Napisano 5 Czerwiec 200618 l Boski modeling, ale kiedy Ty w końcu wybierzesz takie auto, które mi też się spodoba :D Pozdrawiam ;)
Napisano 5 Czerwiec 200618 l Super modelling - Prezes Wiktor jest pod wrazeniem i czeka na wiecej i wiecej i wiecej i reszta tez czeka ;P Dla mnie bomba!!! Atomowa hehe
Napisano 5 Czerwiec 200618 l Witam!! widzisz loozack bzyku ci pozazdroscil i tez sie chce pochwalic ;) [joke] super sprawa z tym twoim modelingiem, tylko pokaz jakis render z maxa(??) (czyli mesha) bo tak to kiszka wyglada :, a te piekne gladkie powierzchnie na szarym modelu bajka ;) pozdro
Napisano 5 Czerwiec 200618 l Autor nielot co ty myslisz ze mi sie chce bawic i ze mam czas nato zeby meshowac teraz to co jest i potem robic to samo jak wszystko pokoncze a zostalo jeszcze naprawde wiele czyli jak skoncze to przeniose to do maxa narazie jedynie rhino bedzie ps. loozack moze nigdy niewiem :D a moze sie uda trafic na taki ktory mi i tobie sie podoba choc ostatnio ogladalem niechcacy jak to sie nazywa vmax i kolesie pojechali pontiaca solstice i tu jest to kwestia gustu
Napisano 5 Czerwiec 200618 l no w końcu coś się tu ruszyło ale jaki inni chcę więcej bo model super jest
Napisano 5 Czerwiec 200618 l To juz staje sie nudne:P Ciagle gladko rowno i poprawnie. Zrob jakis blad w koncu a nie tak dolujesz wszystkich w okol:P
Napisano 30 Lipiec 200618 l Co ja mogę napisać, wypas jest. :) Robię się mały jak kropka na końcu tego zdania jak się na to patrzę. ;)
Napisano 30 Lipiec 200618 l WitaM!! wkoncu cos dales ;) robisz go w studio tools czy rhino?? bardzo fajnie :) jak zwykle choc szkoda ze nie renderek z maxa :( pozdro
Napisano 30 Lipiec 200618 l Mi to wyglada na studiotools... Praca full wypas :) Ja tez sie tak naucze... ;P
Napisano 30 Lipiec 200618 l Autor TNx ale nielot wiktor toz to widac ze dalej robie w rhino w ST jedynie zaczalem i zrobilem bryle nadwozia, a nielot towja upierdliwosc niezna granic :D nigdy nei renderuje zanim nie skoncze wszystkiego co jest do tego potrzebne :P
Napisano 30 Lipiec 200618 l [...] nigdy nei renderuje zanim nie skoncze wszystkiego co jest do tego potrzebne :PKhem, khem. ;) Kłamczuszek. :D http://www.max3d.pl/forum/showpost.php?p=119270&postcount=72
Napisano 30 Lipiec 200618 l Autor RA-> no widzisz ludzie sie zmieniają :P hihi jeden raz to zrobilem i chyba tylko przy meganie bawilem sie power translatorem i to dlatego chyba dodam :D hindus-> z maską nie kumam jest gladka jak pupcia dziecka a pewnie nawet bardziej :D
Napisano 30 Lipiec 200618 l jak to dobrze, że jest taki ktoś kto zawsze w odpowiednim czasie wgniecie mnie w ziemię ;]. dzięki bzyku :P
Napisano 31 Lipiec 200618 l no pięknie Bzyku pięknie, fajnie, że ciągniesz to dalej :) potrafisz człowieka podbudować :P aż wstyd się pokazywać ze swoimi pracami:P
Napisano 31 Lipiec 200618 l Kurde, skąd ludziska mają tyle kapuchy, żeby kupować AutodeskST do zabawy...Szukam innej roboty.
Napisano 31 Lipiec 200618 l Bzyku nie wiem - tzn wierze na słowo ale cos dziwnie wyglada - może przez ten screen. Deviator - nie wiem jak bzyku ale z pomocy dla powodzian też mozna kupic cos do 3d XD