Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

no i udalo sie, wielkie podziekowania dla wszystkich za support a w szczegolnosci dla KLICKA i jarasa, oraz Leru :*

wszystkie niedociagniecia i ogolny kicz spowodowany terminem w jakim mialem sie zmiescic :) w sumie 2dni + 7h render.

11qx.jpg

pozdrawiam

• Odpowiedzi 25
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ogień beeeeeeee , reszta super choć brakuje mi tego klimatu jak w pracce actimel'ów choć nie powiem bo jakiś klimacik oczywiście jest

a co na to nauczyciel z informatyki :)

Napisano

ładne kolory i gi, brzydki neoegipt, złamałeś pewnie wszystkie kanony ale znawcą nie jestem ;) najbardziej bolą jednak proporcje kolumn (z głowicami wymyslonymi troche pozniej przez greków ;) )

Napisano

e tam, jego nauczyciel infy tez pewnie nie bardzo sie zna na historii a najwazniejsze jest, że ogólne wrażenie jest bardzo "egipskie"

choć ta metalowa, wypolerowana płyta pod sarkofagiem faktycznie nie bardzo pasi :)

ogien jakos nie tak wygląda, troche za jasno jest, ale ogólnie bardzo ładne. pokaz jakąś siateczke, viewporta czy cuś w tym stylu.

Napisano

no ladnie ladnie ale troche za bardzo widac cisnienie terminu ;) dołanczam sie do przedmowcow ze scenka wyglada jakby pani jadzia z miotelka przeszla i wszystko wyswiechtala.. zadnego karalucha.. przyznac sie kto robil podplomyki ?:P

Napisano

Marcin - tnx! :*

SSn4k3 - nie zastanawialem sie zabardzo, mialo wygladac jak egipt ;)

Leru - no widzisz nie umiem lepiej wkleic ;D oryginal gorzej wygladal ale to wylacznie moja wina ;D

Georgas - przy takim dedlajnie to sie ciesz ze wogole jest :P 6 bedzie :D

peter - dzieki, kolorow sie najbardziej balem.. co do kanonow i reszty haha nie poruszam tego tematu ;)

Napisano

swietna robota podoba mi sie piaskowosc tego wszystkiego bardzo milo wplywa i co najwazniejsze czuc przestrzen :)

Bedziesz jeszcze dopracowywal po oddaniu czy juz zamykasz temat ?:)

Napisano

Ładnie jest. Fajne ogólne wrażenie, ale lepiej się nie zagłębiać w prawdę historyczną. ;)

No i wspomniany ogień nie pasi.

pozdrawiam

Napisano
...SSn4k3 - nie zastanawialem sie zabardzo, mialo wygladac jak egipt ;) ...

i wyglada... jak komercyjny egipt, znaczy taki jaki wszyscy sobie mniej wiecej wyobrazaja.

Jak zobaczylem finalnego rendera to mi szczeka spadla. respect!

Napisano

Kome, nie łam się, tylko jak możesz - dopracuj to, nie mając już deadline'u na karku. No i faktycznie warto dokonac solidnej konsultacji historycznej. O ile pamiętam, to mama Klicka/Jarasa ma z tym duzo wspólnego, ale to już chyba wiesz. To jest zadatek na superhiper wypas pracę, więc usiądź nad tym i to dopieść, ok?

Btw: te hieroglify na scianach to mam nadzieję displace? Tzn. można je edytować, w razie czego?

Napisano

o ile GI i inne pierdołki są w miarę OK, o tyle sam obrazek strasznie pachnie kiczem :]

czyściej niż u mojej babci w mieszkaniu, za jasno i za monotonnie jeśli chodzi o glify na ścianach. poza tym wydaje mi się, że powinno być więcej przedmiotów jakie zmarły dostawał na podróż na "tamtą stronę" czyli kielichy, broń, papirusy etc.

ale jak na dwa dni to jest nieźle :)

oień spaskudziłeś okrutnie :>

Pozdrawiam

Napisano
Ładnie jest. Fajne ogólne wrażenie, ale lepiej się nie zagłębiać w prawdę historyczną. ;)

No i wspomniany ogień nie pasi.

pozdrawiam

nothin' else to say homie.. ;)

Napisano

Bardzo fajnie choc ten ogień nie taki jak ogień byc powinien. za jasno. co do czystości to luzik. zakładam że piramidy w gizie jak je zbudowali też były ypicowane na wyski połysk. W końcu to CG a nie fotka z wycieczki do egiptu. Podoba mi sie

Napisano

Wygląda jak tło do jakiegoś teleranka czy 5 10 15- zupełnie nie trafione oświetlenie i shadery (pomalowana tekturka wszędzie), oryginał nieporównywalnie bardziej mi pasuje.

Pozdrawiam,

Napisano

Ogolnie praca bardzo fajna i mi sie podoba, ale jak dla mnie to troche tam za czysto, ogien hmm... slaby no i oswietlnie za jasne i powinno byc bardziej pomaranczowe i wydaje mi sie ze kolor tego piskowca powinien byc bardziej zolty

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności