thirdeye Napisano 6 Luty 2006 Napisano 6 Luty 2006 Zajebista praca. Jak na razie jestes moim faworytem. Moim zdaniem - poza drobnymi poprawkami - skonczyc powinienes na wersji z 1 posta na tej stronie. Ma wszystko co powinna miec ilustracja. Fajny pomysł, kompozycje, fajne postacie, cieniowanie, fajnie pokazane mateiraly - po prostu perfect. Kombinowanie z kwadratowym ukladem strony albo mieczem wcisnietym na sile w reke niewiasty uwazam ze sa niepotrzebne.
maronski Napisano 7 Luty 2006 Autor Napisano 7 Luty 2006 Witam. Zapraszam na mały updacik. Dodałem trochę magii. JMTM - są snopy (dzięki) Marluk - taki mam styl , trochę ekspresji dodałem. Avenger - może otworzę. Thirdeye - Kwadrat przypadł mi do gustu (dzięki) Pozdrawiam. [/url]
Drakula Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 Te jajka ssa nieziemsko. Kompletnie nie pasuja. To tak, jakby mercedesa łatać blachą z konserwy :/ Pozbadz sie tego :P Reszta niemalze boska (chociaz glowa potwora nadal mi sie nie podoba :> ).
KatarzynaKoleta Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 Woo, trochę się tu pozmieniało. Piękna piękna :D Całoś wygląda naprawde imponująco
muody Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 błech. z "podziemnego" klimatu zmienilo sie w jeden wielki cukierek... te jasne plamki w gigantycznym rozmiarze i ilosci, wielkanocne jajka po bokach... fajny plan z tymi "normalnymi" jajkami wbitymi w pajeczyne na gorze... takie milo podswietlane i pasujace.. moze po prostu wzbogacic sciany o nowe ksztalty w roznych miejscach, zamiast dodawac cos z innego kosmosu?
Drakula Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 czasem wartio sobie jednak odpuscic... Nie wypracowuj sobie stylu na sile.
maronski Napisano 7 Luty 2006 Autor Napisano 7 Luty 2006 Myślę, że skończyłem już pracę więc: na tę chwilę jest to wersja ostateczna. Bitwa pochłania masę czasu. Nie potrafię tworzyć nic innego poza konkursem. Jak wyrobię się z innymi sprawami - może podkręcę to i tamto. Pozdrawiam wszystkich! Powodzenia.
misiekhc Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 wiesz, od pewnego momentu ta praca zaczela sie psuc, jest potowrnie przerysowana, moim zdaniem powinienes sie cofnac o pare krokow i przemyslec, szczegolnie nie podobaja mnie sie te swiecidelka kompletnie nie w temacie
Remedy Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 Moim zdaniem ma niepowtarzalny klimat i styl. Bardzo miłe dla oka.
jaras Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 bardzo ciekawa praca - widać że napracowałeś przy tym solidnie, jeżeli chodzi o mnie to pozbył bym się kolorów fioletowo/różowych ale to tylko moje odczucie :) pozdrawiam i gratuluję ukończenia !
ofca Napisano 8 Luty 2006 Napisano 8 Luty 2006 nie no praca ok tylko te jajka nie pasuja klimatem do reszty pracy... hihi mam nowa tapete :D cheers
Shogun 3D Napisano 8 Luty 2006 Napisano 8 Luty 2006 Mnie ta praca podoba sie bardzo. Co prawda te obłe jajowate elementy biezbyt tu pasują, ale nie aż na tyle, by psuć cały efekt. poza tym ich obecność odróżnia Twoją twórczośc od dzieł Beksińskiego.
