polka dot Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 my tam na przykład nie potrzebujemy alkoholu żeby się przewracać albo dobrze bawić :) z bratem yooooo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 Reanimator - aż mi pzrez Ciebie wstyd:P nie no ja się pochwale od września mi się film nie urwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 kome - wiatr zawial i sie przewrociles ;]? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 Knysha - rotfl fakt kome - widać że się wyśmienicie bawisz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 kome ten Twój brat jakiś taki illy'owaty ;) a co do kultury picia - w życiu mi sie film nie urwał, ale wypic lubie, nie wyobrażam sobie np dobrego zbiorowego baletu bez zacnej Finlandi ;) 3, 4 kolejki i juz od razu się łatwiej tańczy bo to i wstydu nie ma ze drewniane nogi. Ale się zgodze - co za dużo to nie zdrowo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 chveti - tak, ja się zawsze wyśmienicie bawię :D ten brat to taki nie rodzony, ale brat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 kome ten Twój brat jakiś taki illy'owaty odstaw te wina chlopie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 odstaw te wina chlopie ;] ...Rece ci sie trzesa! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 A co mi tam... Po wizycie w pubie jestem zdolny do wszystkiego, więc... :P Ujawniam się :D http://www.fotka.pl/osoba.php?id=759033 BTW. Jeśli już chcecie głosować to bardzo prosze o 10 punktów :) No co, lepiej się patrzy :D Pozdrowionka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 heh. jacht, motor... fajnie masz :) co to za jachcik? Tango 740? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 Małe sprostowanko.. Nie ja mam fajnie, tylko krewni z pod Wawy :P Nie mam pojecia jaki to jacht, ale wierze, że kiedyś się na niego dorobie :P Na taki motor też xD Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 Chris, powiedz mi, co to jest? http://img42.imageshack.us/img42/3521/kris7ij.jpg A co do kultury picia: co innego lampka wina do obiadu, albo kolacji przy świecach z piękną kobietą (ale nie więcej, bo po kolacji trzeba się jeszcze do czegoś nadawać i nie mówię tu o zmywaniu), a co innego tankować do oporu tracąc swiadomość tego, co się dzieje. ...Ziomuś, naprawdę mi nie ufasz? W końcu na zlocie się nie upiłem, bo Pepsi sie nie da... A co do twoich wypowiedzi, Ziomuś, to wyraźnie należą do rozsądniejszych, więc o to sie nie martw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 piękny motocykl... http://img42.imageshack.us/img42/3521/kris7ij.jpg lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 Chris przy motorze wyglądasz jak eminem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 Chris przy motorze wyglądasz jak eminem :) lul - ktory eminem? chyba nie ten raper, bo jak on to na pewno tam Chris nie wyglada :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 Chris, powiedz mi, co to jest? http://img42.imageshack.us/img42/3521/kris7ij.jpg A co do kultury picia: co innego lampka wina do obiadu, albo kolacji przy świecach z piękną kobietą (ale nie więcej, bo po kolacji trzeba się jeszcze do czegoś nadawać i nie mówię tu o zmywaniu), a co innego tankować do oporu tracąc swiadomość tego, co się dzieje. ...Ziomuś, naprawdę mi nie ufasz? W końcu na zlocie się nie upiłem, bo Pepsi sie nie da... A co do twoich wypowiedzi, Ziomuś, to wyraźnie należą do rozsądniejszych, więc o to sie nie martw. hehehe a ja liptony łoje:):):) tweety i vorek mi swiadkami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 wracajac do fotek nietrzezwych :D, z mojej 18 wygrzebalem filmik porobilem zrzuty, jakosc slaba ale nic, to an gorze to lodowka niestety byla nagrana tylko raz jak niezapelniona byla do konca a byla :), ale zabawa byla dobra... z tego co pamietam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 no tak foto wyszło, dla mnie podobny :) sry Chris :) --------------------------------- misiek - fajaaaa ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 ano byl taki wynalazek, nie byl uzywany, to fotka z rana jak ktos to wygrzebal spod smieci i fajke przez nia palil... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 hehehe a ja liptony łoje :):):) tweety i vorek mi swiadkami:D true true :D ano byl taki wynalazek, nie byl uzywany, to fotka z rana jak ktos to wygrzebal spod smieci i fajke przez nia palil... tak się tłumacz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 Kome, na tej fotce to Chris raczej wygląda jak krzyżówka Michaela Preada i Curta Cobaina. No, może z lekką domieszką Eminema i słabym nalotem Keanu Reeves'a. ...To była długa noc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 Ja bym bardziej spidermana obstawial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 czyli poprostu Chris ma zadatki na idola :D ja jestem na TAK :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 Wiedziałem, że to się źle skończy jako pokaże fotki grafikom ;P Jesteście okropni :P (chociaż coś w tym jest, szczególnie jeśli chodzi o Maguire'a).. Ale Shogun to wogóle pojechał :P Nie wciagaj więcej tego świństwa chłopie! :P Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 no pięknie wyszedłem na czołowego alkocholika na max3d :/. W związku z tym sprostowanie: zdjęcie z 18 było pozowane, jeszcze nigdy (dzięki Bogu) nie urwał mi się film:) mówicie co chcecie, alkocholikiem nie jestem i napeno nie będe:). Co do Chrisa stawiałbym na Thorgala:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 Zdjecie z wczorajszej studniowki... Extra impreza ^^ :DDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 niezły wytrzeszcz:P knysza ile masz we krwi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 morska Twoja? tak ładnie Cie obejmuje :) BTW - nie widziałem chyba jeszce nigdy \zeby ktoś napisał ze studniówka mu sie nie podobała :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 AGmakonts - trzezwiutki bylem :). Zero alkoholu, nawet kropelki heh. Pozniej ludzi odwozilem - przynajmniej nabilem sobie kiese hehe :D. MaGuu - tak, 'morska' moja ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 oj zacna zacna :D a tu ja i moja Kochana :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 MaGuu - twoja takze zacna ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 Knysia, ta po lewej jeździła do wrocławia na kurs rysunku? :) inentyczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 knysza - a to w takim razie zwracam honor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Knysha, jak jesteś trzeźwy, to od razu z piękną kobietą u boku. Zastanów się nad tą prawidlowością, bo ja bym nie miał wątpliwosci, co wybrać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 kome - nie mam pojecia :D AGmakonts - hehe rotfl ;] Shogun 3D - ja juz wybralem... zakon ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Czytam te wasze posty...ogladam te wasze zdjęcia...i aż mnie trwoga łapie. Co to za forum...Monopolowy3D? Bierzcie lepiej ze mnie przykład. W zyciu nie wypiłem nic co miało by procenty...a wy co? A Studniówka...rozwazam mozliwość nie pójścia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Niepojscie na studniowke jest kiepskim imho pomyslem, mozesz zalowac, bo jest co wspominac pozniej. Nie ma spotkania starej ekipy bez ogladania studniowki z VHSa ;) A pic nie musisz, obowiazku nie ma. Ja wypilem tylko pol kieliszka przed akademia, na odwage ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.funky Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 skoro wszyscy cos wrzucaja to i ja sie doloze :) gosciu najbardziej z prawej w czerwonym to ja... http://www.skh.slizg.pl/galeria/8/130.jpg p.s- tak wiem ze niewiele widac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 CzAk1 - idz, idz :D Reanimator - jaki tam VHS... DVD ;] mr.funky - ktorys to ty :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Nie rozumiem pojęcia - nie iść na własną studniówke. Przeciez ta impreza nie musi byc zakrapiana, a wspomnienia po niej zostaja na całe życie (przynajmniej u mnie :) ) Musisz iść :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Za moich czasow DVD mieli tylko japonczycy, i to tylko co drugi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 na tym forum to tylko alkohol, używki, sex... Samo zło!!! Wstydźcie się!!! Uderzcie się w piersi, niech zabiją żałobne dzwony... Jesteście źli, źli, wyrzeknijcie się diabła który was opętał!!! Studniówka jest jedna, ja bym sobie w życiu nie darował ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 heh... moja dopiero za rok ;]. jak na razie nie mam na nią ochoty... gdzie jest panna która mnie przekona :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 A moja studniówka dopiero 11 lutego.... ja, ale późno :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 na tym forum to tylko alkohol, używki, sex... Samo zło!!! Wstydźcie się!!! Uderzcie się w piersi, niech zabiją żałobne dzwony... Jesteście źli, źli, wyrzeknijcie się diabła który was opętał!!! Studniówka jest jedna, ja bym sobie w życiu nie darował ;) pozdro What did he say?:) A pic nie musisz, obowiazku nie ma. Nie chodzi tu o samo picie...bo to, że pic nie musze to ja wiem ale nie o to chodzi...ja imprez nie lubie;) Nie chodze na żadne. Taka juz obrałem drogę zyciową...na półmetu, komercie i innych tego typu żałosnych imprezach nie byłem..i nie żałuje:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 na tym forum to tylko alkohol, używki, sex... Samo zło!!! Wstydźcie się!!! Uderzcie się w piersi, niech zabiją żałobne dzwony... Jesteście źli, źli, wyrzeknijcie się diabła który was opętał!!! Ksiadz Rydzyk przez ciebie przemawia! Opanuj sie chlopie! ;] Reanimator - fiu fiu ;] Alkohol to samo zlo :>. Nie pijcie, dobrze wam mowie - szkoda zdrowia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Ja nie byłem na swojej studniówce i będę tego żałował do końca życia. Niemniej jednak ja chciałem, a nie mogłem, a ty możesz a nie chcesz, a to co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Shogun 3D jak ptrzeczytałem Twojego posta to az mnie ścisneło na sercu...mówie poważnie...:/ BTW: Ciekawe jak tam montaż pójdzie mojemu kamerzyscie, znając życie dowali jakieś pseudo wodotryski, typu race latajace od boku, czy migajace kulki o basicowych proceduralnych texturach...ach :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Alkohol moj drugi najlepszy przyjaciel :]] Tylko nie dla mlodych, mlodym alkoholu niet, zero, null, bo palma odbija. :] A co do studniowek... to ktos nie slyszal zeby sie komus niepodobalo - to zaraz uslyszy - moja byla denna :] To byla impreza nauczycieli, oni mieli ubaw, reszta denna zabawe :/ Strata kasy, dobrze ze to juz dawno za mna :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 A co do studniowek... to ktos nie slyszal zeby sie komus niepodobalo - to zaraz uslyszy - moja byla denna :] To byla impreza nauczycieli, oni mieli ubaw, reszta denna zabawe :/ Strata kasy, dobrze ze to juz dawno za mna :] Hahaha mysmy dj'a sciagneli z konsoli i wlasne plyty lecialy z mocniejszymi brzmieniami niz "jestes szalona" czy "lambada". heheh. tam to dopiero bylo chlanie, a w zyciu zaliczylem 4 studniowki (w tym wlasna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi