Morbid Karbid Napisano 23 Kwiecień 2006 Napisano 23 Kwiecień 2006 Fields of dreams: Magic collegium: Shyel Ewiimar: witam, chciałbym zaprezentować trzy obrazki wykonane na potrzeby demo sceny. Miały one zilustrować bardzo przyjemne utwory muzyczne w klimatach celtyckich. Zachęcam do ściągnięcia musicdisca stąd: http://www.pouet.net/prod.php?which=24610 ilustracje stworzone w photoshopie, czas 5-8h malowania każda nie licząc x godzin odsłuchu i marzeń. Ogólnie miło mi się pracowało, szkoda, że nie miałem czasu ich dopieścić.
miwt Napisano 23 Kwiecień 2006 Napisano 23 Kwiecień 2006 wow naprawde piekna robota...cholernie nastrojowe...3 the best imo ...1 i 2 na rowni...dobre pomysly dobre wykonianie...super klimat...masz leb do tego!
MaGuu Napisano 23 Kwiecień 2006 Napisano 23 Kwiecień 2006 masz bardzo fajny tyl, pikczersy sie fajnie prezentują, ale the best from the best from the best to 3 imo :)
Gość obo Napisano 23 Kwiecień 2006 Napisano 23 Kwiecień 2006 tak 3 jest ekstra, w tej pracy oprócz dobrego wykonania jest także genialny klimat :) pozdro
Łukasz Jaskólski Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 rekomendacje prosze normalnie pro nam rośnie :D 1 jest juz u mnie na tapecie pozdro
PAINbringer Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 Swietne prace, każda buduje swój niepowtarzalny klimat. Pozdrawiam
Jonasz_Real Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 Bardzo ładne, poprawiłbym balony troszkę, wyglądają jak gruszki, w różnych kolorach, i innaczej bym je rozmieszcził. Przeskakują trochę. A jak zrobiłes Magic Collegium, chodzi mi o samą kopułę? :)
dyonizoss Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 fajne klimaciki, wkażdej jest cos extra, profesjonalne wykonanie
Drakula Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 okna w tym drugim to recznie dlubane czy robione jakims "magical trickiem" ?
maciekG Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 super, najbardziej mi lezy drugie, zwlaszcza kolory na twarzach :)
Conrad Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 Dobra robota, nie czepiam się bo to ma swoj styl.
Morbid Karbid Napisano 24 Kwiecień 2006 Autor Napisano 24 Kwiecień 2006 do wygenerowania kopuły posłużyłem się lightwavem, potem te drobniejsze druty już ręcznie w photoshopie
jaras Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 bardzo ładne obrazki ! ale zastanawia mnie kompozycja w 1 obrazku, czemu taki kadr ? brakuje mi troszkę nieba i końcówki tego balona :( wydaje mi się że jak chciałeś pokazać wielkość balonów to ten pierwszoplanowy powinen być bliżej i większy fragment powinen być widoczny np. postacie w koszu, liny i płomień - ale to tak sobie tylko pitole a obrazki są śliczne
SSn4k3 Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 Morbid Karbid swietna robota, jescze w połaczeniu z muzyczką z tego msx diska jest naprawde wypasik. Gratulacje;]
w!e8 Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 musze powiedziec cos na temat oswietlenia pracy fields of dreams. gdyz ... Swiatlo pada jakby pod katem na sylwetki postaci... natomiast na balonach widac ze swiatlo pada prostopadle do gor po prawej stronie przez co cienie sa tak naprawde - hmm. nie wiem skad, bo jezeli padaloby z ukosu jak wspomnialem, to laka przed postaciami nie byla by calkowicie zaslonieta cieniem, to taka mala uwaga ktorej nie przekazalem in priv wtedy. Ogolnie - jak zwykle, spisales sie na medal albo moze i sie czepiam ?
diodak_gfx Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 ja bym się bardziej czepił tego, że balony zostały perfidnie skopiowane... no ale pewnie czasu nie było a pracki fajne, ta 3cia najlepsza
Morbid Karbid Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Napisano 25 Kwiecień 2006 jaras: masz rację, jakoś nie przyszło mi to do głowy. w!ie8: powiedzmy, że to artystyczne ptrzetworzenie rzeczywistości;) didak_gfx: tak, perfidna kopia. Miały być malowane jeszcze raz, ale czas... dzięki za komenty!
giorgione Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 bardzo podoba mi sie druga praca a zwłaszcza wyrazy twarzy - piękna robota :) światło w 3 również bardzo przyzwoite pozdr giorgione
malyboa Napisano 4 Listopad 2007 Napisano 4 Listopad 2007 niemam pytan ! .... bosko ;] pozdrawiam tak trzymaj ;p
Rekomendowane odpowiedzi