Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Boski modeling, ale kiedy Ty w końcu wybierzesz takie auto, które mi też się spodoba :D

Pozdrawiam ;)

• Odpowiedzi 70
  • Wyświetleń 25,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam!! widzisz loozack bzyku ci pozazdroscil i tez sie chce pochwalic ;) [joke] super sprawa z tym twoim modelingiem, tylko pokaz jakis render z maxa(??) (czyli mesha) bo tak to kiszka wyglada :, a te piekne gladkie powierzchnie na szarym modelu bajka ;) pozdro

Napisano
  • Autor

nielot co ty myslisz ze mi sie chce bawic i ze mam czas nato zeby meshowac teraz to co jest i potem robic to samo jak wszystko pokoncze a zostalo jeszcze naprawde wiele czyli jak skoncze to przeniose to do maxa narazie jedynie rhino bedzie

ps. loozack moze nigdy niewiem :D a moze sie uda trafic na taki ktory mi i tobie sie podoba choc ostatnio ogladalem niechcacy jak to sie nazywa vmax i kolesie pojechali pontiaca solstice i tu jest to kwestia gustu

Napisano
  • Autor

oj braki czasu daja popalic ale cos tam wydlubalem nowego :)

bemka4vc0.jpg

bemka3qp4.jpg

bemkagy8.jpg

bemka2rc3.jpg

Napisano

Co ja mogę napisać, wypas jest. :)

Robię się mały jak kropka na końcu tego zdania jak się na to patrzę. ;)

Napisano

Super mi sie bardzo podoba to co robisz, bezbłędna dłubanina.

Napisano

WitaM!!

wkoncu cos dales ;)

robisz go w studio tools czy rhino??

bardzo fajnie :) jak zwykle

choc szkoda ze nie renderek z maxa :(

pozdro

Napisano
  • Autor

TNx

ale nielot wiktor toz to widac ze dalej robie w rhino w ST jedynie zaczalem i zrobilem bryle nadwozia, a nielot towja upierdliwosc niezna granic :D nigdy nei renderuje zanim nie skoncze wszystkiego co jest do tego potrzebne :P

Napisano
  • Autor

RA-> no widzisz ludzie sie zmieniają :P hihi jeden raz to zrobilem i chyba tylko przy meganie bawilem sie power translatorem i to dlatego chyba dodam :D

hindus-> z maską nie kumam jest gladka jak pupcia dziecka a pewnie nawet bardziej :D

Napisano

jak to dobrze, że jest taki ktoś kto zawsze w odpowiednim czasie wgniecie mnie w ziemię ;]. dzięki bzyku :P

Napisano

no pięknie Bzyku pięknie, fajnie, że ciągniesz to dalej :)

potrafisz człowieka podbudować :P aż wstyd się pokazywać ze swoimi pracami:P

Napisano

Kurde, skąd ludziska mają tyle kapuchy, żeby kupować AutodeskST do zabawy...Szukam innej roboty.

Napisano

Bzyku nie wiem - tzn wierze na słowo ale cos dziwnie wyglada - może przez ten screen.

Deviator - nie wiem jak bzyku ale z pomocy dla powodzian też mozna kupic cos do 3d XD