arcade Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 Nią sie nie podziele :P Ale Ty jednak samolubny jesteś :P wszystko chcesz mieć tylko dla siebie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 Kuciel przyznaj sie ze wciagnales brzuszek :D:D cos mi Twoja poza dziwnie wyglada ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 Kuciel przyznaj sie ze wciagnales brzuszek :D:D cos mi Twoja poza dziwnie wyglada ;) nie ja tak mam ze glupio wygladam:P a brzucha zazwyczaj nie wciagam bo niema po co :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 Nią sie nie podziele :P Podziel sie aparatem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 no co ty dopiero co go odebralem a ty juz chcesz mi zabrac, daj mi sie chociaz troche nim nacieszyc :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 Wszystkiego miec nie mozna albo aparat albo dziewczyna no e/w mozesz oddac buty ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 ja nic niemam, nieznam sie, nie orientuje sie, zarobiony jestem ..... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 mam propozycję. Thorgal, Marcin i Ziomuś przytrzymają Kuciela coby się zbyt mocno nie szamotał, Klicek i Illy wezmą dziewczynę (każdy po połowie) a ja dostanę aparat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 a co ja dostanę (za przytrzymanie?) to nie fair, odwalę całą brudną robotę a nie dostanę ani połowy dziewczyny ani aparatu ;( edit -> ok, mam pomysł - to ja w takim razie biorę buty i po problemie :) Tak możemy się umówić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 ejjj, hehe ja tu widze kontrabanda sie szykuje :P ja sie tak latwo niedam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 ogladalem ostatnio smerfy, ziom pzypomna mi....LALUSIA ;))) hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 Illy gdzie się podziewasz?????????????? Bałwana lepisz i śnieszkami rzucach? Czy zdjęcia z zeszłej zimy znalazłeś??? trza było jechać na Majorke :D tam przynajmniej nie musisz chodzić w zimówce po śniegu tylko leżeć obok panienek w toples :D pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 we wrzesniu costa brava ;] doczekam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thorga Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 dzien dobry :) http://img83.imageshack.us/img83/8416/thorganc7.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 witaj Thorga na forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 wow :O witaj! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 no czuje sie zaskoczony :) witaj ! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 Witajcie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 siema siema :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 Witam serdecznie Thorga!!!!! :) Z kobietami nie da się żyć i bez nich też!!!! ;) Zawsze jest milej jak na forum są śliczne kobietki!!! :D Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 Fotki by ROJO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 Illy no widzę że bardzo ciężko pracujesz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 nom, pije piwo :) tak dalem sie poznac jak bedziesz miec czas to zapraszam drugiego wrzesnia do Mandragora, bede mial wystep :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 illy - znudzona ta dziewka troche :D moglbys napisac na czym dokladnie polega twoja praca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 dzien dobry :) http://img83.imageshack.us/img83/8416/thorganc7.jpg hmm.... dzień dobry bardzo :) illy: co ty jej robisz na drugiej fotce? mi to sie kojarzy: "a teraz pokaże Ci co to boolean" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 moglbys napisac na czym dokladnie polega twoja praca? illy juz napisal - pije piwo:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Jak ja nie lubie żelu... Czas przyszedł pokazać sie :P i podczas pisania wątku:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Taaa... To ta moja lepsza czesc, tzn. od pasa w dol ;] Tomuś pr0 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=22663&page=2 weś sie przyjrzyj sobie...hahaha ty mi sie podobacz od głowy w góre:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Tomuś - tam mnie nie ma ;] Fota z piatku :D:D:D Zgadnijcie, ktory to ja?! HOOOO! ;DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 ten pierwszy z lewej, a ten wysoki to pewnie Leru:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Neee, to nie bylo we Wro ;P Strzelalem sie u mnie w Nowej Debie >D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Knysha .. pierwszy z lewej strony .. te same buty co na focie wyżej ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 ten najbrzytszy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Eff, zawiodlem sie na Was chopoki - ja to ten w krotkich spodenkach ;]! Hardcore uber alles! \m/! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 19 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2006 ten w czarnej masce, kurtce moro i z karabinkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 na paintball w krótkich spodenkach ? współczuję .... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Leru dostajesz nagrode za odgadniecie Knyshy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 no tak. ale do wrocka to się nie chciało jechać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Ale jest jeszcze jeden argument żeby paintball był na początku października - knysha od paź. jest we Wro :) te buty to G-Unity z RBK :D? illy - masz strasznie rzadkie włosy przy czole i aparat co wygląda jak mój:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 knysha jednak bedzie studiowal we wro? nie rzeszow? :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Leru, Twoj geniusz mnie oniesmiela ;] Vorek - hardcore wiekszy ;D tweety - tak wyszlo =/ chveti - jakies stare Conversiki ;P... G-Unity mialem kupowac teraz, ale same czarne byly ;U Deus - jop, we Wro na dswe.pl ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 chveti - jakies stare Conversiki ;P... G-Unity mialem kupowac teraz, ale same czarne byly ;U kupiłem , uwierz , prócz czerwonej podeszwy są ekstra :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 butami sie podniecają normlnie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 kome mial kiedys fetysz na buty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 ogólnie lubie kupowiać buty:P Zieliński rulez ludzie z wrocka wiedzą o co chodzi:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 AG się z WAmi żegna, wracam za 2 tyg:P nie pobanujcie sie tu jak mnie nie będzie :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 ogólnie lubie kupowiać buty:P Zieliński rulez ludzie z wrocka wiedzą o co chodzi:P kupowalem tam pierwsze glany ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 a ja pierwsze trampki i zapałki sztormowe :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi