Busiu Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 Zapraszamy na forum graficzne poswięcone różnym softom do 3d i 2d oraz montarzu. http://WWW.ADB.XIT.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 extra, ale 1 pytanie: po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 a powinno się pisać montaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 a co tam oferujecie ? i co tam bedzie niespotykanego gdzie indziej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 no byłem tam właśnie , czy to mozliwe ze, żeby gdziekolwiek wejść trzeba sie zarejestrować??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 oprawa graficzna raczej straszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 mnie bardziej straszy , gdy musze sie gdzies rejestrować nie wiedząc co jest w środku. Minus Panowie za to ! baaardzo duzy minus :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 18 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2006 Kannu i reszta... to domyślcie sie dlaczego trzeba sie rejestrowac... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 Myślę, myślę i nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 Kannu i reszta... to domyślcie sie dlaczego trzeba sie rejestrowac... :> bauahh lepiej nie :D Poza tym jest max3d i inne podobne dobre fora wiec nie ma zabardzo sensu tego powtarzac, musisz dac tam takie cos zeby kazdy chcial to oglądac, jednym słowem oryginalny pomysł ! Ktorego brakuje na twoim forum. Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 Kannu i reszta... to domyślcie sie dlaczego trzeba sie rejestrowac... :> racja racja :D hc--> napewno nie ma tego co jest tam tutaj ani na forum3d uwiez mi :D choc napewno niektorzy by chcieli ;) :P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 jeee zarejstrowalem sie bo byłem bardzo ciekwy co jest takiego na tym forum, no i.... jestem zaskoczony ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 Kannu i reszta... to domyślcie sie dlaczego trzeba sie rejestrowac... :> kurcze, naprawde nie wiem . prosty jestem. Ale ważne jest to , że jest jakiśsens i cel tego ! :) A teraz podpowiedz mi prosze po co sie tam rejestruje :) pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 heheh, troche mnie zaciekawiliście :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 jest tam nawet 3 naszych foumowiczów zarejstrowanych :] ale tak naprawde to to forum daleko nie zajedzie, dzięki temu co tam sie dzieje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 hc--> napewno nie ma tego co jest tam tutaj ani na forum3d uwiez mi :D choc napewno niektorzy by chcieli ;) :P heh nielot opowiedz jak tam jest i czy warto ! No i co to za tajemnice z tym rejestrowaniem sie ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 bardziej oryginalne fora upadały ;] drabinka działów straszy, w środkupewnie nic nie ma, więc i rejestrować się po co nie ma następne profesjonalne przedsięwzięcie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 Salv: mówisz o CG LORE? czy Drak CG? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 sam nie wiem które było oryginalniejsze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 CG Lore miało szansę, miało ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 nadal ma. zawsze można zrobić reaktywację. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 21 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2006 Sory jesli niespodobało wam sie cos.. całe forum jest "świerze" i przerabiamy je jeszcze... pomysł z dotępem tylko dla zarejestrowanych użytkowników był zły. Teraz wszystko jest odblokowane oprócz Cukierni... ale to wiadomo, niema nic za darmo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 CG Lore miało szansę, miało ;-) buahhahahaha jasne :):):):):):):):) ostatnio to znalazlem i tez juz raczej padlo http://members.lycos.co.uk/kolegaalek/index.php?sid=4dd14b89af34c3284fcbe7dd491babdd nie wspomne o dark cg :D to padalo 2 razy i jak zwykle przez malefatala :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 21 Maj 2006 Autor Share Napisano 21 Maj 2006 NA http://www.adb.xit.pl bedzie skromna bitwa... wszystkich zapraszamy do wzięcia udziału. http://adb.byethost5.com/index.php?showtopic=328&pid=1284&st=18entry1284 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Co do waszego forum i głosów na naszym, które zarzucały, że mod'owie wykorzystują swoją pozycje: Uwaga cytat, pisze hcpiter: bauahahhaahhahaha hahah heheheheh lol Kto jak kto ale Tweety mogłby wam duzo powiedzieć o logach, kolorach i ich tworzeniu ! Poza tym jaki to jest kolor jak nie odcien szarego ?! Moze czerwony ?! ?Buahahaha poza tym jakie to są loga ktore sobą nic nie prezentują tylko jakis napis?! Weźcie dopasujcie najpierw dobrze kolory fora a pozniej robcie jakies konkursy bo to nie ma najmniejszego sensu, i tak bedzie zmienione wraz z kolorami. A na to dopisek admina, na którego post była to odpowiedź: /-- graFFiT --\ widze następny palant ktory kolorow nie rozroznia (jakbys to powiedzial - "BUAHAHAHAHA") litosci.... zal serce sciska ... /10+ No chyba moderator powienien sobą jakiś poziom prezentować, bo z taką załogą to bedziecie mieli tam kółko wzajemnej adoracji modów po miesiącu, nie dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 streaker: to już w sumie nieaktualne. mod poprzepraszał i od tamtego czasu jest spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi