RA Napisano 8 Kwiecień 2006 Share Napisano 8 Kwiecień 2006 Hej Zacząłem sobie dziergać pierwszą moją komórkę w Rhino. Model jak widać trudny nie jest, więc czysta rekreacja. ;) Na koniec chcę zrobić animację kilkusekundową, typu reklamówka w TV, ale jak znam życie plan spali na panewce. Grunt, to optymizm. :] Na chwilę obecną mam to: Komentujcie, linczujcie itp. itd. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 8 Kwiecień 2006 Share Napisano 8 Kwiecień 2006 Widzę, że narazie sama obudowa ? Nie widziałem tego telefonu na żywca ale twój model bardzo mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 8 Kwiecień 2006 Share Napisano 8 Kwiecień 2006 prosciutki chodz powiem ze przyjemny z designu - poczekamy zobaczymy - praktycznie najwazniejszy bedzie render wiec odnosnie modelu za wiele powiedziec sie nie da - idziesz w dobrą strone. Tyle - nie bede cie zbytnio chwalił bo swój staż już masz na forum i nie wypada - pozdrawiam. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Kwiecień 2006 Share Napisano 8 Kwiecień 2006 czekam na więcej...bardzo przyjemny surf na ostatnim renderze :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 8 Kwiecień 2006 Share Napisano 8 Kwiecień 2006 ponad 2500 na karku a temat zły ;] co do modelu to fajny sobie wybrałes ;] narazie wychodzi ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 8 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2006 heh, to pewnie przez ten ból głowy. :) Dzięki wielkie za posty. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 8 Kwiecień 2006 Share Napisano 8 Kwiecień 2006 możesz powiedzieć jak zrobiłeś te gładkie przejścia z trzeciego załącznika ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 9 Kwiecień 2006 Share Napisano 9 Kwiecień 2006 RA jak zwykle, pr0 modelik jest, czekamy na wiecej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 9 Kwiecień 2006 Share Napisano 9 Kwiecień 2006 wow ladnie jedziesz...szczegolnie te osttanie surfy zasluguja na pochwale:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 9 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2006 Dzięki za opinie. :) mentaller Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 9 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2006 Żółwim tempem do przodu. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 9 Kwiecień 2006 Share Napisano 9 Kwiecień 2006 Piękne :) Skąd wziąłeś referki fona?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 9 Kwiecień 2006 Share Napisano 9 Kwiecień 2006 model bardzo ładny, render jako oświetlenie nawet fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 9 Kwiecień 2006 Share Napisano 9 Kwiecień 2006 klasa stary klasa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 9 Kwiecień 2006 Share Napisano 9 Kwiecień 2006 jako że ciężko spieprzyć model w nurbsach (co nie znaczy że łatwo jest go zrobić :P ) poczekam na konkrety - shadery , kompozycja , studio. model ładny. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 9 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2006 Georgas http://www.mobile-review.com Dzięki wszystkim za odrobinę prozy. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 9 Kwiecień 2006 Share Napisano 9 Kwiecień 2006 nurbsy rox, chyba sie przerzuce, kto przygarnie zoltodzioba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 10 Kwiecień 2006 Share Napisano 10 Kwiecień 2006 RA - SUPER Ja jakoś probowałem NURBSami i niezbyt mi sie podobaly. TO sie lubi albo nie po prostu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Kwiecień 2006 Share Napisano 10 Kwiecień 2006 Tak jak chveti napisał :] ja tam czekam na render - to dopiero pokaże czy jesteś dobry czy nie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Kwiecień 2006 Share Napisano 10 Kwiecień 2006 kome--> ty i noorbsowy zoltodziob to dwie rozne sprawy :D modelik bardzo przyjemny w maxie tez tak mozna robic..... ;P bardzo fajny renderek taki milutki :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 10 Kwiecień 2006 Share Napisano 10 Kwiecień 2006 kome--> ty i noorbsowy zoltodziob to dwie rozne sprawy :?????????? :/ ;) No modelik spoko :) Tez poczekam na materiały :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Kwiecień 2006 Share Napisano 10 Kwiecień 2006 Bubu - chodzi o to że kome nie jest już zółtodziobem jakiego z siebie robi czasami dla niepoznaki chyba ;) Btw Rabarbar kiedy zamierzasz to renderowac i czym ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 10 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2006 Moderator mnie od jakihś chwastów wyzywa, szczyty. ;) Render wiadomo czym. :] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 10 Kwiecień 2006 Share Napisano 10 Kwiecień 2006 Hindus patrz strone wczesniej co napisał Qba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Kwiecień 2006 Share Napisano 10 Kwiecień 2006 Bubu - a to takie buty - nie wiem nielot pewno w stanie nie trzezwosci przeglądał forum chodz kome edytował posta i do konca nei wiadomo co było wczesniej ;) Ra przeciez wiesz ze Ty jak mój brat - jakie chwasty jakie chwasty ;) Jakim ? Domniemam za maxwellem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Kwiecień 2006 Share Napisano 10 Kwiecień 2006 hehe :) ale narobilem bigosu :D nie mam pojecia jak to sie stalo ze sie pomyllilem ale dzisiaj calyczas jestem zakrecony np. szukalem komorki a mialem ja w kieszeni w spodniach :D sorki za wporwadzenie w blad hehe ale hindus tez nie zauwazly ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 10 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2006 hindus Zaskoczenie, ogólna konsternacja, zawód na twarzach, wiem, wiem. