Napisano 10 Styczeń 200619 l Dlugo zwlekalem z udzialem w bitwie, bo nie wiem czy bede mial czas, i chec.. Ale ze chec sie znalazla.. o to jestem:):) Przewazajacy wplyw na wybór tematu miala moja spontaniczna fascynacja (jakies ostatnie 3 dni) wielkimi pojazdami gorniczymi. Scena bedzie przedstawiac pogromny pojazd z rownie ogromna łycha. Oraz seksowna pania gornik:D:D w skapym odzieniu rodem z teledyku Benny Benassiego:D. narazie takie probne walki z kadrem gdyz ogrom ciezarowki utrudnia dobre pokazanie pani gornik zachwujac odpowiednia gre proporcji. Pare elementow jest juz zaczetych, reszta to narazie buble. Ale to chyba widac:] Ktore jest a piekną a ktore bestją to chyba jasne? :D [ATTACH]29381[/ATTACH] Aha i zapomnialbym:) Technika ma byc nastepujaca: Bestia 3d Pani gornik 2d otoczenie 3d Mysle czy rozne inne smaczki tez nie beda 2d, ale to wyjdzie w praniu. pozdro
Napisano 10 Styczeń 200619 l Ukash, trzymam kciuki, już mi sie podoba. Tylko nie skop, bo na razie wygląda i zapowiada się dobrze. Witam w bitwie, powodzenia!
Napisano 11 Styczeń 200619 l Autor No dobra. Maly krok do przodu:) Siedzialem, myslalem, troche sie konsultowalem i taka mam solucje na problem proporcji bohaterow. Pani gornik na pierwszym planie, Stoi w śladzie po ciezarowce, do tego dojda rozne elementy takie jak sterownia i schodki do niej, ktore napewno pomoga uwidocznic wielkosc tej bestii. Koncept kadru: [ATTACH]28971[/ATTACH] Narzie na swiatlo i cala reszte niezwracajcie uwagi.. tylko relacja pani-ciezarowka:P Co myslicie?
Napisano 13 Styczeń 200619 l hmmmmmm nie wiem czemu ale kopara wydaje mi sie za mała w porównaniu do bipeda, może to tylko takie moje wrażenie. może powiększ samą koparke bo teraz nie ma za bardzo efektu potęgi tej masziny ;]
Napisano 17 Styczeń 200619 l Autor dalsza walka z kadrem...:) Wydaje mi sie ze jak dochodza powoli detale koparki to widac jej wielkosc. hmm? Prosze o jakies propozycje. :confused: [ATTACH]29245[/ATTACH]
Napisano 17 Styczeń 200619 l fajnie wyglada.kadr bardzo mi sie podoba.i laska i bestia dobrze wyeksponowane.ten spychacz(?) jest ogromny!!..sa takie w rzeczywistosci?
Napisano 17 Styczeń 200619 l Autor dokladnie takich jak moj to nie ma.. ale proporcje ma istniejacego WA-1200(na nim dosc mocno sie wzoruje). Ma okolo 4 metrow srednicy w kolach!! :D:D dla przypomnienia:p :p [ATTACH]29247[/ATTACH] thx za komenty:)
Napisano 17 Styczeń 200619 l Kadr, pomysł, wszystko jak najbardziej super.Czekam na dalsze smaczki z pracy. Powodzenia
Napisano 19 Styczeń 200619 l Autor Pierwsze zarysy babeczki. [ATTACH]29382[/ATTACH] i szkic [ATTACH]29383[/ATTACH] Dzis wezme sie troche za otoczenie
Napisano 20 Styczeń 200619 l ta jedna naoga wydaje sie jednak troszeke za dlugaaaa...wiem wiem perespektywa itd. ale noge musisz ja poprawic.
Napisano 20 Styczeń 200619 l ma niezaciekawą twarz, noga po lewej w okolicach kostki zdecydowanie za wąska :)
Napisano 20 Styczeń 200619 l Autor No wlasnie ta noga mnie denerwuje ze jest taka dluga.. postaram sie jakosc zaklamac ta perspektywe.. Wczoraj usiadlem na chwile do pracy nad ziemia i tym nieszczesnym sladem opony. Ale nie wiem czy to nie przerasta moich mozliwosci:P Straszna babranina z tym bedzie i nie wiem czy z tego nie zrezygnuje.. Ale jeszcze pomysle moze znajde jakis lepszy sposob. pozdro