Gość spokojny Napisano 8 Luty 2006 Napisano 8 Luty 2006 Żadko sie zgadzam z Deusem, ale w tym przypadku ma racje. Praca co prawda wyglada efektownie i slicznie lecz mam takie odczucie ze te całe efekty w pewien sposób odsówaja uwage ogladajacego od ,,pieknej i bestii". Praca naprawde jest dopieszczona ale całe te efekty niszcza klimat który wczesniej budowałes... Ale zrobisz jak zechcesz. Życze powodzenia w konkursie.
maronski Napisano 8 Luty 2006 Autor Napisano 8 Luty 2006 Witam i dzięki dla wszystkich. Na razie nie mam czasu na dokończenie ale chyba to zrobię. Dałem end ponieważ wiele się w pracy już nie zmieni. Została tylko kosmetyka. Nieskończona praca za bardzo mnie ostatnio przyciągała i byłem od niej uzależniony. Postaram się nie oglądać jej jakiś czas to wtedy może wpadnę na coś nowego i zobaczę to wszystko z innej perspektywy.Teraz maluję obraz olejem jak go skończę i zostanie trochę czasu przysiądę znów do Bestyjki. Pozdrawiam.
maronski Napisano 12 Luty 2006 Autor Napisano 12 Luty 2006 witam. Postanowiłem posłuchać rad i cofnąć się o parę kroków i zmienić format.
_kzk Napisano 13 Luty 2006 Napisano 13 Luty 2006 baaardzo dobre! : ) podoba mi się ta jaskinia, świetny efekt z pajęczynami, z tym że na dole jakoś pusto... nie wiem, moze kilka dodatkowych jaj, posklejanych pajeczyn or sth wypelnilo by podloge bo jak narazie troszke sie odcina od reszty - ale to tylko moje gadanie ; )
maronski Napisano 14 Luty 2006 Autor Napisano 14 Luty 2006 mały apdejt na mieczyku i kilka rozmyć. Lekka zmiana w odcieniu i jaskrawości.
Eyescream Napisano 14 Luty 2006 Napisano 14 Luty 2006 Moim zdaniem lepsze były pajęczyny odchodzące ze ścian i przyklejone do potworka w poprzedniej wersji,teraz jest płasko, wygląda jakby ta ściana z tyłu prawie na niego wchodziła.(sorki za tak długie zdanie :P) Tak to bardzo fajnie.Powodzenia :P
maronski Napisano 15 Luty 2006 Autor Napisano 15 Luty 2006 Poprawiłem - rękę z mieczem (faktycznie dziwnie go trzymała) podniosłem go wyżej. - zmieniłem nos bestii - lewą nogę bestii. wyjaśnienie jaja na dole: daje równowagę obrazkowi. Nadzieję na nieśmiertelność bestii. Pozdrówka.
Jonasz_Real Napisano 15 Luty 2006 Napisano 15 Luty 2006 Spoko, ale nie tak do konca, te pajęczyny które są nad bestią są one za sztuczne, zbyt przyciągają uwagę. Są one jak Bump'u, mało plastyczne. Górna połowa jest przecudna, jeśli chodzi o pajęczyny. Kobieta zas jest trochę osobno namalowana, nie czuję obecnosci z bestią. Ale spoko, to tylko moje zdanie. Nie sugeruj się :) Pozdrawiam, To fakt nosek ma sliszny :D
maronski Napisano 16 Luty 2006 Autor Napisano 16 Luty 2006 Mam prośbę o skomentowanie czy obrazek nie jest za ciemny. Nie ufam mojemu monitorowi. Oglądałem na innym i było za ciemno. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
KatarzynaKoleta Napisano 16 Luty 2006 Napisano 16 Luty 2006 Wg mojego monita wszystko jest oki. Ale to jeszcze zależy co chcesz osiągnąc, jaki klimat. Jest dosć mrocznie, ale widać scenę, ogólnie klimatycznie.
rowr Napisano 16 Luty 2006 Napisano 16 Luty 2006 ehhh piekna pracka...ale ten miecz dalej mi jakos nie pasi ...moze lekko do gory byl by lepszy... ale moze mi sie tylko wydawac...
maronski Napisano 17 Luty 2006 Autor Napisano 17 Luty 2006 Wstawiłem ramę nie wiem czy to dobry pomysł ale mi się podoba. Zakończyłem i to jest finał mojej pracy. Pozdrawiam wszystkich.
KatarzynaKoleta Napisano 17 Luty 2006 Napisano 17 Luty 2006 A może ramkę w nieco innym kolorze? Zajefajna ta rama, ty to masz łeb, no!
maronski Napisano 17 Luty 2006 Autor Napisano 17 Luty 2006 dzięki Kasiu. próbowałem złotą srebrną i taka drewniana mi przypasiła
misiekhc Napisano 17 Luty 2006 Napisano 17 Luty 2006 podoba mnie sie jak to rozegrales, dobze ze wywaliles te jajka kolorowe, teraz jest super, tylko troche za czarno na moje oko
Drakula Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 ramka jest be :/ Nie rozumiem czemu wszyscy wstawiaja ramki w swoje prace... przeciez to jakies taki... nienaturalne :| ale reszta swietna :D
Marluk Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 Już raz się wypowiadałem na temat tej pracy i to podtrzymuję. Najmocniejszym jej punktem jest aspekt techniczny-widać, ze nie od wczoraj siedzisz w grafice, rysunku i jest to niewątpliwie jedna z najlepiej zrobionych technicznie tutaj prac -poza takimi pierołami jak dłoń panienki:mad: jest dobrze. Jednak sama kompozycja i merytoryka trąci mi o banał lub nawet kicz (ale to zmora większości prac) i niespecjalnie mi się podoba.
slizgi Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 hmm ... pajeczyna na glowie oraz karku/szyji potwora jest wrecz okropna, i sprawia wrazenie jakby byla zrobiona filtrem wypuklajacym, oswietlenie potworka nie teges, mala rada na przyszlosc pajeczyny nie cieniuj bo wtedy wychodzi gruba jak sznur, nie podoba mi sie kciuk przy lewej rece potwora, wyrasta z reki nienaturalnie... kobitka najfajniej wyszla, choc ja bym dal jej w lape sztylet, bo jak na taka raczke taka filignanowa pani przeszlo metrowy mieczyk ot tak sobie ? :) nandrolon brala?:) aha oko potworka na out... ogolem niejest zle ale jakos klimat nie teges. pozdrawiam i zycze powodzenia a i ta ramka jest hmm rozpraszajaca, dziala na minus
Grudzien Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 powiem szczeze ze nie sledzilem kazdego etapu pracy ale nie rozumiem tego miecza... chyba jest nie potrzebny
maronski Napisano 18 Luty 2006 Autor Napisano 18 Luty 2006 a no nie śledziłeś ale w pierwszym wątku jest napisane.
slizgi Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 po 1 primo, skoro nie potrafisz przyjmowac krytyki po co wystawiasz cos na forum...? nie no ja rozumiem ze ja Dusso nie jestem, ale jakies pojecie mam... a nawet jakbym nie mial, mam prawo wyrazic wlasna SUBIEKTYWNA opinie, i mozesz sie z nia nie zgodzic, ale nie podchodzic z pogarda ( ...powiedział dresik.) jak do gówna za przeproszeniem. po 2 nie jestem dresem, nie sugeruj sie awatarem bo to kolorystyczna manipulacja (co pewnie zauwazyles? wkoncu juz jakis czas podobno zajmujesz sie grafika), nie "uzywam" dresow wole ze tak powiem "glany"... za to z Twojej "odpowiedzi" mozna wiecej wywnioskowac niz z mojego avatara. EOT
chudy Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 co ona robi tej bestii, że ma taką dziwną mine?? :P no praca mi sie bardzo podoba, musze przyznać, że nawet ramka ładna, ale ja na twoim miejscu bym z niej zrezygnował, tak troche pocztówkowo z tą ramą ;] o albo jak karty do zbierania :] pozdrawiam edit: aha i o co chodzi z tym jajem na pierwszym planie
maronski Napisano 19 Luty 2006 Autor Napisano 19 Luty 2006 no i właśnie o to chodzi ... żeby pomyśleć.
Gość spokojny Napisano 20 Luty 2006 Napisano 20 Luty 2006 Och, moje słabe serce! ;) Praca naprawde robi wrażenie!!! Jak dla mnie minimum 3 miejsce w konkursie!
FrodoK Napisano 20 Luty 2006 Napisano 20 Luty 2006 co włażę w bitwe to jesteś na górze..grunt to dobra promocja ;) a trzeciego miejsca Ci nie życze bo nagrody odstają strasznie od dwóch pierwszych..pozdrawiam
maronski Napisano 23 Luty 2006 Autor Napisano 23 Luty 2006 w pierwszym poście wrzucam wersję ostateczną. Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia.
Rekomendowane odpowiedzi