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Kwiecień 2006 Share Napisano 10 Kwiecień 2006 nielot - bo zrobiłes bigos :) RA(barbar) - dzieki ze napisałes kiedy mozemy sie spodziewac pierwszych renderów ;] szkoda ze vrayem - czemu nie maxwellem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2006 To by było za proste. ;) Jakoś nie trawię Maxwella. EDIT: Rendery... hmm, oby jak najszybciej. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 12 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2006 Hej Coś nowego: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 Witam!! znowu pojawia sie nowi fani rhino ktorzy beda chcieli modelowac w nim a to wszystko twoja wina RA !! super model :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 13 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2006 No już nie przesadzaj. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 Jak to dobrze że skopie Ci dupe na paintballu...jest za co ;) bardzo ładnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 hehehe...kocham te wasze wyrazy miłości...skop mu chveti ode mnie!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 13 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2006 haha, cfaniaczki. ;) Zobaczymy kto komu przetrzepie tyłek. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 gdzie dwoch sie bije trzeci korzysta ja wam obu skopie tyleczki :D ;) dawaj jakie upy bo ot sie tworzy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Kwiecień 2006 Share Napisano 14 Kwiecień 2006 zacznij renderować a nie sie bawisz w pierdoły :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 14 Kwiecień 2006 Share Napisano 14 Kwiecień 2006 modelik super ;) tak się zastanawiam czy w poly można też by taką czystość kształtów otrzymać... hm.. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 14 Kwiecień 2006 Share Napisano 14 Kwiecień 2006 krzyhhh... spójrz na modele loozacka i masz odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 14 Kwiecień 2006 Share Napisano 14 Kwiecień 2006 :) zapomniałem dopisać: "ale są tacy kozacy na tym forum jak np loozack" ;) można gdzieś kupić koszulkę z podobizną loozacka z podpisem master of poly i na plecach podobizna RA z podpisem master of NERBS ? xD ;) ps: aha i ustrzelcie też ode mnie RA w paintballu ;) ale tak porządnie :) między oczy :D hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 można gdzieś kupić koszulkę z podobizną loozacka z podpisem master of poly i na plecach podobizna RA z podpisem master of NERBS ? xD ;) bylem pewny ze tytul nurbs master należy do bzyka RA -> świetnie ci idzie, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 eee to tytul nurbs mastera nie nalezy do mnie ?? ide plakac ;( kiedry jakies rendery bo lekki ot sie tworzy :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 15 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2006 Juzusicku, nurbs master dla mnie, jam nie godzien, tu Bzyku wiedzie prym. :) Nie robiłem nic od ostatniego update'u, nie miałem czasu, może dzisiaj coś dojdzie. Możliwe, że skończe, bo niewiele zostało. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 musimy kiedys zrobic współną prace - każdy po pół modelu i ja render w mw - zmarnujesz tylko model jesli potraktujesz go vrayem ;) kiedy beda te pierwsze testy shaderów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 15 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2006 Ja jeszcze nie mam ugruntowanego pomysłu na scenkę, shadery później. :) Coś chyba będzie ciężko z tym update'em dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 hehe jeden robi cos w nurbsach i to juz standard i to juz standard ze 10 innym cieknie slina na nie:D...no a tak po za tym to sam jestem ciekaw shaderow bo wykonanie jest niczego sobie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 domodeluj jeszcze taką tłoczoną foremke na telefon co dają przy zakupie, pudełko, ładowarke, instrukcje i masz juz fajną scenke:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 17 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2006 Myślałem nad czymś takim AG, ale chyba zabraknie mi chęci i czasu na takie zabawy. :) Kto wie... Model dostał status "FIN" i tak się prezentuje. Renderki mogą się przesunąć w czasie, bo zabieram się za konkurs Inspired Quality. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 bez rendera to ty go sobie......pokazuj :] tak na serio to czekam na render - to jedyny wip który przeglądam tutaj na forum ale powoli zaczyna mnie trafiac ze tak wolno ci to idzie i na dodatek nie ma rendera - no chyba ze czekasz na maxwella ;) Jesli idzie o model to nie ma zastrzezen choc nie przegladałem fotek na necie ale wierze na słowo że jest owzorowane tip top - szkoda pracki żeby to ciągnąc vrayem - serio ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 zarzuć jakimś renderem bez shaderów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi