Loozack Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 Boski modeling, ale kiedy Ty w końcu wybierzesz takie auto, które mi też się spodoba :D Pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 Super modelling - Prezes Wiktor jest pod wrazeniem i czeka na wiecej i wiecej i wiecej i reszta tez czeka ;P Dla mnie bomba!!! Atomowa hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 Witam!! widzisz loozack bzyku ci pozazdroscil i tez sie chce pochwalic ;) [joke] super sprawa z tym twoim modelingiem, tylko pokaz jakis render z maxa(??) (czyli mesha) bo tak to kiszka wyglada :, a te piekne gladkie powierzchnie na szarym modelu bajka ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2006 nielot co ty myslisz ze mi sie chce bawic i ze mam czas nato zeby meshowac teraz to co jest i potem robic to samo jak wszystko pokoncze a zostalo jeszcze naprawde wiele czyli jak skoncze to przeniose to do maxa narazie jedynie rhino bedzie ps. loozack moze nigdy niewiem :D a moze sie uda trafic na taki ktory mi i tobie sie podoba choc ostatnio ogladalem niechcacy jak to sie nazywa vmax i kolesie pojechali pontiaca solstice i tu jest to kwestia gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 czekalem ;] to juz nie to co na poczatku ale tez cos :D szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 super... czekam na update'y... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 no w końcu coś się tu ruszyło ale jaki inni chcę więcej bo model super jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 To juz staje sie nudne:P Ciagle gladko rowno i poprawnie. Zrob jakis blad w koncu a nie tak dolujesz wszystkich w okol:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 30 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2006 oj braki czasu daja popalic ale cos tam wydlubalem nowego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 Co ja mogę napisać, wypas jest. :) Robię się mały jak kropka na końcu tego zdania jak się na to patrzę. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 Super mi sie bardzo podoba to co robisz, bezbłędna dłubanina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 WitaM!! wkoncu cos dales ;) robisz go w studio tools czy rhino?? bardzo fajnie :) jak zwykle choc szkoda ze nie renderek z maxa :( pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 Mi to wyglada na studiotools... Praca full wypas :) Ja tez sie tak naucze... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 30 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2006 TNx ale nielot wiktor toz to widac ze dalej robie w rhino w ST jedynie zaczalem i zrobilem bryle nadwozia, a nielot towja upierdliwosc niezna granic :D nigdy nei renderuje zanim nie skoncze wszystkiego co jest do tego potrzebne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 coś mi tam nie pasuje w górnej części maski ale moge sie mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 [...] nigdy nei renderuje zanim nie skoncze wszystkiego co jest do tego potrzebne :PKhem, khem. ;) Kłamczuszek. :D http://www.max3d.pl/forum/showpost.php?p=119270&postcount=72 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 30 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2006 RA-> no widzisz ludzie sie zmieniają :P hihi jeden raz to zrobilem i chyba tylko przy meganie bawilem sie power translatorem i to dlatego chyba dodam :D hindus-> z maską nie kumam jest gladka jak pupcia dziecka a pewnie nawet bardziej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 jak to dobrze, że jest taki ktoś kto zawsze w odpowiednim czasie wgniecie mnie w ziemię ;]. dzięki bzyku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 31 Lipiec 2006 Share Napisano 31 Lipiec 2006 no pięknie Bzyku pięknie, fajnie, że ciągniesz to dalej :) potrafisz człowieka podbudować :P aż wstyd się pokazywać ze swoimi pracami:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deviator Napisano 31 Lipiec 2006 Share Napisano 31 Lipiec 2006 Kurde, skąd ludziska mają tyle kapuchy, żeby kupować AutodeskST do zabawy...Szukam innej roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Lipiec 2006 Share Napisano 31 Lipiec 2006 Bzyku nie wiem - tzn wierze na słowo ale cos dziwnie wyglada - może przez ten screen. Deviator - nie wiem jak bzyku ale z pomocy dla powodzian też mozna kupic cos do 3d XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi