Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3k
  • Wyświetleń 188,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

knysha_1988.jpg

W dawnych czasach, gdy jeszcze komuna panowala... ;DDDD

EDIT:

A tutaj przerobka dokonana przez Chvetiego :D *lol*

knysha1988copy7ge.jpg

Napisano

MaGuu skate or die :p ale co do triczku to chyba kręcisz sie na fs ollie bo bs jest drugą strone :p , albo tylko tak na fotce wyszło. A oglnie fajny gap`ik na tej miejscówie tam w oddali widać.

+

Knysha haha podobienstwo do avatarka bankowe ;p hoo !

Napisano

Ma Guu... właśnie zastanawiam sie który to Ty... tam, w głębi, z dlugimi włosami, jak sądzę...

...Podobasz mi się... :*

Knysha, precz z łapami, jest mój!

Daymon, ale na noc i pod prysznic zdejmujesz krawat?

Napisano

chveti: W jakich czasach Ty żyłeś :O :P

krzyhhh: Dokładnie ;)

JunioR: FDokładnie, moja pomyłke :/

Shogun 3D: No dał byś spokój, ona ma 13-14 lat (1 gim) :D

Napisano
Daymon, ale na noc i pod prysznic zdejmujesz krawat?
ale to chyba okulary

btw fajne worki:D

Shogun 3D: No dał byś spokój, ona ma 13-14 lat (1 gim)

haha, im młodsza tym słodsza:D

Napisano

Hehe jaki krawat?? :) to tylko okulary.

Zdjęcie wykonane na dziedzincu meczetu w Medinie a te "worki" :P to kazali założyć .

Napisano

To i ja się pokaże :P

Tutaj jestem ja jak się przebieraliśmy w szkole za dziewczyny(o dziwo nie wygrałem ;-) ), to było półtora roku tamu:

pani24ry.jpg

A tutaj rok temu już jako chłopak, i jakiś rysownik mi namalował taką karykature co ją trzymam :D :

karykatura3ry.jpg

No i jeszcze sie pochwale jaklą rzeźbe piaskową z kumplami zrobiliśmy na plaży(wygraliśmy w konkursie):

pani7sd.jpg

Napisano

Lukx: Ladnie to tak? Dyskryminacja kobiet? Dlaczego Ifonka ma tylko jeden monitor? :P Ifonka walcz o równe warunki pracy:P A Marek G widze max3d.pl przegląda i gada na gg - fajną robote macie :D

Darmo: Ta panna z piasku to prawie jak 3D :D

Napisano

Lukx macie mocną ekipe :], tak z ciekawości jakie macie kompy ??, aha a kolege z tyłu to już nie przedstawicie?? ;)

Darmo fajna karykatura i niezła ta rzeźba :)

Napisano

MaGuu: Wtedy to jeszcze nie miałem pojęcia o 3D :D Ale proporcje chyba zachowane , trza sie za organike brać :PP

Napisano
Lukx macie mocną ekipe :], tak z ciekawości jakie macie kompy ??, aha a kolege z tyłu to już nie przedstawicie?? ;)

Darmo fajna karykatura i niezła ta rzeźba :)

zwa go Darek :). co do kompow to u mnie 2x xeon 2.66 quadro 750, reszta to 3ghz intele 2gb ramu, maria grafa to 6600gt, reszta 5700 LE. ale nadchodza boxxy :)

Napisano
hehe, a ponoc LCD'ki nie nadaja sie do grafiki ^^

trzacha nam to, wolimy miec zdrowe oczy niz wypalone przez crtki.

Napisano

a ja mam 2 pytania odnoscnie zuprejdowanego progressive:D tzn dlaczego kobieta ma tylko jeden monitor i czy G wymienil juz pojemnik z woda w dystrybutorze na nowy?? haha :P

Napisano

::Mirkowaty

wczoraj wymieniałem na nowy pojemnik hehe

jest świeża woda

Napisano
a ja mam 2 pytania odnoscnie zuprejdowanego progressive:D tzn dlaczego kobieta ma tylko jeden monitor i czy G wymienil juz pojemnik z woda w dystrybutorze na nowy?? haha :P

ma jeden monitor bo wymiatacze wiecej nie potrzbeuja i tylko cieniasy uzywaja dwoch :). A pojemnik z woda czeka na ciebie zebys wymienil.

Napisano

Ty masz 2 LCD haha a pojemnik z wodą zaraz zapakuje i wysle. Moim zdaniem nie powinniscie wiec sie upokarzac robiac sobie fotki przy tych wszystkich monitorach :D albo chociaz zdjac po jednym z biurek zeby obciachu nie robic :P

Napisano

cześć, uparliście się na mój monitor, ja nie potrzebuje dwóch bo w pracy nie siedze na forum i gg hi hi Pozdrowionka:o)

Napisano

No to wszystko wiadomo - jeden monitor do gg a drugi do forum xDDD. Musze sobie drugi sprawic xD

Napisano
zwa go Darek :). co do kompow to u mnie 2x xeon 2.66 quadro 750, reszta to 3ghz intele 2gb ramu, maria grafa to 6600gt, reszta 5700 LE. ale nadchodza boxxy :)

To nie macie źle :]

Napisano

::Ifonka

na pewno nie siedzisz na GG?? jutro będę pilnował dokładnie heehh

Napisano

Mario, żebym ja Cię nie przypilnowała... jestem "najgrzeczniejszą" osobą w firmie hi hi Ty o tym wiesz najlepiej hihi

Napisano
Mario, żebym ja Cię nie przypilnowała... jestem "najgrzeczniejszą" osobą w firmie hi hi Ty o tym wiesz najlepiej hihi

a swistak siedzi i zawija je w te sreberka.

Napisano

Z serii Z kamera wsrod prehistorycznych zwierzat, pierwszy hakier w ND, czyli jaaaa - rok ~92-93 ;]

knyshakomp9ox.jpg

Hooo! ;D

Napisano

chveti, aż tak nisko mnie cenisz :P, mam jeszcze inne ciekawe:

Strażak(to też ja:P):

stra380ak8lq.jpg

A tutaj to sam nie wiem, miał być kopciuszek ale nie pozwolono mi pobrudzić ciuszków popiołem i w sumie nie wiem co wyszło:D:

babajaga2da.jpg

Napisano

kusi mnie zeby przerobic ale nie moge fajnego tla znalezc;]

Napisano

wrwal dziewczyne na drogi aparat ;p

btw; teoria spiskowa, kto robil kucielowi fotke, i jakim aparatem skoro on ma swoj na szyi?

oj nie ladnie nie ladnie :)

Napisano
kto robil kucielowi fotke, i jakim aparatem skoro on ma swoj na szyi?

chłopak tej dziewczyny, jeszcze drozszym aparatem

Napisano

to moja dziewczyna i tylko moja !!!!!! a zdjecie nam robil znajomy swoim aparatem;)

Kuciel dresiarz

:P

Napisano
to moja dziewczyna i tylko moja !!!!!!

nie bądz taki zachłanny, Pan Bóg kazał sie dzielic!!

Napisano
pojdziesz do piekła

nie mi o tym sądzic a jak to bedzie to sie obaczy jeszcze. Mam troche czasu jeszcze aby porobic sobie plusikow u Wszechmogącego :]