polka dot Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 no i udalo sie, wielkie podziekowania dla wszystkich za support a w szczegolnosci dla KLICKA i jarasa, oraz Leru :* wszystkie niedociagniecia i ogolny kicz spowodowany terminem w jakim mialem sie zmiescic :) w sumie 2dni + 7h render. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 good job team playa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 Superanckie! Jedno pytanie. Czy to specjalnie mialo byc takie CLEAN? Ja bym to zakurzyl i pobrudzil i zepsul troche;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 kome coś Ty zrobił z ogniem ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 Ogień beeeeeeee , reszta super choć brakuje mi tego klimatu jak w pracce actimel'ów choć nie powiem bo jakiś klimacik oczywiście jest a co na to nauczyciel z informatyki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 ładne kolory i gi, brzydki neoegipt, złamałeś pewnie wszystkie kanony ale znawcą nie jestem ;) najbardziej bolą jednak proporcje kolumn (z głowicami wymyslonymi troche pozniej przez greków ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 e tam, jego nauczyciel infy tez pewnie nie bardzo sie zna na historii a najwazniejsze jest, że ogólne wrażenie jest bardzo "egipskie" choć ta metalowa, wypolerowana płyta pod sarkofagiem faktycznie nie bardzo pasi :) ogien jakos nie tak wygląda, troche za jasno jest, ale ogólnie bardzo ładne. pokaz jakąś siateczke, viewporta czy cuś w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 no ladnie ladnie ale troche za bardzo widac cisnienie terminu ;) dołanczam sie do przedmowcow ze scenka wyglada jakby pani jadzia z miotelka przeszla i wszystko wyswiechtala.. zadnego karalucha.. przyznac sie kto robil podplomyki ?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 bardzo ładnie zwarzywszy na czas wykonania brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 24 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2006 Marcin - tnx! :* SSn4k3 - nie zastanawialem sie zabardzo, mialo wygladac jak egipt ;) Leru - no widzisz nie umiem lepiej wkleic ;D oryginal gorzej wygladal ale to wylacznie moja wina ;D Georgas - przy takim dedlajnie to sie ciesz ze wogole jest :P 6 bedzie :D peter - dzieki, kolorow sie najbardziej balem.. co do kanonow i reszty haha nie poruszam tego tematu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 swietna robota podoba mi sie piaskowosc tego wszystkiego bardzo milo wplywa i co najwazniejsze czuc przestrzen :) Bedziesz jeszcze dopracowywal po oddaniu czy juz zamykasz temat ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 Ładnie jest. Fajne ogólne wrażenie, ale lepiej się nie zagłębiać w prawdę historyczną. ;) No i wspomniany ogień nie pasi. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 supa:D fajne swiatło i shader tego czegos pod sarkofagiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anJek Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 ...SSn4k3 - nie zastanawialem sie zabardzo, mialo wygladac jak egipt ;) ... i wyglada... jak komercyjny egipt, znaczy taki jaki wszyscy sobie mniej wiecej wyobrazaja. Jak zobaczylem finalnego rendera to mi szczeka spadla. respect! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 kome -> no oryginał to już wogóle porażka była ;) daj no scenę, trzeba obronić swój cząsteczkowy honor :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Kome, nie łam się, tylko jak możesz - dopracuj to, nie mając już deadline'u na karku. No i faktycznie warto dokonac solidnej konsultacji historycznej. O ile pamiętam, to mama Klicka/Jarasa ma z tym duzo wspólnego, ale to już chyba wiesz. To jest zadatek na superhiper wypas pracę, więc usiądź nad tym i to dopieść, ok? Btw: te hieroglify na scianach to mam nadzieję displace? Tzn. można je edytować, w razie czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Jestem pod wrażeniem praca zasługuje na oklaski … :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sibil Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Bardzo dobre , a że czysto!!?? może dopiero co wkład tam wsadzili, spoko bardzo fajny pomysł i klimat,,,,,,,,Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Bardzo ładne no i szybkie wykonanie - gratulacje swietnej pracki. Pochwali sie co zrobił nauczyciel :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 o ile GI i inne pierdołki są w miarę OK, o tyle sam obrazek strasznie pachnie kiczem :] czyściej niż u mojej babci w mieszkaniu, za jasno i za monotonnie jeśli chodzi o glify na ścianach. poza tym wydaje mi się, że powinno być więcej przedmiotów jakie zmarły dostawał na podróż na "tamtą stronę" czyli kielichy, broń, papirusy etc. ale jak na dwa dni to jest nieźle :) oień spaskudziłeś okrutnie :> Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Ładnie jest. Fajne ogólne wrażenie, ale lepiej się nie zagłębiać w prawdę historyczną. ;) No i wspomniany ogień nie pasi. pozdrawiam nothin' else to say homie.. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derfalon Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 Bardzo fajnie choc ten ogień nie taki jak ogień byc powinien. za jasno. co do czystości to luzik. zakładam że piramidy w gizie jak je zbudowali też były ypicowane na wyski połysk. W końcu to CG a nie fotka z wycieczki do egiptu. Podoba mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 Wygląda jak tło do jakiegoś teleranka czy 5 10 15- zupełnie nie trafione oświetlenie i shadery (pomalowana tekturka wszędzie), oryginał nieporównywalnie bardziej mi pasuje. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 odnowie watek:p fajne nie powiem...ale ogien hmm no i troche brudu by sie przydalo jednak...ale ogolnie jest na co rzucic okiem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 bardzo fajie, trzyma klimat, ale... poprawilbym ogien rzeczywiscie przydaloby sie wiecej zniszczen:D no i jeszcze te tekstury takie zbyt sosnowe:/ po prostu za czysto, pozdarwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 Ogolnie praca bardzo fajna i mi sie podoba, ale jak dla mnie to troche tam za czysto, ogien hmm... slaby no i oswietlnie za jasne i powinno byc bardziej pomaranczowe i wydaje mi sie ze kolor tego piskowca powinien byc bardziej zolty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi