polterge!st Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 Cześć Niesamowite rzeczy. Nie wiem za bardzo co tu konstruktywnego napisac, prace są poprostu superowe. A co robi ten siedzący cyklop na jednej z prac do poxnory:) ;)?? Pewnie nie znalazł tak wielkiego odkurzacza :) edit: sorki cos cieżkie poczucie humoru mam dzisiaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 zawsze kiedy tu zagladam mam gleborzuta czy jak kto woli szczekopad :) z ostatnich to szybki widoczek i Orangutroll mi sie najbardziej podobaja ... ogolnie to podziwiam za wyobraznie i czekam kiedy mnie bedzie stac na przelanie swojej chorej wyobrazni na papier :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 orangutotrolla widzialem juz na conceptarcie,a co do reszty...co tu duzo pisac,masz najebane we łbie;] PS. jak zrobiles bebech tego orangutana? texturka czy dlubales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 fajowy ten widoczek, troll malpa kozacki, czekamy na wiecej, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 widoczek rewelacja, orangutroll tez. w ogole super pracki... az sie zachciewa samemu cos pobazgrolic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 łał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 ładnie, ładnie, ciekawy ten "szybki widoczek", batman jest troszkę jakby przerysowany, za wielkie ręce (moim zdaniem), ale i tak ciekawie wygląda, dalej nie ma co pisać wszystko pięknie narysowane... a i jeszcze fajna nazwa stworka na cow :D (co do mojegoto do dopiero się zorientowałem o co Ci dokładnie chodzi gdy podesłałeś linki, bo z początku zrozumiałem że o stopy chodzi... no ale za późno.) nie pozostaje mi nic innego jak tylko życzyć dalszych niesamowitych rysunków. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 cieszy oko widoczek taki delikatnie, na luzie pojechany przy tak wyczepiscie dopicowanych pracach :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 Fajne pracki stary,widoczek jest świetny Regard mrpank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 qrde świetne koncepty, szacuneczek Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nermal Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 Moze moglbys poblogoslawic moj tablet, moze by mi pomoglo?? 11/10 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 30 Maj 2007 Autor Share Napisano 30 Maj 2007 polterge!st - hehe, spoko. Ja się nie gniewam. W sumie nawet na to nie zwróciłem uwagi do puki praca nie została zaakceptowana. Co prawda znajomy stwierdził, że sobie siku robi :D hehe grass - Dzięki. Wiem jedno...ćwiczenie ma sens. Ja w sumie na poważnie to od roku sie zabrałem. Zawsze coś tam sobie dziobałem (głównie na papierze ołóweczkiem) ale od jakiegoś czasu ćwiczę systematycznie. Więc myślę, że jak masz pomysły to reszta przyjdzie sama z czasem :) nicponim - "...co tu dużo pisać,masz najebane we łbie;]" - to jeden z milszych komplementów jaki ostatnio słyszałem :D co do tego stwora, to tak, to była jakaś tekstura ustawiona na "overlay" albo "soft light". misiekhc - Dzięki :) kengi - Dzięki serdeczne :) chveti - :D Thalion - Dzięki. Batman miał byc taki przypakowany...choć może faktycznie przesadziłem. Co do twojego stworka to widziałem, że za 1 razem nie zakumałeś o co mi biega...stąd te fotki podesłane :D hehe. DaRoZ - Dzięki Darku :) Mr Pank - Dzięki...no w sumie to mój pierwszy. Zwykle mnie takie obrazki nei ciągną. PAINbringer - Dzięki. nermal - To by była raczej klątwa...hehe :) Dzięki Wam za komentarze. Kolejna skromna wrzutka. Na CGTaku maja tydzień ze Starwarsami to tez coś podłubałem. I studium z fotki.... Pozdrawiam Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 KUBAla :P te Forki TObie naprawde duzo daja a przy czym cieszą oko bardzo :D ojo joj a te starwarsy wypasik..... Wim co mówie. Pozdrawiam Kuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 widac ze pomagaja :D dawaj dalej, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 :) im luzniej panie tym lepiej ci to wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 sie nie zesraj z tymi pracami;p jak zwykle oO( ty juz taki swiatowy poziom reprezentujesz;]. Slyszalem ze takie mullinsy,tyranx,sparthy czy inne takie tam, podniecaja sie twoimi prackami i na twardym zapisuja w specjalnym katalogu. Słowo;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Heh no zeczywiscie dobry pomysł z tym zapisywaniem :P:D Musze powiedziec ze fajnie rozwija sie to forym. pobierajac pracki z tego działu mozna naprawde sobie Sklecic bardzo dobra ekskozycje.. :P Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
designboot Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 Fajne pracki :D czerwoni sith wymiata :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 Zaczynam sie juz powtarzac ale ten pierwszy Dżedaj na prawde wymiata :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 masz takiego skilla jak patrze na te prace ze wnie wgniata w ziemie - od 4 lat sie interesuje grafiką i widziałem wiele dobrych prac ale to ile ty ich masz i na jakim poziomie poprostu miażdzy - brak mi słów dla Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakS Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 No pisałem już kilka razy, że pracki masz wypasik, napiszę jeszcze raz: pracki bomba! Zazdroszę techniki, kolorków, desing'ów, umiejętności dopracowania pracy. Postacie coraz lepsze, te ostatnie ze sw naprawdę super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 tak oglądając twoje prace to jak narazie podoba mi się najbardziej "zimowy wsys" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 odświeżyłbyś teczkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 16 Lipiec 2011 Share Napisano 16 Lipiec 2011 no właśnie ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi