Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3k
  • Wyświetleń 188,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

gittarofill ;)

maverick sheep :mam taką samą laskę.. :o tylko w innym kolorze .. moja jest bardziej sexy :>

Thorga : że też nie masz nr gg w profilu :rolleyes:

a leru chyba będzie moim nowym idolem xD ;)

rowr: a ty co.. kończysz z sex telefonem... gr.. cholera .. do kogo ja teraz będe dzwonić xD

pozdro wszystkim :)

Napisano

rowr- szarpanie za druty :P

krzyhhh- masz yamahe pacifica??:P ja mam najladniejsza jeszce z czasow nirvanowskich ;)

Thorga- nie chciala bys jakiejs serenady pod oknem ? ;)

Napisano

to jednak inna :rolleyes: ale takie same przetworniczki :) i mam jedno pokrętło więcej :cool:

(mam więcej do smyrania :p )

Napisano

Jesli Thorga da w profilu nr jakiegos komunikatota to zapewne forumowicze za bardzo obciaza jej procesor

Napisano

Thorga, wrzuć sobie jakiś avatar.

Swoją drogą można by urządzić wybory Miss/Mistera forum max3d.pl

Proponuję takie logo konkursu:

missimistermax3dpltf4.jpg

Oczywiście Leru zgarnie oba trofea: Miss za sylwetkę a Mistera za ciężar ...swoich dowcipów. :D

Napisano
leru :D my pracujaca mlodziez z brzegu postanowilismy ufundowac tobie biedaku 3 konserwy biwakowe cobys przypakowal sterydow i czasteczek :)

Buahaha. No to ja dorzuce serek topiony ;D

No to jak wszyscy to wszyscy ;]

Zdjecie robione wczoraj komorka. No i wiadomo - dzisiejszy dzien sponsoruje KAC {to co widac na focie to byly 'przedbiegi' - 4 browary i do klubu na voodke ;]}. Wiecej nie pije xD

zdjcie16ze4.jpg

Napisano

Nikt z was sie nie zna :)

Znawcy piwa i smakosze polecaja REEDS'a

:cool::cool::cool::cool:

Napisano

No piwo piwu nie rowne ale LECH jest dobry... Jednakze ja pozostane przy rodzimym produkcje z Żywca - mam niedaleko :>

A "maćku pićku" smakuje jak szampan... :P

Najlepiej to sobie kawe wypic bo pozniej czlowiek ma braki w zyciorysie hehehe tzn ja nie mam... chyba... moze nie pamietam ;) Ale od kawy to oczy ropieją... ;)

A co do aktu "litosci" nad LERU to ja sie dolacze i zafunduje batonika "sznikers" i puche "tajgera" zeby dobrze trawilo :)

Napisano

a ja zwiedzałam browar Lecha ;)

plan wycieczki - wyklad o historii i warzeniu piwa, ogladanie poszczegolnych stadiow produkcji oraz po 2 browarki na glowe w knajpce przy browarze, z darmowymi pilkarzykami i dartem :)

wszystko free ofc ;P

a piwko prosto z browaru smakuje zupelnie inaczej... bardziej przypomina te oferowane w pubach gdzie warza wlasne piwo, niz butelkowe... czuc tak intensywny smak i zapach slodu jeczmiennego, przywodzacy na mysl rozgrzane pole owsa w upalne sierpniowe popoludnie ;P

avatar moze kiedys bedzie, numer gg tez moze

na piwo nie daje sie dlugo namawiac ;>

co do serenad, to musialbys sie dogadac z chlopakami, oni maja ustawione jakies kolejki i dyzury pod moim oknem ;D

no dobra i na deser cos slodkiego:

http://img231.imageshack.us/img231/539/dscn0016sj6.jpg

Napisano

ooo widac ze letnia akcja dokarmiania moderatorow kwitnie :)

krzyhhhhno koncze koncze czas przekazac paleczke mlodszym

co do alkoholu to hemmm jest zly i nie pijmy go pijmy mleko bedziemy wielcy :)

aaa i deserek :)

29826b8ba949baae.jpg

Napisano

ja bym nawet wody z biedronki nie pil.. ja zaszaleje kupie paczke popularnych a co stac mnie :D

Thorga - to wez mnie tam gdzies walnij w grafik na przyszly tydzien bo ma byc pelnia ;)

Napisano

ah...browarek to była by dobra myśl ale taki niepasteryzowany...niespałem od 30H...ostatni browar najlepiej smakuje:D

Napisano

Panowie... to bylo moje ostatnie piwo teraz jestem dobry i nie tykam alkoholu :D

Napisano
Panowie... to bylo moje ostatnie piwo teraz jestem dobry i nie tykam alkoholu :D

Yhy jasne, ja tez tak wczoraj mowilem ;]

Napisano
w takim razie proponuje to uczcić piwem drodzy koledzy ;P, dla rowra soczek ;].

haha tweety mi liptona kupowal kiedys :D

hahaha ja juz tydzien w abstynencji zyje i co i mleczko pije i dobre jest polecam :D

Napisano

panowie patrajcie jak sie bewiłem dziś w nocy, nie ma to jak w lesie duchy, wilki te sprawy:]ja to ten po prawej na 1 zdjęciu:)

dscf2888jm9.jpg

dscf2891yi2.jpg

rozpieta koszulka czyli juz mam dobrze:)

dscf2952ij8.jpg

Napisano
Oczywiście Leru zgarnie oba trofea: Miss za sylwetkę a Mistera za ...

ja wiem za jakie zdjecie mistera ;];];]

a tu znowu ja:

028_vjski-jamm.jpg

Moj laptop zaraz za projektorem ;];];]

Napisano

illy: macie tam gamepady ? ale wam tam się musi nudzić ;)

tomuś : ach przypomniałeś mi moje leśne wypady.. ^^ ah te ucueczki przed policją i zwierzyną po pijaku Oo to prawie jak sport extremalny :D

Napisano

Kome- najnowsze reboki model chyba DJ2 a co podobają sie??:D

Baton- to własnie solenizant ma 205cm:)

chveti- On jest centrem ja jestem rzucającym obrońcą/rozgrywający i rzyby grac w kosza nie trzeba być wysokim ja mam 183:D

Napisano
illy: macie tam gamepady ? ale wam tam się musi nudzić :

Fotograf przyniosl ;p Wkurzalismy go jak nakladalismy mu efekty na obraz jak gral z kolesiami. Hehehe. Gra, gra a tu mu invert, posterize, acidize itd heheh

Napisano
okej ostatnie ;P

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! more more more! :D

prosze zwrocic uwage na odbijajace się w okularach elementy wyposazenia agd ;)

tudzież czarny aparat (chyba Sony) stojący na elemecie AGD ;) :D

Napisano
tudzież czarny aparat (chyba Sony) stojący na elemecie AGD

i czerwony ford focus kombi za oknem:D

Napisano

a ty Knysha po czyjej stronie jesteś? coo ?? :D (pewnie wolisz z leru nie zadzierać.. rozumiem )

Thorga : zacoo.. czym zawiniliśmy ;) hyhy

Napisano
mysle ze Thorga nie wytrzyma i jeszcze jaka fotke w tym tygodniu wrzuci

zaklad? :>