Bhaal Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 witka jako, że prace nad TERRANOVĄ się ślimaczą i nie bardzo mamy wene (no i miejscami doświadczenia :P) aby dokończyć projekt oraz z racji chwilowej przerwy w projketach komercyjnych postanowiłem zrobić sobie postać z Matrixa: APU. Fotki jak to fotki, nie wszystko na nich widać i niektóre elementy musiałem zgadywać jak je zamodelować. Wrzucam postęp mojej pracy, którą rozpocząłęm dziś :) PZDR FOR ALL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 co by nie mówić ale cierpliwość do dłubania detali to masz. niezły start :) zamierzasz ukończyć sam model czy może jakaś sceneria? może jakiś taki Hangar Syjonu? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 brawo, dokladna mechanika, moze jestem zboczencem, ale lubie sobie na taka popatrzec, szczegolnei jesli dziala :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 dajesz dajesz apu jest boski , narazie jest super czekamy na wiecej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anJek Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 noo, jesli tak bardzo bedziesz wnikal w detale, to mozna sie spodziewac wypasu, powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 no kawał roboty, niedawno ogladałem 3D palace (DVD) o modelowaniu APU i masz kawał jeszcze przed sobą, góra też jest nieżle skomplikowana powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 ktos tu juz kiedys zrobil jedno apu i bylo naprawde dobre ;] mam nadzieje ze twoje tez takie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bhaal Napisano 26 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2006 mały update... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 Śiwetna robota. Ciekawe, jak z teksturami pójdzie... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 modelik super, fajnie bylo by go zobaczyc w walce ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 no problem :P wlacz sobie matrixa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 heheh wiem wiem ZiBi_PL widzialem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 Ooo Bhaal nam sie pokazał i to naprawde pozytywnie ! Jak narazie to piękana robota, detale chyba długo musiały byc modelowane bo super wyglądają. Czekam na updaty ! PS Dalej na majce jedziesz ? :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bhaal Napisano 26 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2006 dzięki za komentarze :) hm.. co do texturowania to nie wiem czy będzie mi się chciało :P w sumie chodziło mi głównie o zamodelowanie czegoś z kosmicznym detalem :) hcpite3d: tak, najlepiej na starym, sprawdzonym sofcie się pracuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorjan Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 Piknie panie żeś to odwalił ..co tu powiedzieć >> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 heh, rozumiem - komu chciałoby się to teksturować. Ale gdybyś miał ochotę, to chętnie zobaczyłbym ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugas Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 Poka siateczkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 nie lubie dużo pisać. ładne :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vany84 Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 model naprawde niezle sie prezentuje - mam nadzieje ze bedzie chcialo ci sie to texturowac powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bhaal Napisano 27 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2006 musze troche poprawić wymiary bo coś się zaczyna krzaczyć :P tak to jest jak się ma różne foty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 świetnie świetnie ... karkołomna robótka Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bhaal Napisano 4 Maj 2006 Autor Share Napisano 4 Maj 2006 chwilke człowiek przerwe zrobi i już mu wątek z oczu zniknął :) po małej przerwie zarzucam screenami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 No nieżly detal, tylko uchwyty na rączki troszke takie filigranowe. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bhaal Napisano 5 Maj 2006 Autor Share Napisano 5 Maj 2006 te uchwyty to dla ludzi są ale mimo to nie wiem czy i tak nie za małe... hmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 ladny detal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 modelik bardzo dokladny, tez lubie dlubac w takich szczegolach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 jak narazie bardzo dobrze ci to wychodzi - widziałem cos takiego na stronie matrixa - zapiera dech w piersiach - tak jak i twój do tej pory - tylko czekac na finish ;) dawaj czestsze updaty :) pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bhaal Napisano 5 Maj 2006 Autor Share Napisano 5 Maj 2006 kolejny update... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 Bardzo ładnie i te szczegóły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 OMG robi wrażenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 Witam!! pokaz jakies zblizenia na detale bo sie marnuja na takich malych screenach :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 super detal :) dac ma boj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 Ojjj poczekam na teksturki ;> To wszystko weźmiesz pod Unwrap ;>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bhaal Napisano 5 Maj 2006 Autor Share Napisano 5 Maj 2006 jak pisałem wcześniej, nie wiem czy chce mi się to texturować :P bardziej robie to z myślą o zamodelowaniu tylko no ale zobacze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bhaal Napisano 21 Maj 2006 Autor Share Napisano 21 Maj 2006 narazie bez smootha... jeszcze musze zrobić górną część tyłu, oraz panel kontrolny a na koniec okablowanie. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*NicoN_ Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 bhaal, super robota ;0 Te detale, sluchaj za terranove sie zabierz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 no poprostu pieknie bardzo szczegółowo pokaż jakieś rendery próbne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bhaal Napisano 21 Maj 2006 Autor Share Napisano 21 Maj 2006 dzięki :) Terranova się robi :P trzeba troche wrócić do korzeni i ponaprawiać pre-produkcje mrkrzysiek: najpeirw wymodeluje całego i wyrenderuje bo rendering nie jest moją najmocniejszą stroną a nie chce mi się tracić narazie czasu przy modelowaniu :) ale napewno jakieś rendery zapodam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 wypasik, ale mzoe dawaj lepsze jakosciowo obrazki, bo slabo widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 rewelka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 nieźle, całkiem nieźle :) ile to waży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 a pewnie pare ton bedzie mialo nie ? :D A tak powaznie to naprawde fajne ;] Duzo nerowo przy tym poszlo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 Witam!! model zajefajny :) ale mam pytanie jak robiles detale tzw skad wiedziales jak wygladaja miales jakis zblizenia duze obrzy czy..... ?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 Bardzo fajny model:) nic wiecej nie moge powiedziec;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bhaal Napisano 22 Maj 2006 Autor Share Napisano 22 Maj 2006 dzięki za komentarze :) hm.. no wlasnie do jpg zapisalem ale jakos musialem zjechac bo sie nie miescilo na serwerze. A co detali to wpatrywałem się godzinami w foty i próbowałem rozgryźć co na nich jest :D część z nich to sam próbowałem już zamodelować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 a nie korzystasz z apu training z 3d palace?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bhaal Napisano 22 Maj 2006 Autor Share Napisano 22 Maj 2006 w życiu tego na oczy nie widziałem nawet :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 ladny detal.. moj komp by przy tym wyparowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 ile to ma dokładnie poly? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 ładne, szczegółowe, ale po dokładnym obejrzeniu/wysłuchaniu 3D Palace nie jestem zachwycony tą wersją wykonania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi