Knysha Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 "Wachu lookin' at pussy?! Dawaj kluczyki, komorke, portfel i dokumenty!" ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 Chyba nie musze mówić, który to ja :P Coś poza grafika :D http://img458.imageshack.us/img458/3733/hpim54736ct.jpg dla zainteresowanych bs ollie 180 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 Za moich czasów to się taką pozycję nazywało batman. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 a ja widziałem coś takiegow TV ... i mówili na to telemark ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 W dawnych czasach, gdy jeszcze komuna panowala... ;DDDD EDIT: A tutaj przerobka dokonana przez Chvetiego :D *lol* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 MaGuu skate or die :p ale co do triczku to chyba kręcisz sie na fs ollie bo bs jest drugą strone :p , albo tylko tak na fotce wyszło. A oglnie fajny gap`ik na tej miejscówie tam w oddali widać. + Knysha haha podobienstwo do avatarka bankowe ;p hoo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 marv_ -> wcześnie widze lachony zaczełes wrywać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 Knysha dobra przerobka, hoo! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daymon Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 Co tu dużo pisać daymon we własnej osobie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 Jakas sekta czy cus ;]? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 Jakas sekta czy cus ;]? raczej strajk pielegniarek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 Ma Guu... właśnie zastanawiam sie który to Ty... tam, w głębi, z dlugimi włosami, jak sądzę... ...Podobasz mi się... :* Knysha, precz z łapami, jest mój! Daymon, ale na noc i pod prysznic zdejmujesz krawat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 chveti: W jakich czasach Ty żyłeś :O :P krzyhhh: Dokładnie ;) JunioR: FDokładnie, moja pomyłke :/ Shogun 3D: No dał byś spokój, ona ma 13-14 lat (1 gim) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 Daymon, ale na noc i pod prysznic zdejmujesz krawat? ale to chyba okulary btw fajne worki:D Shogun 3D: No dał byś spokój, ona ma 13-14 lat (1 gim) haha, im młodsza tym słodsza:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daymon Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 Hehe jaki krawat?? :) to tylko okulary. Zdjęcie wykonane na dziedzincu meczetu w Medinie a te "worki" :P to kazali założyć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukx Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 zapdejatowany progressive team ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmo Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 To i ja się pokaże :P Tutaj jestem ja jak się przebieraliśmy w szkole za dziewczyny(o dziwo nie wygrałem ;-) ), to było półtora roku tamu: A tutaj rok temu już jako chłopak, i jakiś rysownik mi namalował taką karykature co ją trzymam :D : No i jeszcze sie pochwale jaklą rzeźbe piaskową z kumplami zrobiliśmy na plaży(wygraliśmy w konkursie): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 Lukx: Ladnie to tak? Dyskryminacja kobiet? Dlaczego Ifonka ma tylko jeden monitor? :P Ifonka walcz o równe warunki pracy:P A Marek G widze max3d.pl przegląda i gada na gg - fajną robote macie :D Darmo: Ta panna z piasku to prawie jak 3D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 Lukx macie mocną ekipe :], tak z ciekawości jakie macie kompy ??, aha a kolege z tyłu to już nie przedstawicie?? ;) Darmo fajna karykatura i niezła ta rzeźba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmo Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 MaGuu: Wtedy to jeszcze nie miałem pojęcia o 3D :D Ale proporcje chyba zachowane , trza sie za organike brać :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukx Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 Lukx macie mocną ekipe :], tak z ciekawości jakie macie kompy ??, aha a kolege z tyłu to już nie przedstawicie?? ;) Darmo fajna karykatura i niezła ta rzeźba :) zwa go Darek :). co do kompow to u mnie 2x xeon 2.66 quadro 750, reszta to 3ghz intele 2gb ramu, maria grafa to 6600gt, reszta 5700 LE. ale nadchodza boxxy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 hehe, a ponoc LCD'ki nie nadaja sie do grafiki ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 ...nadchodza boxxy :) hehe, tylko pozazdrościć :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukx Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 hehe, a ponoc LCD'ki nie nadaja sie do grafiki ^^ trzacha nam to, wolimy