Napisano 8 Kwiecień 200618 l Hej Zacząłem sobie dziergać pierwszą moją komórkę w Rhino. Model jak widać trudny nie jest, więc czysta rekreacja. ;) Na koniec chcę zrobić animację kilkusekundową, typu reklamówka w TV, ale jak znam życie plan spali na panewce. Grunt, to optymizm. :] Na chwilę obecną mam to: Komentujcie, linczujcie itp. itd. :) pozdrawiam
Napisano 8 Kwiecień 200618 l Widzę, że narazie sama obudowa ? Nie widziałem tego telefonu na żywca ale twój model bardzo mi się podoba.
Napisano 8 Kwiecień 200618 l prosciutki chodz powiem ze przyjemny z designu - poczekamy zobaczymy - praktycznie najwazniejszy bedzie render wiec odnosnie modelu za wiele powiedziec sie nie da - idziesz w dobrą strone. Tyle - nie bede cie zbytnio chwalił bo swój staż już masz na forum i nie wypada - pozdrawiam. ;)
Napisano 8 Kwiecień 200618 l czekam na więcej...bardzo przyjemny surf na ostatnim renderze :) Pozdrawiam.
Napisano 8 Kwiecień 200618 l ponad 2500 na karku a temat zły ;] co do modelu to fajny sobie wybrałes ;] narazie wychodzi ładnie
Napisano 8 Kwiecień 200618 l Autor heh, to pewnie przez ten ból głowy. :) Dzięki wielkie za posty. pozdrawiam
Napisano 8 Kwiecień 200618 l możesz powiedzieć jak zrobiłeś te gładkie przejścia z trzeciego załącznika ?
Napisano 9 Kwiecień 200618 l wow ladnie jedziesz...szczegolnie te osttanie surfy zasluguja na pochwale:)
Napisano 9 Kwiecień 200618 l jako że ciężko spieprzyć model w nurbsach (co nie znaczy że łatwo jest go zrobić :P ) poczekam na konkrety - shadery , kompozycja , studio. model ładny. Pozdrawiam.
Napisano 9 Kwiecień 200618 l Autor Georgas http://www.mobile-review.com Dzięki wszystkim za odrobinę prozy. :) pozdrawiam
Napisano 10 Kwiecień 200618 l RA - SUPER Ja jakoś probowałem NURBSami i niezbyt mi sie podobaly. TO sie lubi albo nie po prostu :P
Napisano 10 Kwiecień 200618 l Tak jak chveti napisał :] ja tam czekam na render - to dopiero pokaże czy jesteś dobry czy nie :P
Napisano 10 Kwiecień 200618 l kome--> ty i noorbsowy zoltodziob to dwie rozne sprawy :D modelik bardzo przyjemny w maxie tez tak mozna robic..... ;P bardzo fajny renderek taki milutki :) pozdro
Napisano 10 Kwiecień 200618 l kome--> ty i noorbsowy zoltodziob to dwie rozne sprawy :?????????? :/ ;) No modelik spoko :) Tez poczekam na materiały :)
Napisano 10 Kwiecień 200618 l Bubu - chodzi o to że kome nie jest już zółtodziobem jakiego z siebie robi czasami dla niepoznaki chyba ;) Btw Rabarbar kiedy zamierzasz to renderowac i czym ? :)
Napisano 10 Kwiecień 200618 l Autor Moderator mnie od jakihś chwastów wyzywa, szczyty. ;) Render wiadomo czym. :] pozdrawiam
Napisano 10 Kwiecień 200618 l Bubu - a to takie buty - nie wiem nielot pewno w stanie nie trzezwosci przeglądał forum chodz kome edytował posta i do konca nei wiadomo co było wczesniej ;) Ra przeciez wiesz ze Ty jak mój brat - jakie chwasty jakie chwasty ;) Jakim ? Domniemam za maxwellem ;)
Napisano 10 Kwiecień 200618 l hehe :) ale narobilem bigosu :D nie mam pojecia jak to sie stalo ze sie pomyllilem ale dzisiaj calyczas jestem zakrecony np. szukalem komorki a mialem ja w kieszeni w spodniach :D sorki za wporwadzenie w blad hehe ale hindus tez nie zauwazly ;) pozdro
Napisano 10 Kwiecień 200618 l Autor hindus Zaskoczenie, ogólna konsternacja, zawód na twarzach, wiem, wiem. ;)
Napisano 10 Kwiecień 200618 l nielot - bo zrobiłes bigos :) RA(barbar) - dzieki ze napisałes kiedy mozemy sie spodziewac pierwszych renderów ;] szkoda ze vrayem - czemu nie maxwellem ?
Napisano 11 Kwiecień 200618 l Autor To by było za proste. ;) Jakoś nie trawię Maxwella. EDIT: Rendery... hmm, oby jak najszybciej. :)
Napisano 12 Kwiecień 200618 l Witam!! znowu pojawia sie nowi fani rhino ktorzy beda chcieli modelowac w nim a to wszystko twoja wina RA !! super model :) pozdro
Napisano 13 Kwiecień 200618 l Jak to dobrze że skopie Ci dupe na paintballu...jest za co ;) bardzo ładnie :)
Napisano 13 Kwiecień 200618 l gdzie dwoch sie bije trzeci korzysta ja wam obu skopie tyleczki :D ;) dawaj jakie upy bo ot sie tworzy ;)
Napisano 14 Kwiecień 200618 l modelik super ;) tak się zastanawiam czy w poly można też by taką czystość kształtów otrzymać... hm.. pozdro
Napisano 14 Kwiecień 200618 l :) zapomniałem dopisać: "ale są tacy kozacy na tym forum jak np loozack" ;) można gdzieś kupić koszulkę z podobizną loozacka z podpisem master of poly i na plecach podobizna RA z podpisem master of NERBS ? xD ;) ps: aha i ustrzelcie też ode mnie RA w paintballu ;) ale tak porządnie :) między oczy :D hyhy
Napisano 15 Kwiecień 200618 l można gdzieś kupić koszulkę z podobizną loozacka z podpisem master of poly i na plecach podobizna RA z podpisem master of NERBS ? xD ;) bylem pewny ze tytul nurbs master należy do bzyka RA -> świetnie ci idzie, pozdr
Napisano 15 Kwiecień 200618 l eee to tytul nurbs mastera nie nalezy do mnie ?? ide plakac ;( kiedry jakies rendery bo lekki ot sie tworzy :) pozdro
Napisano 15 Kwiecień 200618 l Autor Juzusicku, nurbs master dla mnie, jam nie godzien, tu Bzyku wiedzie prym. :) Nie robiłem nic od ostatniego update'u, nie miałem czasu, może dzisiaj coś dojdzie. Możliwe, że skończe, bo niewiele zostało. pozdrawiam
Napisano 15 Kwiecień 200618 l musimy kiedys zrobic współną prace - każdy po pół modelu i ja render w mw - zmarnujesz tylko model jesli potraktujesz go vrayem ;) kiedy beda te pierwsze testy shaderów ?
Napisano 15 Kwiecień 200618 l Autor Ja jeszcze nie mam ugruntowanego pomysłu na scenkę, shadery później. :) Coś chyba będzie ciężko z tym update'em dzisiaj.
Napisano 17 Kwiecień 200618 l hehe jeden robi cos w nurbsach i to juz standard i to juz standard ze 10 innym cieknie slina na nie:D...no a tak po za tym to sam jestem ciekaw shaderow bo wykonanie jest niczego sobie:)
Napisano 17 Kwiecień 200618 l domodeluj jeszcze taką tłoczoną foremke na telefon co dają przy zakupie, pudełko, ładowarke, instrukcje i masz juz fajną scenke:)
Napisano 17 Kwiecień 200618 l Autor Myślałem nad czymś takim AG, ale chyba zabraknie mi chęci i czasu na takie zabawy. :) Kto wie... Model dostał status "FIN" i tak się prezentuje. Renderki mogą się przesunąć w czasie, bo zabieram się za konkurs Inspired Quality. pozdrawiam
Napisano 17 Kwiecień 200618 l bez rendera to ty go sobie......pokazuj :] tak na serio to czekam na render - to jedyny wip który przeglądam tutaj na forum ale powoli zaczyna mnie trafiac ze tak wolno ci to idzie i na dodatek nie ma rendera - no chyba ze czekasz na maxwella ;) Jesli idzie o model to nie ma zastrzezen choc nie przegladałem fotek na necie ale wierze na słowo że jest owzorowane tip top - szkoda pracki żeby to ciągnąc vrayem - serio ;)