wooka Napisano 10 Styczeń 2006 Napisano 10 Styczeń 2006 Dlugo zwlekalem z udzialem w bitwie, bo nie wiem czy bede mial czas, i chec.. Ale ze chec sie znalazla.. o to jestem:):) Przewazajacy wplyw na wybór tematu miala moja spontaniczna fascynacja (jakies ostatnie 3 dni) wielkimi pojazdami gorniczymi. Scena bedzie przedstawiac pogromny pojazd z rownie ogromna łycha. Oraz seksowna pania gornik:D:D w skapym odzieniu rodem z teledyku Benny Benassiego:D. narazie takie probne walki z kadrem gdyz ogrom ciezarowki utrudnia dobre pokazanie pani gornik zachwujac odpowiednia gre proporcji. Pare elementow jest juz zaczetych, reszta to narazie buble. Ale to chyba widac:] Ktore jest a piekną a ktore bestją to chyba jasne? :D [ATTACH]29381[/ATTACH] Aha i zapomnialbym:) Technika ma byc nastepujaca: Bestia 3d Pani gornik 2d otoczenie 3d Mysle czy rozne inne smaczki tez nie beda 2d, ale to wyjdzie w praniu. pozdro
Shogun 3D Napisano 10 Styczeń 2006 Napisano 10 Styczeń 2006 Ukash, trzymam kciuki, już mi sie podoba. Tylko nie skop, bo na razie wygląda i zapowiada się dobrze. Witam w bitwie, powodzenia!
Leru Napisano 10 Styczeń 2006 Napisano 10 Styczeń 2006 -Ukash- -> witam w Bitwie i powodzenia życzę :)
arturros Napisano 10 Styczeń 2006 Napisano 10 Styczeń 2006 jaaaa zawsze chcialem sie takim powozic;D powodzenia;)
wooka Napisano 11 Styczeń 2006 Autor Napisano 11 Styczeń 2006 No dobra. Maly krok do przodu:) Siedzialem, myslalem, troche sie konsultowalem i taka mam solucje na problem proporcji bohaterow. Pani gornik na pierwszym planie, Stoi w śladzie po ciezarowce, do tego dojda rozne elementy takie jak sterownia i schodki do niej, ktore napewno pomoga uwidocznic wielkosc tej bestii. Koncept kadru: [ATTACH]28971[/ATTACH] Narzie na swiatlo i cala reszte niezwracajcie uwagi.. tylko relacja pani-ciezarowka:P Co myslicie?
chudy Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 hmmmmmm nie wiem czemu ale kopara wydaje mi sie za mała w porównaniu do bipeda, może to tylko takie moje wrażenie. może powiększ samą koparke bo teraz nie ma za bardzo efektu potęgi tej masziny ;]
wooka Napisano 17 Styczeń 2006 Autor Napisano 17 Styczeń 2006 dalsza walka z kadrem...:) Wydaje mi sie ze jak dochodza powoli detale koparki to widac jej wielkosc. hmm? Prosze o jakies propozycje. :confused: [ATTACH]29245[/ATTACH]
lolipop Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 fajnie wyglada.kadr bardzo mi sie podoba.i laska i bestia dobrze wyeksponowane.ten spychacz(?) jest ogromny!!..sa takie w rzeczywistosci?
Remedy Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 Proponuję robić dalej bo nieźle idzie ;) Powodzenia.
wooka Napisano 17 Styczeń 2006 Autor Napisano 17 Styczeń 2006 dokladnie takich jak moj to nie ma.. ale proporcje ma istniejacego WA-1200(na nim dosc mocno sie wzoruje). Ma okolo 4 metrow srednicy w kolach!! :D:D dla przypomnienia:p :p [ATTACH]29247[/ATTACH] thx za komenty:)
OMAM Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 Kadr, pomysł, wszystko jak najbardziej super.Czekam na dalsze smaczki z pracy. Powodzenia
wooka Napisano 19 Styczeń 2006 Autor Napisano 19 Styczeń 2006 Pierwsze zarysy babeczki. [ATTACH]29382[/ATTACH] i szkic [ATTACH]29383[/ATTACH] Dzis wezme sie troche za otoczenie
Nezz Napisano 19 Styczeń 2006 Napisano 19 Styczeń 2006 normalnie bomba , gratuluje , musisz to skonczyc :D
Baldack Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 ta jedna naoga wydaje sie jednak troszeke za dlugaaaa...wiem wiem perespektywa itd. ale noge musisz ja poprawic.
polka dot Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 ma niezaciekawą twarz, noga po lewej w okolicach kostki zdecydowanie za wąska :)
wooka Napisano 20 Styczeń 2006 Autor Napisano 20 Styczeń 2006 No wlasnie ta noga mnie denerwuje ze jest taka dluga.. postaram sie jakosc zaklamac ta perspektywe.. Wczoraj usiadlem na chwile do pracy nad ziemia i tym nieszczesnym sladem opony. Ale nie wiem czy to nie przerasta moich mozliwosci:P Straszna babranina z tym bedzie i nie wiem czy z tego nie zrezygnuje.. Ale jeszcze pomysle moze znajde jakis lepszy sposob. pozdro
lolipop Napisano 14 Marzec 2006 Napisano 14 Marzec 2006 szkoda ze nie ukonczyles pracy.jak dla mnie swietny pomysl i kompozycja.
Rekomendowane odpowiedzi