miec zdrowe oczy niz wypalone przez crtki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirkowaty Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 a ja mam 2 pytania odnoscnie zuprejdowanego progressive:D tzn dlaczego kobieta ma tylko jeden monitor i czy G wymienil juz pojemnik z woda w dystrybutorze na nowy?? haha :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 Hooo, ziĄ! ;DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 ::Mirkowaty wczoraj wymieniałem na nowy pojemnik hehe jest świeża woda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukx Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 a ja mam 2 pytania odnoscnie zuprejdowanego progressive:D tzn dlaczego kobieta ma tylko jeden monitor i czy G wymienil juz pojemnik z woda w dystrybutorze na nowy?? haha :P ma jeden monitor bo wymiatacze wiecej nie potrzbeuja i tylko cieniasy uzywaja dwoch :). A pojemnik z woda czeka na ciebie zebys wymienil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirkowaty Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 Ty masz 2 LCD haha a pojemnik z wodą zaraz zapakuje i wysle. Moim zdaniem nie powinniscie wiec sie upokarzac robiac sobie fotki przy tych wszystkich monitorach :D albo chociaz zdjac po jednym z biurek zeby obciachu nie robic :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ifonka Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 cześć, uparliście się na mój monitor, ja nie potrzebuje dwóch bo w pracy nie siedze na forum i gg hi hi Pozdrowionka:o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 No to wszystko wiadomo - jeden monitor do gg a drugi do forum xDDD. Musze sobie drugi sprawic xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 zwa go Darek :). co do kompow to u mnie 2x xeon 2.66 quadro 750, reszta to 3ghz intele 2gb ramu, maria grafa to 6600gt, reszta 5700 LE. ale nadchodza boxxy :) To nie macie źle :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 ::Ifonka na pewno nie siedzisz na GG?? jutro będę pilnował dokładnie heehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ifonka Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 Mario, żebym ja Cię nie przypilnowała... jestem "najgrzeczniejszą" osobą w firmie hi hi Ty o tym wiesz najlepiej hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukx Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 Mario, żebym ja Cię nie przypilnowała... jestem "najgrzeczniejszą" osobą w firmie hi hi Ty o tym wiesz najlepiej hihi a swistak siedzi i zawija je w te sreberka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 Z serii Z kamera wsrod prehistorycznych zwierzat, pierwszy hakier w ND, czyli jaaaa - rok ~92-93 ;] Hooo! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 nic sie nie zmieniles :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 Nie ma wątpliwości że byłeś Darmo'wy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 znowu ja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmo Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 chveti, aż tak nisko mnie cenisz :P, mam jeszcze inne ciekawe: Strażak(to też ja:P): A tutaj to sam nie wiem, miał być kopciuszek ale nie pozwolono mi pobrudzić ciuszków popiołem i w sumie nie wiem co wyszło:D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 no to i ja, jak zwykle w wyszukanej pozie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 kusi mnie zeby przerobic ale nie moge fajnego tla znalezc;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 Kuciel dresiarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 wrwal dziewczyne na drogi aparat ;p btw; teoria spiskowa, kto robil kucielowi fotke, i jakim aparatem skoro on ma swoj na szyi? oj nie ladnie nie ladnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 kto robil kucielowi fotke, i jakim aparatem skoro on ma swoj na szyi? chłopak tej dziewczyny, jeszcze drozszym aparatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 to moja dziewczyna i tylko moja !!!!!! a zdjecie nam robil znajomy swoim aparatem;) Kuciel dresiarz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 to moja dziewczyna i tylko moja !!!!!! nie bądz taki zachłanny, Pan Bóg kazał sie dzielic!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 Nią sie nie podziele :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 Nią sie nie podziele :P pojdziesz do piekła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 pojdziesz do piekła nie mi o tym sądzic a jak to bedzie to sie obaczy jeszcze. Mam troche czasu jeszcze aby porobic sobie plusikow u Wszechmogącego :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi