Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dlugo zwlekalem z udzialem w bitwie, bo nie wiem czy bede mial czas, i chec.. Ale ze chec sie znalazla.. o to jestem:):)

Przewazajacy wplyw na wybór tematu miala moja spontaniczna fascynacja (jakies ostatnie 3 dni) wielkimi pojazdami gorniczymi.

Scena bedzie przedstawiac pogromny pojazd z rownie ogromna łycha. Oraz seksowna pania gornik:D:D w skapym odzieniu rodem z teledyku Benny Benassiego:D.

narazie takie probne walki z kadrem gdyz ogrom ciezarowki utrudnia dobre pokazanie pani gornik zachwujac odpowiednia gre proporcji.

Pare elementow jest juz zaczetych, reszta to narazie buble. Ale to chyba widac:]

Ktore jest a piekną a ktore bestją to chyba jasne? :D

[ATTACH]29381[/ATTACH]

Aha i zapomnialbym:)

Technika ma byc nastepujaca:

Bestia 3d

Pani gornik 2d

otoczenie 3d

Mysle czy rozne inne smaczki tez nie beda 2d, ale to wyjdzie w praniu.

pozdro

• Odpowiedzi 21
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No dobra. Maly krok do przodu:)

Siedzialem, myslalem, troche sie konsultowalem i taka mam solucje na problem proporcji bohaterow. Pani gornik na pierwszym planie, Stoi w śladzie po ciezarowce, do tego dojda rozne elementy takie jak sterownia i schodki do niej, ktore napewno pomoga uwidocznic wielkosc tej bestii.

Koncept kadru:

[ATTACH]28971[/ATTACH]

Narzie na swiatlo i cala reszte niezwracajcie uwagi.. tylko relacja pani-ciezarowka:P

Co myslicie?

Napisano

hmmmmmm nie wiem czemu ale kopara wydaje mi sie za mała w porównaniu do bipeda, może to tylko takie moje wrażenie.

może powiększ samą koparke bo teraz nie ma za bardzo efektu potęgi tej masziny ;]

Napisano

dalsza walka z kadrem...:)

Wydaje mi sie ze jak dochodza powoli detale koparki to widac jej wielkosc.

hmm? Prosze o jakies propozycje. :confused:

[ATTACH]29245[/ATTACH]

Napisano

dokladnie takich jak moj to nie ma.. ale proporcje ma istniejacego WA-1200(na nim dosc mocno sie wzoruje). Ma okolo 4 metrow srednicy w kolach!! :D:D

dla przypomnienia:p :p

[ATTACH]29247[/ATTACH]

thx za komenty:)

Napisano

No wlasnie ta noga mnie denerwuje ze jest taka dluga.. postaram sie jakosc zaklamac ta perspektywe.. Wczoraj usiadlem na chwile do pracy nad ziemia i tym nieszczesnym sladem opony. Ale nie wiem czy to nie przerasta moich mozliwosci:P

Straszna babranina z tym bedzie i nie wiem czy z tego nie zrezygnuje.. Ale jeszcze pomysle moze znajde jakis lepszy sposob.

pozdro

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności