chveti Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 termin 29 kwietnia 2006 mecz - godzina 13:30 Pozdrawiamy i czekamy na Was! :) Chodzi nam o dość nietypowe spotkanie ludzi z rejonów Katowice-Gliwice, mile widziana oczywiście reszta ludzi.Jak zapewne się domyśliliście po obrazku, chodzi nam o SPOTKANIE W MECZU PAINTBALL'owym. Termin spotkania do ustalenia jednakże sugerujemy Kwiecień (koło 28-30) by nie za zimno było.W tym poście chcemy się dowiedzieć czy będzie jakieś zainteresowanie turniejem.PROSIMY bez docinek typu 'powodzenia' itp. Pierwsze spotkanie się powiodło choć w niezbyt szerokim gronie :) i szczerze mogę powiedzieć że jeszcze w nic lepszego nie grałem niż paintball ,była wyśmienita zabawa. Spotkanie miałoby się odbyć w Gliwicach ponieważ to miasto dysponuje bardzo dobrym do tego poligonem.Kwestia która by była poruszona na początku to zapewne cena , a więc tak : Najlepiej mieć min. 60zł /os. 30 gr za kulę - dla imprez do 10 000 szt. Strój , maska , marker - wliczone w cenę kulek. Przeciętne zużycie kulek wynosi od 100-300 kulek na 2-3h rozgrywki kalkulator cenowy: http://www.paintball.com.pl/oferta/kalk.html ponadto dodaje scenariusze możliwej gry Zdobywanie budynku Jedna z drużyn ma za zadanie bronić budunku, na dachu którego umieszczona jest flaga, podczas gdys druga szturmuje budynek. Dojście do budynku z czterech stron, budynek z dwoma kondygnacjami i piwnicą (budynek na poligonie w Gliwicach). Leśny pojedynek Każda z ekip posiada własną bazę z flagą, której broni. Rozpoczynając zabawę uczestnicy niewiedzą gdzie znajduje się baza przeciwników. Celem rozgrywki jest zdobycie flagi drugiego zespołu. Niezapomnianych wrażeń dostarcza gęsty las, w którym znajdują się bazy. Zasadzka Jedna z ekip przygotowuje zasadzkę, podczas gdy druga poszukuje ukrytej flagi. Konwój Zadaniem jednej z ekip jest przejście drogą do miejsca,w którym ukryta jest osoba. Osobę tę należy odeskortować w bezpieczne miejsce. Na drodze konwoju dwa budynki piętrowe,budynek parterowy, trzy bunkry (doskonałe miejsca na zasadzkę). Zabawa kończy się gdy eskortowana osoba zostaje trafiona lub dotrze do wskazanego miejsca. Pojedynek Drużyny na początku rozgrywki stoją za metrowymi murkami oddalonymi od siebie o 20 metrów. W środku znajduje się flaga. Celem gry jest zabranie flagi i wrzucenie jej za murek przeciwników. Oczyszczanie terenu Zadaniem jednej z ekip jest sprawdzenie czy w wyznaczonym kwadracie nie znajdują się zawodnicy przeciwnika. Do sprawdzenia 3 budynki, łąka i bunkier. Zabawa kończy się gdy wszyscy zostaną trafieni. (Poligon w Gliwicach). Bitwa Zawodnicy stają na przeciw siebie w odległości ok. 30m, formując zwarty szyk. Grupy oddają do siebie salwy na przemian. Przed każdą salwą grupa przesuwa się o krok do przodu. Pozdrawiamy i zapraszamy. |chveti | RA | AGmakonts| ------------------------------------------------------------------------------------ AKTUALNA LISTA CHĘTNYCH: chveti Agmakonts RA michal_sojka Knysha Generał Tatarin nielot007 Vorek Shalivan Scud Lis tweety David14 rowr kliment_worołyszow Barcisz Jaras razor [+] ludzie z forum co tu nie postowali. slim pitekkkk Sojer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 Tak jak chveti napisał w zeszłym roku było świetnie mam andzieje że i w tym sie uda i będzie więcej osób:) knysza tym razem nie daruje:P Tutaj juz teraz zamieszczam pomoc dla ludzi:) co by była blisko początku wątku. 1- dwozrec PKP 2- Gliwicki rynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michal_sojka Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 Ja jeżeli tylko będe miał czas to na pewno pojade. To jest świetna zabawa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 Sie zobaczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generał Tatarin Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 pojadę na 58% ;) to jeszcze zależy :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 hmm jak zwylke daleko.... qrde chciałbym mieszkać gsdzieś we Wrocku, albo okolicach :(. Ale zobacze co sie da zrobić. Paintball jest super, jednak ja bawie sie w ASG co teź mi sie podoba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 kurde bym sobie pojechal ale samemu z wrocka nie chce mi sie..... choc do kwietnia jeszcze mila i ho ho :D wiec sie zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 nielot, do Gliwic to byś jechał co ? A we wrocku już 4 zloty byly i nie było Cię na żadnym :D Zobaczymy, może też się wybiorę, teraz powiedzieć nie mogę :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 ja sie juz zapisuje :P jezeli jest jakaś lista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2006 :) napewno będzie , panowie z wrocka miło widziani też ofkorz... Vorek - a co by u was robił ? siedział i ew.pił a my proponujemy rekreacje i wojenne emocje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 heh, kwiecien i juz watek? :D Bede, bede. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horus Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 Chetnie wpadne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 no to fajnie:D wrockowicze wpadac śmiało to nie daleko musicie się odwdzięczyć ja już wasz botaniczny zwiedziłem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 no to fajnie wrockowicze wpadac śmiało to nie daleko musicie się odwdzięczyć ja już wasz botaniczny zwiedziłem pfii ten co mu http nie działa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 Cholera, zeby bylo blizej, to bym byl na 100% :/ Moze w przyszlym roku, jesli sie dostane na studia do wrocka... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 Deus - ja mieszkam jakies 100km od ciebie, wiec tez mam trochu daleko ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 Hindus kto ale nie wiecznie Wy dwaj - nie marudzić:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 Knysha, ale o jakies 100km blizej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2006 Deus - Przemyśl to ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 Jak tylko dostanę kasiwo z UK to jestem na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 hmm... jesli byśmy my z wrocka jakoś się ustawili to nie widzę przeszkód: powiedzmy wyjazd pociągiem w sobotę (ok. 5 am) potem paintball, wieczorkiem piwko i "pogaduchy" a potem "go home" w nocy. pomyślimy zobaczymy :) trzeba by założyć wątek dla wrocławian ;) Pozdrawiam [+] starszne zadupie te wasze Gliwice. może wy przyjedziecie do wrocławia? tez mamy paintballa :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 vorek--> hehe tak jakos wyszlo ze mnie nie bylo :) tweety--> do kwietnia jeszcze bardzo duzo czasu ale na dien dzisiejszy bylby to dobry pomysl zebrac grupke z wrocka i wdroge.... ps. bylem w gliwicach i racja jak sie mieszka we wrocku to zadupie ;P robilem tam autostrade......... :) chcialbym zeby byl hindus fajnie by bylo mu kulke miedzy oczy poslac ;P a najlepiej wszystkim "czlonkom" ktv ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 nielot cóz to taka nienawiść do ktv;>??:P Ale wiecie co nie możecie byc tacy leniwi przecierz to jest 2,5H pociagiem:) zastanówcie się jeszcze sporo czasu a im więcej luda tym lepiej. Wiem że na dzień dzisiejszy może się wiele pozmieniać ale starajcie sobie juz jakos lekko rezerwować ten okres. Jkaiś miesiąc - 2 tyg pzred będzie już oficjalne ogłoszenie i planowanie terminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 AG :) to nie jest nie nienawisc tylko zazdrosc :D trzeba wam wybic z glowy te renderki w maxwellu :D a "kulki" to dobry sposob :D jest paru membrow na tym forum ktorym bym chcial strzlic kolorowa kulka miedzy oczy... ale hehe to tak...... ;P no to mozna by sie umowic (lol) z ludzm,i z wrock ...... i pojechac bylaby bitwa wrocek vs gliwice..... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 nielocie z gliwic będzie 3 ludzi:P ale 2d vs 3d to co innego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 lol hehe w takim razie okaze sie ze w gliwicach bedzie wiecej ludzi z wrocka.... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 nielot: oby tak było inaczej dostaniemy ciężkie baty :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horus Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 do Gliwic sie Katowice dolacza :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 9 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2006 do Gliwic sie Katowice dolacza :] A do Katowic - Tychy :> nielot - czekam na strzał w maskę ;> nie zawiedź mnie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David14 Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 no ja bym też sie na to pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 27 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2006 JUŻ TYLKO 90 DNI !! Narazie zapraszamy na zlot do Wrocławia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 Przypominamy Dla tych co jeszcze nie wiedzą a spotkaniu, koniec kwietnia Gliwice są miejscem zjezdu max3d.pl Zapraszamy (wiecej informacji w pierwszych postach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 Kurka, 29 i 30 odpadają, mam imprezę ur., nie wiem co z 28, ale narazie jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 RA - czy Ty aby napewno nie chcesz dostać wpier$#@? joke:D moze ten 28 albo 1, zobaczy się jeszcze jest czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 Wszytko po 29 nie jest pewne. :D Mogę byc albo nietrzeżwy albo dalej balowac. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 16 Luty 2006 Autor Share Napisano 16 Luty 2006 Nie kombinuj. cyt. "sorki że nie byłem , teraz będę choćby się waliło i dom się palił" ;]]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horus Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 Bo obiecywac to kazdy moze. A przyjechac to nie ma komu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 no to świeć przykąłdem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 Ja mam imprezę ur. od dawna a termin na spotkanie, to był szeroko pojęty kwiecień. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Luty 2006 Autor Share Napisano 17 Luty 2006 Szerokopojęty koniec kwietnia ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 Koniec jest pojęciem względnym różnie interpretowanym przez każdą osobę. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 heheh dobra jakoś się to załatwi:) ale pojawisz się tam choćby na kacu, podtrzymamy tradycje ze ktoś zawsze jest;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Luty 2006 Autor Share Napisano 25 Luty 2006 Rimajnder. Przypominamy :) do zlotu około niecałe 2 miesiące , szykować pieniążki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 heheheheh eee hemmm 2 miechy:D hehe to moze uzbieram i rusze moje dupsko do konkurencyjnego zlotowego miasta :D[chociaz i tak sie chowacie :P:P:P::P] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horus Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 Jak ktos z Katowic bedzie jechal to moze sie ze mna zabrac, bo bede furą jechal. Btw jest tam jakis parking? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 26 Luty 2006 Autor Share Napisano 26 Luty 2006 Tam jest pół miasta parkingów :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 A o mnie zapomnieli!! Szuje jedne!! ja sie pisze tez!! pokaże wam jak strazak strzela! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 noo:D męska decyzja:D dobzre ze będziesz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Noo, kliment, super. :) Ale ja z ekipą z wrocka mamy pomysł by zlot zorganizować w maju w długi weekend. I to jest pomysł. ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 fakt. długi łykend nie byłby taki zły :) BTW: jest bezpośrednie połączenie pociągowe z wro do tych waszych gliwic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi