Napisano 3 Lipiec 200618 l "Wachu lookin' at pussy?! Dawaj kluczyki, komorke, portfel i dokumenty!" ;D
Napisano 3 Lipiec 200618 l Chyba nie musze mówić, który to ja :P Coś poza grafika :D http://img458.imageshack.us/img458/3733/hpim54736ct.jpg dla zainteresowanych bs ollie 180 ;)
Napisano 5 Lipiec 200618 l W dawnych czasach, gdy jeszcze komuna panowala... ;DDDD EDIT: A tutaj przerobka dokonana przez Chvetiego :D *lol*
Napisano 5 Lipiec 200618 l MaGuu skate or die :p ale co do triczku to chyba kręcisz sie na fs ollie bo bs jest drugą strone :p , albo tylko tak na fotce wyszło. A oglnie fajny gap`ik na tej miejscówie tam w oddali widać. + Knysha haha podobienstwo do avatarka bankowe ;p hoo !
Napisano 6 Lipiec 200618 l Ma Guu... właśnie zastanawiam sie który to Ty... tam, w głębi, z dlugimi włosami, jak sądzę... ...Podobasz mi się... :* Knysha, precz z łapami, jest mój! Daymon, ale na noc i pod prysznic zdejmujesz krawat?
Napisano 6 Lipiec 200618 l chveti: W jakich czasach Ty żyłeś :O :P krzyhhh: Dokładnie ;) JunioR: FDokładnie, moja pomyłke :/ Shogun 3D: No dał byś spokój, ona ma 13-14 lat (1 gim) :D
Napisano 6 Lipiec 200618 l Daymon, ale na noc i pod prysznic zdejmujesz krawat? ale to chyba okulary btw fajne worki:D Shogun 3D: No dał byś spokój, ona ma 13-14 lat (1 gim) haha, im młodsza tym słodsza:D
Napisano 6 Lipiec 200618 l Hehe jaki krawat?? :) to tylko okulary. Zdjęcie wykonane na dziedzincu meczetu w Medinie a te "worki" :P to kazali założyć .
Napisano 6 Lipiec 200618 l To i ja się pokaże :P Tutaj jestem ja jak się przebieraliśmy w szkole za dziewczyny(o dziwo nie wygrałem ;-) ), to było półtora roku tamu: A tutaj rok temu już jako chłopak, i jakiś rysownik mi namalował taką karykature co ją trzymam :D : No i jeszcze sie pochwale jaklą rzeźbe piaskową z kumplami zrobiliśmy na plaży(wygraliśmy w konkursie):
Napisano 6 Lipiec 200618 l Lukx: Ladnie to tak? Dyskryminacja kobiet? Dlaczego Ifonka ma tylko jeden monitor? :P Ifonka walcz o równe warunki pracy:P A Marek G widze max3d.pl przegląda i gada na gg - fajną robote macie :D Darmo: Ta panna z piasku to prawie jak 3D :D
Napisano 6 Lipiec 200618 l Lukx macie mocną ekipe :], tak z ciekawości jakie macie kompy ??, aha a kolege z tyłu to już nie przedstawicie?? ;) Darmo fajna karykatura i niezła ta rzeźba :)
Napisano 6 Lipiec 200618 l MaGuu: Wtedy to jeszcze nie miałem pojęcia o 3D :D Ale proporcje chyba zachowane , trza sie za organike brać :PP
Napisano 6 Lipiec 200618 l Lukx macie mocną ekipe :], tak z ciekawości jakie macie kompy ??, aha a kolege z tyłu to już nie przedstawicie?? ;) Darmo fajna karykatura i niezła ta rzeźba :) zwa go Darek :). co do kompow to u mnie 2x xeon 2.66 quadro 750, reszta to 3ghz intele 2gb ramu, maria grafa to 6600gt, reszta 5700 LE. ale nadchodza boxxy :)
Napisano 6 Lipiec 200618 l hehe, a ponoc LCD'ki nie nadaja sie do grafiki ^^ trzacha nam to, wolimy miec zdrowe oczy niz wypalone przez crtki.
