Napisano 9 Lipiec 200618 l Nią sie nie podziele :P Ale Ty jednak samolubny jesteś :P wszystko chcesz mieć tylko dla siebie :P
Napisano 9 Lipiec 200618 l Kuciel przyznaj sie ze wciagnales brzuszek :D:D cos mi Twoja poza dziwnie wyglada ;)
Napisano 9 Lipiec 200618 l Kuciel przyznaj sie ze wciagnales brzuszek :D:D cos mi Twoja poza dziwnie wyglada ;) nie ja tak mam ze glupio wygladam:P a brzucha zazwyczaj nie wciagam bo niema po co :P
Napisano 10 Lipiec 200618 l no co ty dopiero co go odebralem a ty juz chcesz mi zabrac, daj mi sie chociaz troche nim nacieszyc :P
Napisano 10 Lipiec 200618 l Wszystkiego miec nie mozna albo aparat albo dziewczyna no e/w mozesz oddac buty ;d
Napisano 10 Lipiec 200618 l mam propozycję. Thorgal, Marcin i Ziomuś przytrzymają Kuciela coby się zbyt mocno nie szamotał, Klicek i Illy wezmą dziewczynę (każdy po połowie) a ja dostanę aparat.
Napisano 10 Lipiec 200618 l a co ja dostanę (za przytrzymanie?) to nie fair, odwalę całą brudną robotę a nie dostanę ani połowy dziewczyny ani aparatu ;( edit -> ok, mam pomysł - to ja w takim razie biorę buty i po problemie :) Tak możemy się umówić :)
Napisano 10 Lipiec 200618 l ejjj, hehe ja tu widze kontrabanda sie szykuje :P ja sie tak latwo niedam :P
Napisano 15 Lipiec 200618 l Illy gdzie się podziewasz?????????????? Bałwana lepisz i śnieszkami rzucach? Czy zdjęcia z zeszłej zimy znalazłeś??? trza było jechać na Majorke :D tam przynajmniej nie musisz chodzić w zimówce po śniegu tylko leżeć obok panienek w toples :D pozdrowionka
Napisano 16 Lipiec 200618 l Witam serdecznie Thorga!!!!! :) Z kobietami nie da się żyć i bez nich też!!!! ;) Zawsze jest milej jak na forum są śliczne kobietki!!! :D Pozdrawiam :)
Napisano 17 Lipiec 200618 l nom, pije piwo :) tak dalem sie poznac jak bedziesz miec czas to zapraszam drugiego wrzesnia do Mandragora, bede mial wystep :)
Napisano 17 Lipiec 200618 l illy - znudzona ta dziewka troche :D moglbys napisac na czym dokladnie polega twoja praca?
Napisano 18 Lipiec 200618 l dzien dobry :) http://img83.imageshack.us/img83/8416/thorganc7.jpg hmm.... dzień dobry bardzo :) illy: co ty jej robisz na drugiej fotce? mi to sie kojarzy: "a teraz pokaże Ci co to boolean" :D
Napisano 18 Lipiec 200618 l moglbys napisac na czym dokladnie polega twoja praca? illy juz napisal - pije piwo:D:D
Napisano 19 Lipiec 200618 l Jak ja nie lubie żelu... Czas przyszedł pokazać sie :P i podczas pisania wątku:D
Napisano 19 Lipiec 200618 l http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=22663&page=2 weś sie przyjrzyj sobie...hahaha ty mi sie podobacz od głowy w góre:P
Napisano 19 Lipiec 200618 l Tomuś - tam mnie nie ma ;] Fota z piatku :D:D:D Zgadnijcie, ktory to ja?! HOOOO! ;DDD
Napisano 19 Lipiec 200618 l Eff, zawiodlem sie na Was chopoki - ja to ten w krotkich spodenkach ;]! Hardcore uber alles! \m/! ;]
Napisano 19 Lipiec 200618 l Ale jest jeszcze jeden argument żeby paintball był na początku października - knysha od paź. jest we Wro :) te buty to G-Unity z RBK :D? illy - masz strasznie rzadkie włosy przy czole i aparat co wygląda jak mój:D
Napisano 19 Lipiec 200618 l Leru, Twoj geniusz mnie oniesmiela ;] Vorek - hardcore wiekszy ;D tweety - tak wyszlo =/ chveti - jakies stare Conversiki ;P... G-Unity mialem kupowac teraz, ale same czarne byly ;U Deus - jop, we Wro na dswe.pl ;]
Napisano 19 Lipiec 200618 l chveti - jakies stare Conversiki ;P... G-Unity mialem kupowac teraz, ale same czarne byly ;U kupiłem , uwierz , prócz czerwonej podeszwy są ekstra :D
Napisano 20 Lipiec 200618 l ogólnie lubie kupowiać buty:P Zieliński rulez ludzie z wrocka wiedzą o co chodzi:P
Napisano 21 Lipiec 200618 l AG się z WAmi żegna, wracam za 2 tyg:P nie pobanujcie sie tu jak mnie nie będzie :*
Napisano 21 Lipiec 200618 l ogólnie lubie kupowiać buty:P Zieliński rulez ludzie z wrocka wiedzą o co chodzi:P kupowalem tam pierwsze glany ;]