe a ja liptony łoje :):):) tweety i vorek mi swiadkami:D true true :D ano byl taki wynalazek, nie byl uzywany, to fotka z rana jak ktos to wygrzebal spod smieci i fajke przez nia palil... tak się tłumacz ;)
Napisano 21 Styczeń 200619 l Kome, na tej fotce to Chris raczej wygląda jak krzyżówka Michaela Preada i Curta Cobaina. No, może z lekką domieszką Eminema i słabym nalotem Keanu Reeves'a. ...To była długa noc...
Napisano 21 Styczeń 200619 l Wiedziałem, że to się źle skończy jako pokaże fotki grafikom ;P Jesteście okropni :P (chociaż coś w tym jest, szczególnie jeśli chodzi o Maguire'a).. Ale Shogun to wogóle pojechał :P Nie wciagaj więcej tego świństwa chłopie! :P Pozdro!
Napisano 21 Styczeń 200619 l no pięknie wyszedłem na czołowego alkocholika na max3d :/. W związku z tym sprostowanie: zdjęcie z 18 było pozowane, jeszcze nigdy (dzięki Bogu) nie urwał mi się film:) mówicie co chcecie, alkocholikiem nie jestem i napeno nie będe:). Co do Chrisa stawiałbym na Thorgala:p
Napisano 22 Styczeń 200619 l morska Twoja? tak ładnie Cie obejmuje :) BTW - nie widziałem chyba jeszce nigdy \zeby ktoś napisał ze studniówka mu sie nie podobała :D
Napisano 22 Styczeń 200619 l AGmakonts - trzezwiutki bylem :). Zero alkoholu, nawet kropelki heh. Pozniej ludzi odwozilem - przynajmniej nabilem sobie kiese hehe :D. MaGuu - tak, 'morska' moja ;]
Napisano 22 Styczeń 200619 l Knysia, ta po lewej jeździła do wrocławia na kurs rysunku? :) inentyczna.
Napisano 23 Styczeń 200619 l Knysha, jak jesteś trzeźwy, to od razu z piękną kobietą u boku. Zastanów się nad tą prawidlowością, bo ja bym nie miał wątpliwosci, co wybrać...
Napisano 23 Styczeń 200619 l kome - nie mam pojecia :D AGmakonts - hehe rotfl ;] Shogun 3D - ja juz wybralem... zakon ;]
Napisano 23 Styczeń 200619 l Czytam te wasze posty...ogladam te wasze zdjęcia...i aż mnie trwoga łapie. Co to za forum...Monopolowy3D? Bierzcie lepiej ze mnie przykład. W zyciu nie wypiłem nic co miało by procenty...a wy co? A Studniówka...rozwazam mozliwość nie pójścia:)
Napisano 23 Styczeń 200619 l Niepojscie na studniowke jest kiepskim imho pomyslem, mozesz zalowac, bo jest co wspominac pozniej. Nie ma spotkania starej ekipy bez ogladania studniowki z VHSa ;) A pic nie musisz, obowiazku nie ma. Ja wypilem tylko pol kieliszka przed akademia, na odwage ;)))
Napisano 23 Styczeń 200619 l skoro wszyscy cos wrzucaja to i ja sie doloze :) gosciu najbardziej z prawej w czerwonym to ja... http://www.skh.slizg.pl/galeria/8/130.jpg p.s- tak wiem ze niewiele widac :)
Napisano 23 Styczeń 200619 l CzAk1 - idz, idz :D Reanimator - jaki tam VHS... DVD ;] mr.funky - ktorys to ty :D?
Napisano 23 Styczeń 200619 l Nie rozumiem pojęcia - nie iść na własną studniówke. Przeciez ta impreza nie musi byc zakrapiana, a wspomnienia po niej zostaja na całe życie (przynajmniej u mnie :) ) Musisz iść :D
Napisano 23 Styczeń 200619 l na tym forum to tylko alkohol, używki, sex... Samo zło!!! Wstydźcie się!!! Uderzcie się w piersi, niech zabiją żałobne dzwony... Jesteście źli, źli, wyrzeknijcie się diabła który was opętał!!! Studniówka jest jedna, ja bym sobie w życiu nie darował ;) pozdro
Napisano 23 Styczeń 200619 l heh... moja dopiero za rok ;]. jak na razie nie mam na nią ochoty... gdzie jest panna która mnie przekona :P
Napisano 23 Styczeń 200619 l na tym forum to tylko alkohol, używki, sex... Samo zło!!! Wstydźcie się!!! Uderzcie się w piersi, niech zabiją żałobne dzwony... Jesteście źli, źli, wyrzeknijcie się diabła który was opętał!!! Studniówka jest jedna, ja bym sobie w życiu nie darował ;) pozdro What did he say?:) A pic nie musisz, obowiazku nie ma. Nie chodzi tu o samo picie...bo to, że pic nie musze to ja wiem ale nie o to chodzi...ja imprez nie lubie;) Nie chodze na żadne. Taka juz obrałem drogę zyciową...na półmetu, komercie i innych tego typu żałosnych imprezach nie byłem..i nie żałuje:D
Napisano 23 Styczeń 200619 l na tym forum to tylko alkohol, używki, sex... Samo zło!!! Wstydźcie się!!! Uderzcie się w piersi, niech zabiją żałobne dzwony... Jesteście źli, źli, wyrzeknijcie się diabła który was opętał!!! Ksiadz Rydzyk przez ciebie przemawia! Opanuj sie chlopie! ;] Reanimator - fiu fiu ;] Alkohol to samo zlo :>. Nie pijcie, dobrze wam mowie - szkoda zdrowia :)
Napisano 23 Styczeń 200619 l Ja nie byłem na swojej studniówce i będę tego żałował do końca życia. Niemniej jednak ja chciałem, a nie mogłem, a ty możesz a nie chcesz, a to co innego.
Napisano 23 Styczeń 200619 l Shogun 3D jak ptrzeczytałem Twojego posta to az mnie ścisneło na sercu...mówie poważnie...:/ BTW: Ciekawe jak tam montaż pójdzie mojemu kamerzyscie, znając życie dowali jakieś pseudo wodotryski, typu race latajace od boku, czy migajace kulki o basicowych proceduralnych texturach...ach :/
Napisano 23 Styczeń 200619 l Alkohol moj drugi najlepszy przyjaciel :]] Tylko nie dla mlodych, mlodym alkoholu niet, zero, null, bo palma odbija. :] A co do studniowek... to ktos nie slyszal zeby sie komus niepodobalo - to zaraz uslyszy - moja byla denna :] To byla impreza nauczycieli, oni mieli ubaw, reszta denna zabawe :/ Strata kasy, dobrze ze to juz dawno za mna :]
Napisano 23 Styczeń 200619 l A co do studniowek... to ktos nie slyszal zeby sie komus niepodobalo - to zaraz uslyszy - moja byla denna :] To byla impreza nauczycieli, oni mieli ubaw, reszta denna zabawe :/ Strata kasy, dobrze ze to juz dawno za mna :] Hahaha mysmy dj'a sciagneli z konsoli i wlasne plyty lecialy z mocniejszymi brzmieniami niz "jestes szalona" czy "lambada". heheh. tam to dopiero bylo chlanie, a w zyciu zaliczylem 4 studniowki (w tym wlasna)