Napisano 6 Lipiec 200618 l a ja mam 2 pytania odnoscnie zuprejdowanego progressive:D tzn dlaczego kobieta ma tylko jeden monitor i czy G wymienil juz pojemnik z woda w dystrybutorze na nowy?? haha :P
Napisano 6 Lipiec 200618 l a ja mam 2 pytania odnoscnie zuprejdowanego progressive:D tzn dlaczego kobieta ma tylko jeden monitor i czy G wymienil juz pojemnik z woda w dystrybutorze na nowy?? haha :P ma jeden monitor bo wymiatacze wiecej nie potrzbeuja i tylko cieniasy uzywaja dwoch :). A pojemnik z woda czeka na ciebie zebys wymienil.
Napisano 6 Lipiec 200618 l Ty masz 2 LCD haha a pojemnik z wodą zaraz zapakuje i wysle. Moim zdaniem nie powinniscie wiec sie upokarzac robiac sobie fotki przy tych wszystkich monitorach :D albo chociaz zdjac po jednym z biurek zeby obciachu nie robic :P
Napisano 6 Lipiec 200618 l cześć, uparliście się na mój monitor, ja nie potrzebuje dwóch bo w pracy nie siedze na forum i gg hi hi Pozdrowionka:o)
Napisano 6 Lipiec 200618 l No to wszystko wiadomo - jeden monitor do gg a drugi do forum xDDD. Musze sobie drugi sprawic xD
Napisano 6 Lipiec 200618 l zwa go Darek :). co do kompow to u mnie 2x xeon 2.66 quadro 750, reszta to 3ghz intele 2gb ramu, maria grafa to 6600gt, reszta 5700 LE. ale nadchodza boxxy :) To nie macie źle :]
Napisano 6 Lipiec 200618 l ::Ifonka na pewno nie siedzisz na GG?? jutro będę pilnował dokładnie heehh
Napisano 6 Lipiec 200618 l Mario, żebym ja Cię nie przypilnowała... jestem "najgrzeczniejszą" osobą w firmie hi hi Ty o tym wiesz najlepiej hihi
Napisano 6 Lipiec 200618 l Mario, żebym ja Cię nie przypilnowała... jestem "najgrzeczniejszą" osobą w firmie hi hi Ty o tym wiesz najlepiej hihi a swistak siedzi i zawija je w te sreberka.
Napisano 6 Lipiec 200618 l Z serii Z kamera wsrod prehistorycznych zwierzat, pierwszy hakier w ND, czyli jaaaa - rok ~92-93 ;] Hooo! ;D
Napisano 6 Lipiec 200618 l chveti, aż tak nisko mnie cenisz :P, mam jeszcze inne ciekawe: Strażak(to też ja:P): A tutaj to sam nie wiem, miał być kopciuszek ale nie pozwolono mi pobrudzić ciuszków popiołem i w sumie nie wiem co wyszło:D:
Napisano 9 Lipiec 200618 l wrwal dziewczyne na drogi aparat ;p btw; teoria spiskowa, kto robil kucielowi fotke, i jakim aparatem skoro on ma swoj na szyi? oj nie ladnie nie ladnie :)
Napisano 9 Lipiec 200618 l kto robil kucielowi fotke, i jakim aparatem skoro on ma swoj na szyi? chłopak tej dziewczyny, jeszcze drozszym aparatem
Napisano 9 Lipiec 200618 l to moja dziewczyna i tylko moja !!!!!! a zdjecie nam robil znajomy swoim aparatem;) Kuciel dresiarz :P
Napisano 9 Lipiec 200618 l to moja dziewczyna i tylko moja !!!!!! nie bądz taki zachłanny, Pan Bóg kazał sie dzielic!!
Napisano 9 Lipiec 200618 l pojdziesz do piekła nie mi o tym sądzic a jak to bedzie to sie obaczy jeszcze. Mam troche czasu jeszcze aby porobic sobie plusikow u Wszechmogącego :]