RA Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 Oj takie imprezy z byle powodu to normalka. I to jest w nich fajne. :D
krzyhhh Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 mentaller: noo oglądaliśmy .. ale tylko ja wiedziałem jak się kopiuje kasety :D Ra : hyhy jak z byle powody.. powodów było ze sto.. :)
Knysha Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 Oj takie imprezy z byle powodu to normalka. I to jest w nich fajne. :D Taaaa, ale kac nastepnego dnia juz taki fajny nie jest ;]
Koniu_PL Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 Aj tam jak sie robi taką imprę to sie nie myśli o kacu :D
krzyhhh Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 nom.. kac to zło :) ale szybko się o nim zapomina i... replay :)
Pablonardo Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 mi po zakończeniu liceum jeszcze zmary przed oczami chodza jak myśle o wódce...:/ działy się ze mną nieziemskie rzeczy:/
RA Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 Gingers jest niezly na rozgrzewke, takie stopniowe, delikatne wejscie w ciezsze sprawy. ;)
krzyhhh Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 jak już o tym mowa to ja preferuję wino owocowe 0.5l za 3-4zł :) i bębowe mocne :)
ArTooRo Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 Hehe wiem coś o tym :D dlatego piję zazwyczaj tylko browce... widzę, że przechodzimy do hardcore'owych zdjęć... no to sru: ...najpierw były browarki... ...a potem był sith ;) ah te działkowe imprezy :D
RA Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 Jakis zlot fanow? Bo widze, ze kolega ma okazyjna koszulke. :)
ArTooRo Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 Jakis zlot fanow? Bo widze, ze kolega ma okazyjna koszulke. :) A tak owszem - Bydgoski Fanklub Star Wars - ba, nawet się pochwalę - jestem współzałożycielem i wiceprezesem :D (skromność uciekła do lasu :p) A koszulki takowe to wszyscy mamy z nickiem z tyłu - płonący znaczek na moim avatarze to logo fanklubu (normalnie to nie jest płonące :D)
krzyhhh Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 fajnie wiedzieś że urzędują tu bydgoszczaki :)
Koniu_PL Napisano 19 Styczeń 2006 Napisano 19 Styczeń 2006 Hehe Pablonardo a może masz jakieś zdjęcia?
illy Napisano 19 Styczeń 2006 Napisano 19 Styczeń 2006 Najbardziej nieaktualna fota jaka mam pt: "illy - prosty chlopak ze wsi" Hehehe wrzucam bo znalazlem a kasuje. Wtedy mialem jeszcze zycie towarzyskie :)
illy Napisano 19 Styczeń 2006 Napisano 19 Styczeń 2006 w szybie, kolezanka sie odbijala jak fote robila ;p dobre czasy :D
Knysha Napisano 19 Styczeń 2006 Napisano 19 Styczeń 2006 Bueheheh. Malacz r0x xDDDD. Jak klimaty alkoholowe to i ja ;]. Chyba dawalem juz to, no ale wiekszosc pewno nei widziala ;]. Zdjecie z przed prawie roku ;P EDIT: Zdjecie z sylwka - od tego czasu juz nie tykam wodki ;] - popatrzcie na kielona... Kolejka co 1-2 min szla ;]
Knysha Napisano 19 Styczeń 2006 Napisano 19 Styczeń 2006 Hehe nie zoom, ino zdjecie w rozdzialce 5mpix bylo robione ;]
illy Napisano 19 Styczeń 2006 Napisano 19 Styczeń 2006 ta data w rogu to chyba 0,5 Megapiksela zajmuje ;p
hcpiter Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 Illy- Gustowny dresik masz i kozackie adidaski :) Knysha- Pokazesz wkoncu jakies zdjecie gdzie nie jestes albo upity albo w trakcie picia ? ;) Pozdr !
polka dot Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 no to zbliżenie jest naprawde dobre :) haha zajebiste :) jakby nie było widać tego kielona :D jak można tyle pić ;)
Knysha Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 hcpiter3d - na poprzedniej stronie jest ;] kome - no wlasnie ;)
mentaller Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 illy, dlaczego ten maluszek ma czerwoną tapicerkę ;] ? kostki rządzą ;]
illy Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 Odpowiedz w watku "Wy i Samochody" w tym dziale ;]
Pablonardo Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 nie mam zdjęcia z zakończenia liceum ale mam z mojej 18 :D:D:D, Knysha ty alkoholiku:p
MaGuu Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 piwno na 18-nastce O_o , ludzie Wy nie umiecie świętować :P
Reanimator Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 Ja zawsze podziwiam - w pewnym sensie - ludzi, ktorzy pokazuja swoje upodlenie alkoholem :>
Knysha Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 piwno na 18-nastce O_o , ludzie Wy nie umiecie świętować :P HAha prawda ;] To co widzicie na fotach - 1/3 tego co mialem na 18-stce swojej... +48 browarow... ;] :o :o :o
rowr Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 hehe ja ostanio z wyjazdu jeszcze 2 butelki spirytu przywiozlem bo nie mial juz kto pic tyle tego bylo:D
mentaller Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 koledzy jeszcze dzisiaj obalili finlandię z sylwestra ;]
Shogun 3D Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 Raz w życiu byłem pijany i więcej nie chcę. Nie rozumiem, jak można się cieszyć takim stanem. Jak ktoś mi kiedyś będzie chciał postawic piwo, to może od razu zamienić je na Pepsi.
AGmakonts Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 Shogun 3D - zmienisz zdanie kiedyś, ja już zmianiłem jakiś czas temu:D przyjedź na PB w kwiatniu:)
tweety Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 OMG! robiliście Krawą Mery z keczupu, Pana Tadzia i Żubra?? :D :D knysha: coś cieniutko. nie mam zdjęć (nikt nie miał siły robić) - ale pod stołem po mojej studniówce była cała sterta przeważnie pustych butelek. ale to było dawno. dzisiaj tlko bro :D
Reanimator Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 "Nie rozumiem, jak można się cieszyć takim stanem." Picie alkoholu samo w sobie zle nie jest, przeciwnie. Do jednego-dwoch drinkow poprawia Twoje samopoczucie, pewnosc siebie. Takze prace organizmu. To czym sie chlopcy chwala to jednak brak kultury picia, zwykle pijanstwo. Przesciganie sie w kolejkach? Robienie z siebie zalosnej karykatury czlowieka i na dodatek chwalenie sie tym. Ha! Na dzien dzisiejszy nie pijam alkoholu w ogole, w zadnej postaci. I bynajmniej nie bylo tak zawsze. Imho lepiej dazyc w kierunku "kiedys sie przekonasz, ze nie ma co zameczac watroby", niz "przyjedz w kwietniu" ;) Ale sobie pomadrkowalem, ho, ho. A dzieciaki tak to przeciez uwielbiaja... "OMG! robiliście Krawą Mery z keczupu, Pana Tadzia i Żubra?? " Dobre, dobre:)
Knysha Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 Hehe ;]. No alkohol jest fe ;> EDIT: A co do ilosci flaszek - 18-stka to i trzeba postawic kolegom ;]. Przeca jednej 0,5L na 14 chlopa nie dam, nie ;]?
arcade Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 w polsce brak kultury picia to wypić dwa drinki i nie chcieć więcej ;) Co kraj to obyczaj, tutaj się pije i ja uważam że nie ma w tym nic złego... Ja tam nie ufam nikomu z kim bym sie porządnie nie upił ;) taka już moja słowiańska natura... No ale ja sam przesadzam z ilością alku jaką w siebie wlewam więc może nie powinienem się wypowiadać i młodzieży demoralizować pozdro
illy Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 ziomus, ile ty masz lat? bo jak niepelnoletni to do ksiazek a nie o piciu mi tutaj a co do alkoholu to ja tez potrafilem przez tydzien tylko na browarach, vudzie i innych ciekawostek jechac (w sumie to przez niecale pol roku takie tygodnie mialem), no ale teraz sobie kogos znalazlem ;] kilka drinkow przez weekend i tyle :) no i po jakims egzaminie piwko w gronie szkolnym, przestalem przesadzac z piciem
polka dot Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 pierwszy post Reanimatora olali to musiał się rozpisać :D dobrze, ja też nie piję :)
arcade Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 Heh, to może ja przerwę serię fotek po pijaku i pokażę się trzeźwiutki jak świnia :) Oto i ja O dziwo na tym zdjęciu jestem na zajęciach :D Fajnie mam na studiach, to muszę przyznać mam 22 illy, mój rówieśniku :) Chociaż zdaję sobie sprawę że większość moich wypowiedzi wskazuje raczej na coś koło 10 hehehe... pozdro
illy Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 mam 22 illy, mój rówieśniku Uznajmy ze tego posta nie bylo ;p Heh, to może ja przerwę serię fotek po pijaku i pokażę się trzeźwiutki jak świnia Nie dam wiary ze bez wplywu wlazles na taki murek ;)
Rekomendowane odpowiedzi