Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

my tam na przykład nie potrzebujemy alkoholu żeby się przewracać albo dobrze bawić :)

eeeelo3zn.jpg

z bratem yooooo!

• Odpowiedzi 2,3k
  • Wyświetleń 188,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Reanimator - aż mi pzrez Ciebie wstyd:P

nie no ja się pochwale od września mi się film nie urwał

Napisano

kome ten Twój brat jakiś taki illy'owaty ;)

a co do kultury picia - w życiu mi sie film nie urwał, ale wypic lubie, nie wyobrażam sobie np dobrego zbiorowego baletu bez zacnej Finlandi ;) 3, 4 kolejki i juz od razu się łatwiej tańczy bo to i wstydu nie ma ze drewniane nogi. Ale się zgodze - co za dużo to nie zdrowo ;)

Napisano
kome ten Twój brat jakiś taki illy'owaty

odstaw te wina chlopie ;]

Napisano

Małe sprostowanko.. Nie ja mam fajnie, tylko krewni z pod Wawy :P Nie mam pojecia jaki to jacht, ale wierze, że kiedyś się na niego dorobie :P Na taki motor też xD

Pozdrawiam!

Napisano

Chris, powiedz mi, co to jest?

http://img42.imageshack.us/img42/3521/kris7ij.jpg

A co do kultury picia: co innego lampka wina do obiadu, albo kolacji przy świecach z piękną kobietą (ale nie więcej, bo po kolacji trzeba się jeszcze do czegoś nadawać i nie mówię tu o zmywaniu), a co innego tankować do oporu tracąc swiadomość tego, co się dzieje.

...Ziomuś, naprawdę mi nie ufasz? W końcu na zlocie się nie upiłem, bo Pepsi sie nie da...

A co do twoich wypowiedzi, Ziomuś, to wyraźnie należą do rozsądniejszych, więc o to sie nie martw.

Napisano
Chris przy motorze wyglądasz jak eminem :)

lul - ktory eminem? chyba nie ten raper, bo jak on to na pewno tam Chris nie wyglada :]

Napisano
Chris, powiedz mi, co to jest?

http://img42.imageshack.us/img42/3521/kris7ij.jpg

A co do kultury picia: co innego lampka wina do obiadu, albo kolacji przy świecach z piękną kobietą (ale nie więcej, bo po kolacji trzeba się jeszcze do czegoś nadawać i nie mówię tu o zmywaniu), a co innego tankować do oporu tracąc swiadomość tego, co się dzieje.

...Ziomuś, naprawdę mi nie ufasz? W końcu na zlocie się nie upiłem, bo Pepsi sie nie da...

A co do twoich wypowiedzi, Ziomuś, to wyraźnie należą do rozsądniejszych, więc o to sie nie martw.

hehehe a ja liptony łoje:):):) tweety i vorek mi swiadkami :D

Napisano

wracajac do fotek nietrzezwych :D, z mojej 18 wygrzebalem filmik porobilem zrzuty, jakosc slaba ale nic, to an gorze to lodowka niestety byla nagrana tylko raz jak niezapelniona byla do konca a byla :), ale zabawa byla dobra... z tego co pamietam ;)

11al1.jpg

Napisano

no tak foto wyszło, dla mnie podobny :)

em0sy.jpg

sry Chris :)

---------------------------------

misiek - fajaaaa ;D

Napisano

ano byl taki wynalazek, nie byl uzywany, to fotka z rana jak ktos to wygrzebal spod smieci i fajke przez nia palil...

Napisano
hehehe a ja liptony łoje :):):) tweety i vorek mi swiadkami:D

true true :D

ano byl taki wynalazek, nie byl uzywany, to fotka z rana jak ktos to wygrzebal spod smieci i fajke przez nia palil...

tak się tłumacz ;)

Napisano

Kome, na tej fotce to Chris raczej wygląda jak krzyżówka Michaela Preada i Curta Cobaina. No, może z lekką domieszką Eminema i słabym nalotem Keanu Reeves'a.

...To była długa noc...

Napisano

czyli poprostu Chris ma zadatki na idola :D ja jestem na TAK :D

Napisano

Wiedziałem, że to się źle skończy jako pokaże fotki grafikom ;P

Jesteście okropni :P (chociaż coś w tym jest, szczególnie jeśli chodzi o Maguire'a).. Ale Shogun to wogóle pojechał :P Nie wciagaj więcej tego świństwa chłopie! :P

Pozdro!

Napisano

no pięknie wyszedłem na czołowego alkocholika na max3d :/. W związku z tym sprostowanie: zdjęcie z 18 było pozowane, jeszcze nigdy (dzięki Bogu) nie urwał mi się film:) mówicie co chcecie, alkocholikiem nie jestem i napeno nie będe:). Co do Chrisa stawiałbym na Thorgala:p

Napisano

morska Twoja? tak ładnie Cie obejmuje :)

BTW - nie widziałem chyba jeszce nigdy \zeby ktoś napisał ze studniówka mu sie nie podobała :D

Napisano

AGmakonts - trzezwiutki bylem :). Zero alkoholu, nawet kropelki heh. Pozniej ludzi odwozilem - przynajmniej nabilem sobie kiese hehe :D.

MaGuu - tak, 'morska' moja ;]

Napisano

Knysha, jak jesteś trzeźwy, to od razu z piękną kobietą u boku. Zastanów się nad tą prawidlowością, bo ja bym nie miał wątpliwosci, co wybrać...

Napisano

kome - nie mam pojecia :D

AGmakonts - hehe rotfl ;]

Shogun 3D - ja juz wybralem... zakon ;]

Napisano

Czytam te wasze posty...ogladam te wasze zdjęcia...i aż mnie trwoga łapie. Co to za forum...Monopolowy3D? Bierzcie lepiej ze mnie przykład. W zyciu nie wypiłem nic co miało by procenty...a wy co? A Studniówka...rozwazam mozliwość nie pójścia:)

Napisano

Niepojscie na studniowke jest kiepskim imho pomyslem, mozesz zalowac, bo jest co wspominac pozniej. Nie ma spotkania starej ekipy bez ogladania studniowki z VHSa ;)

A pic nie musisz, obowiazku nie ma. Ja wypilem tylko pol kieliszka przed akademia, na odwage ;)))

Napisano

CzAk1 - idz, idz :D

Reanimator - jaki tam VHS... DVD ;]

mr.funky - ktorys to ty :D?

Napisano

Nie rozumiem pojęcia - nie iść na własną studniówke. Przeciez ta impreza nie musi byc zakrapiana, a wspomnienia po niej zostaja na całe życie (przynajmniej u mnie :) ) Musisz iść :D

Napisano

na tym forum to tylko alkohol, używki, sex... Samo zło!!! Wstydźcie się!!! Uderzcie się w piersi, niech zabiją żałobne dzwony... Jesteście źli, źli, wyrzeknijcie się diabła który was opętał!!!

Studniówka jest jedna, ja bym sobie w życiu nie darował ;)

pozdro

Napisano

heh... moja dopiero za rok ;]. jak na razie nie mam na nią ochoty... gdzie jest panna która mnie przekona :P

Napisano
na tym forum to tylko alkohol, używki, sex... Samo zło!!! Wstydźcie się!!! Uderzcie się w piersi, niech zabiją żałobne dzwony... Jesteście źli, źli, wyrzeknijcie się diabła który was opętał!!!

Studniówka jest jedna, ja bym sobie w życiu nie darował ;)

pozdro

What did he say?:)

A pic nie musisz, obowiazku nie ma.

Nie chodzi tu o samo picie...bo to, że pic nie musze to ja wiem ale nie o to chodzi...ja imprez nie lubie;) Nie chodze na żadne. Taka juz obrałem drogę zyciową...na półmetu, komercie i innych tego typu żałosnych imprezach nie byłem..i nie żałuje:D

Napisano

Ksiadz Rydzyk przez ciebie przemawia! Opanuj sie chlopie! ;]

Reanimator - fiu fiu ;]

Alkohol to samo zlo :>. Nie pijcie, dobrze wam mowie - szkoda zdrowia :)

Napisano

Ja nie byłem na swojej studniówce i będę tego żałował do końca życia.

Niemniej jednak ja chciałem, a nie mogłem, a ty możesz a nie chcesz, a to co innego.

Napisano

Shogun 3D jak ptrzeczytałem Twojego posta to az mnie ścisneło na sercu...mówie poważnie...:/

BTW: Ciekawe jak tam montaż pójdzie mojemu kamerzyscie, znając życie dowali jakieś pseudo wodotryski, typu race latajace od boku, czy migajace kulki o basicowych proceduralnych texturach...ach :/

Napisano

Alkohol moj drugi najlepszy przyjaciel :]] Tylko nie dla mlodych, mlodym alkoholu niet, zero, null, bo palma odbija. :]

A co do studniowek... to ktos nie slyszal zeby sie komus niepodobalo - to zaraz uslyszy - moja byla denna :] To byla impreza nauczycieli, oni mieli ubaw, reszta denna zabawe :/ Strata kasy, dobrze ze to juz dawno za mna :]

Napisano
A co do studniowek... to ktos nie slyszal zeby sie komus niepodobalo - to zaraz uslyszy - moja byla denna :] To byla impreza nauczycieli, oni mieli ubaw, reszta denna zabawe :/ Strata kasy, dobrze ze to juz dawno za mna :]

Hahaha mysmy dj'a sciagneli z konsoli i wlasne plyty lecialy z mocniejszymi brzmieniami niz "jestes szalona" czy "lambada". heheh. tam to dopiero bylo chlanie, a w zyciu zaliczylem 4 studniowki (w tym wlasna)